Italia, Misano Adriatico
...Utforsk det berømte CASTELLO DI NEIVE Barbaresco, en flaske på 75 cl av en distinkt rødvin. Produsert med druer av høy kvalitet og lagret med omhu, tilbyr dette eksklusive utvalget en intens og bestemt smak, perfekt å kombinere med kjøtt og lagrede oster. Et must-have for elskere av vin av høy kvalitet.
Portefølje (200)
Italia, Gessate - Milano
... reise i smak og autentisitet..." Fra gastronomiske delikatesser som ansjos fra Cantabrianhavet til mesterverk for kjøttelskere med utvalg av spanske og portugisiske innfødte kjøttprodukter, helt til de beste Patanegra-kjøttene. Våre samarbeid reflekterer vårt engasjement for å søke eksklusivitet og kvalitet. Hver bedrift er nøye utvalgt for å tilby våre mest krevende kunder kontinuitet, kvalitet og autentisitet.
Portefølje (1)
...Håndlagde Ferdigretter. Høy kvalitet sertifisert. Første og andre retter i porsjoner på 300 g og brett på 2,5 kg. Ulike referanser, fersk frossen pasta av førsteklasses kvalitet, både klassisk og fylt med kjøtt og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv.. Vi lager tilpassede pakker for flyselskaper, hoteller, cruiseskip, osv..
...Tomatpuré (eller passata) er en svært allsidig ingrediens, og en av de grunnleggende matvarene som brukes til å lage mange oppskrifter laget i Italia, samt mange andre, fra pastasauser til de grunnleggende krydderne for pizza, i tillegg til å bli brukt i ulike hovedretter med kjøtt eller vegetariske retter. Den er laget utelukkende av ferske tomater, og kun produkter av høy kvalitet og hele...
Portefølje (6)
...SPECS FOR PRODUKT PRODUKTØkologisk Extra Virgin Olivenolje ÅRSGANG 100% 2017-2018 LAND Italia REGIONCalabria OMRÅDE Høyden av Presila i Calabria MILJØUforurenset og rent DYRKNINGNedgraving av naturlige stoffer: gress, favino (dekkvekst) HØSTMaskinvibrasjon med paraply EKSTRAHERING Kaldpressing (under 27°) innen 24 timer etter innhøsting LAGRINGStålbeholdere SERTIFISERINGØkologisk SERTIFISERINGNOP: Usda 100% Økologisk KULTIVARMonokultivar “Carolea” BRUK Rå på salater, belgfrukter og supper Første retter Kjøtt……..og fisk Middelhavsdietten...
Portefølje (7)
... naturlig middel for å lindre hoste og sår hals. For produksjonen av MACUBA har ILCAR valgt å bruke vakuumkoking, en teknikk som, sammenlignet med tradisjonell koking, gjør det mulig å oppnå ønsket konsentrasjon ved å holde temperaturen lavere, slik at alle de organoleptiske og aromatiske egenskapene til johannesbrødet bevares, og tilbyr et produkt av høy kvalitet, rikt på vitaminer, mineraler og polyfenoler, kraftige antioksidanter.
Portefølje (3)
Italia, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olivensolje Extra Vergine 100% Italiensk Olivensolje extra vergine 100% italiensk av høy kvalitet, kaldpresset. Oljen er laget av et spesielt utvalg av oliven som er knust på riktig modningsgrad. Den perfekte kombinasjonen av de ulike kultivarene gir en balansert smak som tilfører merverdi til rettene. En olje som ikke er for intens i fruktighet, og som er elsket på bordet...
Portefølje (9)
Italia, Barletta
...Macerasjonen på skallet skjer ved kontrollert temperatur og varer i 20 dager. Vinen overføres deretter til eikefat hvor den modnes i minst 12 måneder, etterfulgt av ytterligere ett år på flaske for å oppnå stor balanse og aromatisk rikdom. Barbera er generøs og har stor struktur, robust, viktig, og fascinerer med komplekse noter av krydder, små røde bær, skogbunn, mynte, vanilje og lakris. Barbera av høy kvalitet som passer godt til rødt kjøtt og lagrede oster, for en spennende gastronomisk opplevelse.
...Jo mer populær en salami er, jo mer mener vi at den fortjener omsorg og oppmerksomhet. For oss betyr det først og fremst kjøtt kun av svin og kun av høy kvalitet. Vi bruker 70% magert kjøtt malt til fin kornstørrelse og 30% fett kuttet i terninger, med krydder, salt og pepper. Vi bruker ikke mindre edle deler, vi bruker ikke svinekjøtt fra innmat, ingen polyfosfater. For et bedre resultat, fyller vi som tradisjonen tilsier i store stykker på 25 kg, binder for hånd, og koker lenge (minst 20 timer) i tørre luftovner. Når vi skjærer, er vår mortadella duftende, fløyelsmyk, med en ren smak.
Portefølje (10)
Italia, Cerami
...Dyr 4-6 måneder slaktet vekt på 200-250 kg. I økologisk produksjon er ikke kalv tillatt, og de fôres kun med melkepulver og blir tvunget anemiske. Kjøttet er magert, mørt (lite bindevev) og lett fordøyelig. KJØTTFE Hann med mer enn 6 måneder slaktet ved en levende vekt på 600-700 kg. Kjøttet er verdsatt og av høy kvalitet SCOTTONA eller MANZA. Hunner i alderen 10-15 måneder frem til første...
Italia, Marciano Della Chiana
KingoFood selger italienske produkter av høy kvalitet og eksellens. Kjøttvarer som Finocchiona IGP, førsteklasses kjøtt krydret med salt, pepper, hvitløk og vill fennikel. Eller pecorino, lagret i huler, med en kraftig smak. Og vin: Chianti Riserva - Camperchi - Første Utvalg - D.O.C.G. Tidsrammer og metoder for frakt av varer er en svært viktig faktor. Vi har valgt spesifikke fraktsystemer med isotermisk materiale og syntetisk is som gjør det mulig å opprettholde temperaturen på varene i opptil nittiseks timer (4 dager).
Portefølje (10)
Bedriften Principe di Vallescura ligger bare noen kilometer fra Pisciotta. Den strekker seg over 23 hektar som klatrer oppover bakken som dominerer kysten. Tre gamle landbruksbygninger er blitt renovert og ligger omkranset av de berømte pisciottanske oliventrærne, en olivensort som gir en olivenolje av høy kvalitet som kan smakes og kjøpes på stedet. Den sentrale bygningen, fra slutten av 1700...
Portefølje (1)
Italia, Pordenone
Vår misjon er å tilby produkter av høy kvalitet på markedet og gjøre dem tilgjengelige for alle. For oss er helsen til våre dyrevenner det viktigste. Vår forskning er basert på naturlige produkter, uten konserveringsmidler, uten fargestoffer, med ferskt kjøtt, uten animalske mel, men fremfor alt er vi imot all testing på andre dyr. Prioriteten til vårt selskap er kjærlighet til dyr, derfor er vi...
... jomfruolivenoljen, produsert direkte av familiene Uguccioni og Brunetti. Når man først har satt seg til bords, er det som om man reiser tilbake i tid for å gjenoppdage de gamle kulinariske tradisjonene fra Marche, hvor rikelige libasjoner oppstår fra en kombinasjon av fantasi og tradisjon, alt med respekt for kvalitet. En filosofi som gjenspeiles i den kontinuerlige jakten og valget av kjøtt, oster, spekemat, belgfrukter, grønnsaker og viner av høy kvalitet, alt fra håndverksproduksjon, med et spesielt fokus på Slow Food-initiativene og alt som er økologisk og naturlig.
... helsemyndighetene. Vi har to patenter: en skåret Coccia uten lårmuskel, med høy skinke, og Guanciamia, den første runde guanciale som ikke er rullet. I tillegg har vi et Slow Food-presidium, La susianella, et produkt som ble laget av etruskerne, de første innbyggerne i vårt område, La Tuscia. Vi produserer 136 produkter av høy kvalitet, med en tradisjonell smak som aldri er åpenbar. Vårt område gir oss stor...
Portefølje (7)
Italia, San Donà Di Piave
Dante Italian Food er en grossist av spekemat, oster og mel fra Veneto-regionen som hovedsakelig eksporterer til Europa. Vi jobber for å levere produkter av høy kvalitet direkte fra små og mellomstore håndverksbedrifter til restauranter, pizzerier, barer, hoteller og grossister. Vi ønsker å tilby en komplett tjeneste og samarbeide med våre kunder for å finne det mest passende produktet for deres behov, som økologiske oster og glutenfrie spekemat. Vi kan tilby et bredt utvalg av mel, inkludert økologisk mel til pizza, brød og bakverk.
SbraciaMole er en romersk braceria som ligger i det romerske kvadratet. Restauranten tilbyr typisk romersk mat i en varm og innbydende atmosfære, med et omfattende meny, kulinariske reiser av høy kvalitet, forretter, hovedretter og sekundære retter både av kjøtt og fisk, samt alltid vennlig personale. Hvert element fremhever fellesskap og den romerske kulinariske tradisjonen. Spesialiteten til...
Italia, Airola
... Merket Experience fra Sabatino Cillo representerer kulinarisk eksellens, og tilbyr det beste av italienske kjøttprodukter gjennom Filiera og Selezione Cillo, i tillegg til et internasjonalt utvalg av høy kvalitet. De tradisjonelle pølsene og pålegget er laget med lidenskap og førsteklasses ingredienser, som den prisbelønte Marchigianotto. Disse gastronomiske eksellensene smelter sammen Sabatinos sveitsiske tradisjon med italiensk matlaging og kvaliteten på de utvalgte ingrediensene. premi Italian top food 2022/23/24 wurstel / premio pepe e sale som miglio cotto og cotto i absolutt Italia.
Italia, Avellino
La Alimentari-gruppen er et selskap som ble grunnlagt i 1970 og er spesialisert på salg av naturlige tarmer med de nødvendige sertifiseringene for italienske og utenlandske produkter. La Alimentari-gruppen er spesialisert på salg av svine-, sau- og hestetarm og tilbyr produkter av høy kvalitet.
Italia, Basilicanova-Montechiarugolo
...og i stand til å møte de mest krevende kravene til kvalitet og hygiene. Dere vil ha muligheten til å kjøpe tilpassede heisemaskiner som ikke er bundet til standardene, som søyleheiser, tre-nivå heiser, hengende heiser og søylearmer. Rovom tilbyr avansert utstyr for slakterier, og maskiner for slakting og bearbeiding av kjøtt, som gjør det mulig å effektivisere og forenkle operasjonene, samtidig...
... verdiene av kvalitet, ostehåndverk og som er tro mot tradisjon og genuinitet. Gjenoppdag området gjennom dets smaker med fokus på utvalgte og kvalitetsråvarer brukt i matlaging. Vi presenterer unike og kjente eksellens, en stor tradisjon innen bearbeiding av melk og kjøtt som du kan servere på bordet ditt direkte fra landbrukerne. For Bbuono er mat en lidenskap, sesongbaserte menyer med ekte produkter. Lidenskapen er å ha respekt for maten, produkter for en bærekraftig og helsebevisst matlaging. Derfor har Bbuono valgt lokale produsenter som deler vår filosofi.
Italia, Corsico
... reformulering av eksisterende produkter og gi nødvendig støtte for å starte produksjon i stor skala ved deres anlegg. Succesfulle produkter Aroma er en av de grunnleggende komponentene for å bestemme produktets suksess. DKS garanterer en høy kvalitetsstandard for å oversette din idé til smak, ved å orkestrere markedsføring, teknologi og formuleringsteknikk. Vår formuleringsteknikk gjør at vi kan tilby...
Italia, Monterotondo
...Industria alimentare specializzata i panering med krydder (golden - ristet - cornflakes - au gratin - salt og pepper - piccantino - italiensk og spansk), blanding av krydder, GRAND ROAST også i poser på 7 g, smakstilsetninger for kjøtt og fisk, salg av krydder, sjokolade, konfekt, kaffe, øl, for industri/engros/detalj/horeca/bar/slaktere gdo osv. Eiet av et av de mest prestisjefylte universitetene i Italia, drar vi nytte av deres faglige kompetanse for å sikre produkter av høy kvalitet.
... produktene for restaurantverdenen. Søtsaker og høy kvalitet napolitansk konditori, fritert mat, frokost, fisk, kjøtt, fylt pasta, samt glutenfrie produkter: et bredt utvalg av utsøkte håndverksprodukter for å tilfredsstille enhver smak. I 2020 lanserte gruppen sin nettbutikk, som gjør det mulig for alle å få levering hjem.
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
I seksti år har Caseificio e Salumificio Pieragnoli Nilo vært aktivt innen høy kvalitet gastronomi, og brakt ekte og naturlige produkter til bordet ditt, resultatet av en lang toskansk og italiensk håndverkstradisjon. Selskapet ble grunnlagt i 1949 da Nilo Pieragnoli, etter mange år med sauehold i åsene i Val di Bisenzio, bestemte seg for å starte en ekte produksjonsvirksomhet innen oste- og...
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone ligger i Crespina Lorenzana, i provinsen Pisa, og er et historisk merke som har vært aktivt i over 150 år innen høy kvalitet på spekemat. Selskapet produserer og distribuerer produkter av høyeste kvalitet, laget med den gamle håndverkskunsten og omsorgen, i tråd med moderne produksjonsstandarder og ved å bruke kun førsteklasses råvarer, både fra land og hav, som kan tilfredsstille selv den mest kresne gane.
Italia, Cinisello Balsamo
PERCIN DONER SRL er en veletablert aktør innen produksjon og distribusjon av kebab i Italia. I generasjoner har bearbeiding av kebab vært vår misjon, en kunst vi utfører med lidenskap, dedikasjon og ekstrem omsorg for å kontinuerlig sikre et produkt av høy kvalitet til våre partnere. Selskapet kjennetegnes ved bruk av utvalgte kjøtttyper og tolkningen av den tradisjonelle tyrkiske oppskriften...
Italia, Torino
Vi ble grunnlagt i 1982 i Torino, i hjertet av Piemonte, som distributører av høykvalitets spekemat og oster. Siden den gang har produktutvalget vårt utvidet seg betydelig, men respekten for tradisjon og kvalitet har forblitt våre kjennetegn. Vi er et tradisjonelt selskap som kan tilby produkter av høy kvalitet og maksimal raffinement. Selskapets politikk er basert på kvalitet, tradisjon og...
Italia, Fasano
Macelleria Fortunato er et tiårig referansepunkt for byen Fasano (Puglia), mellom de stille åsene og det vakre havet i Savelletri di Fasano. Våre produkter er nøye utvalgt, takket være erfaringen som er opparbeidet gjennom årene, og som har blitt videreført i generasjoner i familien Semeraro. Vi er spesialister på produksjon av lokale pugliesiske spekemat, ved å bruke råvarer av høy kvalitet...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... av naturlige meltyper. Hele produksjonsprosessen foregår i vårt håndverkslaboratorium, basert på grundig forskning og kontinuerlig utvikling, med ufravikelig respekt for den tradisjonelle kunsten innen spekemat, med dens etablerte og gjenkjennelige kjennetegn. Våre spekematprodukter blir distribuert og konsumert med bevissthet og stolthet over å tilby et produkt av ubestridelig kvalitet og høy kulinarisk tradisjon.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play