...Med en AGRIFRIGOR™ avfukter, blir luften tilpasset for tørking avhøy. Takket være bruken av varmepumpe er enheten spesielt økonomisk og effektiv. Dette er mulig fordi både fordamperen og kondensatoren brukes i denne prosessen. Høyav meget god kvalitet gir godt melk og godt kjøtt, samt en betydelig forbedring av dyrenes helse.
...Denne spesielle stekespaden fra Premium Line bør ikke mangle i noe kjøkkenutstyr. Dette kjøkkenredskapet er laget av høykvalitets plast. Den perfekte blandingen avkvalitet og design gjør den til et spesielt blikkfang i hvert hjem. Den 21 cm lange skaftet forhindrer brannskader ved steking, og den innfelte fingerfordypningen gir ekstra sikkerhet med et fast grep. Spaltene forhindrer også sprut av...
... konstant høykvalitet, kan behandles uten feil og er tilgjengelig på kort varsel. De mest vanlige bruksområdene er:
• Generell logistikk (esker av bølgepapp, polystyren, plast)
• Trykkeriindustrien (aviser, magasiner)
• Bølgepappindustrien (falsede esker, utskjæringer)
• Bokser og flasker av plast, aluminium og papp
• Bygg og containere (møbler, trelister, fliser og murstein)
• Næringsmiddelindustrien (kjøtt, fisk, fjærfe i falsede esker eller polystyren)
Materiale: PP; Polypropylen...
... kokeekstruderingsprosesser, tykningsmidler, deig- og teksturforbedrere i bakervarer, stabilisatorer, bindemidler og gelémidler, beleggssystemer og konsistensgivere, panering og beleggssystemer for fisk og kjøtt, puréer med passende fryse-tine stabilitet og god varmebestandighet.
Våre glutenfrie stivelsesekstrakter er tilgjengelige i økologisk kvalitet og i konvensjonell kvalitet, fra tysk eller europeisk opprinnelse.
...Høykvalitet på materialet: Kabinett helt i krom-nikkelstål 1.4301.
Ideell for kjøtt og grønnsaker: korrosjonsbestandig og luktfri CNS-lamellfordamper med sirkulasjon; jevn temperatur og luftfuktighet.
Enkel rengjøring: avrundet og tett sveiset bunnskuff; valgfritt H3.
Alle synlige sider er slipt; skjulte kjøleledninger; avrenningsledning integrert i bunnen; frontpanelvarme.
Isolasjon av...
... kjennetegner oss - hva drar kundene våre nytte av? Høy kompetanse og faglig rådgivning basert på lang erfaring. Eksepsjonell bransjespesifikk kompetanse samt førsteklasses referanser. Ytterst profesjonalitet og pålitelig behandling av din bestilling. Absolutt seriøs håndtering av dine data, noe som dessverre ikke lenger er en selvfølge i dag. Veldig god kvalitet til svært rettferdige priser samt...
...Siden 1950-tallet har navnet Kraus stått for håndverksmessig, høykvalitet på kjøtt- og pølsespesialiteter. Nå drives selskapet allerede i tredje generasjon av Dennis Kraus. Vi lukker oss heller ikke for nyvinninger og innovasjoner i dagens tid, og tar nye skritt med nettbutikk og salgsautomat, hvor man kan handle 24/7. Det som har forblitt "gammelt", er oppskriftene og den gode smaken. "Vi...
... kjøtt hovedsakelig fra Europa til industrielle forbrukere over hele verden.
Svinekjøtt
Vi handler med svinekjøtt hovedsakelig fra Europa til resten av verden.
Fuglekjøtt
Vi fokuserer vår handel med fuglekjøtt innen EU og Afrika, men tilbyr også alternativer for de asiatiske markedene.
Dyrefôr
Vi leverer dyrefôrprodusenter med råvarer avhøykvalitet for deres produksjon.
Sjømat
Som...
... kjøtt. Høykvalitet. For vårt fôr bruker vi kun det beste avkjøtt. Filetstykker som også er egnet for menneskelig konsum. Vi bruker ingen unødvendige tilsetningsstoffer. Ingen kunstige farge- og smakstilsetninger. Veterinærgodkjent. Kontinuerlig kontrollert sammensetning og kvalitet. INGEN MASSEDYRHALD - Vårt kjøtt kommer kun fra utvalgte leverandører som kan garantere en frittgående oppdrett og god...
... leveringsmuligheter med strengt kalibertro varer avhøykvalitet og jevn kvalitet til en svært rimelig pris. Dermed kan vi også sikre at vi kun tilbyr naturtarmer av høyeste kvalitet. I over 20 år har vårt selskap stått for naturtarmer av toppklasse. Vi er en godkjent EG-virksomhet med nummer BW-EV 210 og følger de strenge retningslinjene fra EU angående kvalitet og hygiene. Våre produkter er i alle henseender i samsvar med matlovgivningen og miljøet. Den eneste tilsetningen som brukes er bordsalt, et naturprodukt.
Det QS-sertifiserte Vital-Fleisch GmbH med base i Speyer handler, skjærer opp og foredler kjøttprodukter. Selskapet, som ble grunnlagt i 1998, oppfyller alle krav til moderne hygienestandarder i sine nybygde lokaler fra 2002. Fra 2009 til tidlig 2010 ble det gjennomført omfattende utvidelser innen skjæring og produksjon, samt bygging av frysehus og kjølerom med over 1000 pallplasser. Dette garanterer kundene en jevnlig levering av varer avhøykvalitet. Leveringen skjer med egen bilpark, noe som sikrer en kontinuerlig kjølekjede som er avgjørende for ferskheten av våre kjøttprodukter.