Italia, Orbassano
...Hvert land kan ha sin egen tradisjonelle oppskrift på gnocchi, med forskjellige størrelser, former og ingredienser. Men i Italia, hvor "gnocchi" ble laget for første gang, er det en enkel og deilig pasta laget med poteter, perfekt for røde sauser og ostefondue. En rik og substansiell forrett, en tradisjon for alle årstider. Våre gnocchi har en mykhet og konsistens som gjør dem egnet for alle ganer, selv de mest delikate. Ideelle for veganske tilberedninger.
Portefølje (57)
Italia, Castellamare
Italia, MILANO
...Vår pasta Barilla er alltid god og al dente, laget med 100% utvalgte italienske korn. Fra engasjementet og lidenskapen til Barilla kommer vår pasta, laget med 100% utvalgt italiensk hvete, for en fyldig smaksopplevelse. KG 5 X 3 STK = 1 STK EURO 4.20 1 PALETT 48 KARTONGER UTLØP 28/04/2027 MINIMUM BESTILLING 30 PALETT...
Portefølje (229)
Italia, Carmagnola
...Bronse pastaen med 1881-merket møter de høyeste kvalitetsstandardene som igjen har en positiv innvirkning på både godhet og autentisitet. Denne pastaen er laget utelukkende med italiensk hvete som er underlagt strenge kontroller og tørket ved lave temperaturer. Denne bearbeidingsmetoden kombinerer perfekt behovene til et moderne og voksende selskap med mer tradisjonelle metoder.
Portefølje (3)
Italia, Barletta
...La Pasta De Cecco, kjent for sin uovertrufne kvalitet. Registrer deg på nettstedet vårt og oppdag det brede utvalget av tilgjengelige formater. Bell Italia Srl er spesialisert på engros matvarer og fungerer som en online grossist og eksportør, hvor du kan få tilgang til denne italienske kulinariske eksellensen og over 10000 andre produkter fra de mest prestisjefylte italienske merkene.
Portefølje (1)
Italia, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne av durumhvete: Det er en pasta produsert utelukkende med semolina fra durumhvete høstet på åsene i Volterra av bøndene i kooperativet. Bearbeidingen utføres etter håndverksmetoder, med bronseforming og tørking ved lav temperatur. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani av fersk håndlaget pasta.
Portefølje (7)
La Eli.S.An Natural Food er et ungt selskap med innovative ideer, men med en dypt forankret overbevisning: vi er det vi spiser. Slik oppstår Pastaelisan, et produkt, strengt laget i Italia, som forener tradisjon, innovasjon og forskning. 100% italiensk durumhvete, bronseformer, mikrobiologisk rent vann, langsom tørking, håndverksproduksjon og nye ideer: dette er hemmeligheten bak våre velværeprodu...
Italia, Altamura
... temperaturer, som svinger fra et minimum på 40 til et maksimum på 55 grader Celsius, og dermed bevarer vi de ernæringsmessige verdiene og holdbarheten under koking. Vi produserer fersk og tørr pasta, økologisk og konvensjonell, laget av Farro dicoccum, hard hvete Senatore Cappelli, fullkorn, og aromatisert med dehydrerte og naturlige produkter. Våre produkter er til stede på det italienske markedet fra engros til detaljhandel, samt på det utenlandske markedet, hovedsakelig i Spania, Portugal, Tyskland, England, Canada, Brasil, Australia og USA.
...L'Azienda Agricola Sabatino er en ung virksomhet, etablert i 2013, med mål om å produsere og markedsføre pasta av høy kvalitet. For produksjonen dyrkes og bearbeides det en gammel og ikke-hybridisert hvete i Marche... Hvete av 'Saragolla'. Det blir bearbeidet med steinmaling for deretter å gå videre til pasta produksjon med bronseforming og langsom tørking ved lav temperatur. Pastaen fra Sabatino produseres i henhold til strenge økologiske protokoller, og dens særegenheter er preget av høy fordøyelighet, en markant smak, rik tilstedeværelse av mineraler og lavt gluteninnhold.
Italia, Ceglie Messapica
...selskapets ekte juvel, har erobret alle, laget med banebrytende produksjonsteknikker som respekterer den eldste tradisjonen. Fusilli, cavatelli og fullkorns- og semule-orecchiette, hevet av en enkel tomatsaus eller kjøttsaus eller andre sauser, vil glede ganen din. Spydspissen av den mest varierte produksjonen og en absolutt nyhet på markedet er Pasta alla Malvasia, laget ved å blande semule av hard hvete og lokal vin laget av malvasia-druer, uten tilsetning av vann.
Portefølje (1)
Italia, Santa Maria La Carità
...Bearbeiding av Tørr Pasta: metoden som brukes er skånsom, og består i hovedsak av 4 forskjellige faser: Fase med elting: vi bruker utelukkende 100% italienske durumhvete semoler med høyt proteininnhold. Hver pastatype krever en passende blanding av semola og vann. Kald elting (ikke over 35°C) forhindrer "termisk denaturering" av gluten, den uvurderlige substansen som finnes i hvete. Fase med...
Italia, Latina
... | Hvetemel / Durumhvete / Hvete / Pistachio fra Bronte / Pistachio-korn fra Bronte / Pistachio-mel fra Bronte / Soyabønneolje / Sicilianske Cannoli / Sicilianske Arancini / Håndlagde panettoni / stort utvalg av kaker og søtsaker fra Sicilia / import & eksport av alle kvalitetsprodukter...
Italia, altamura
...Unibrands' sortiment, sammen med sine merker, Novoforno, Pasta e Gusto, er dypt forankret i mattradisjonen fra vårt land, hvor vi henter rikelig for å tilby en komplett linje av typiske produkter fra et sunt middelhavskosthold. I våre deiger er det alltid semolina av hard hvete, som i dag er så ettertraktet at den har blitt vårt kvalitetsmerke. Våre produkter oppstår, Unibrands med sine merker er...
Portefølje (3)
Autentiske italienske produkter valgt ut og anerkjent av den italienske kokkeforeningen og dens profesjonelle nettverk av kokker over hele verden. Oppdag vår gourmet- eller detaljhandelslinje av: - Pasta (spaghetti, fusilli, penne, maccheroni...) også tilgjengelig økologisk laget av 100% italiensk hvete - Ekstra jomfruolivenolje også tilgjengelig økologisk laget av 100% italienske oliven...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... raffinerte smaker som sitron, blåbær, spinat, chili, Radicchio trevigiano DOP, Bronte DOP pistasj, trøffel, safran, blekksprutblekk, basilikum...... Vi produserer også en helkornsserie laget av 100% italiensk hvete... Vår enkle og innovative emballasje består av en gjennomsiktig polypropylenpose som gir maksimal synlighet av produktet.... Til posen legger vi til en henger og etikett med navnet på...
Italia, Altamura
... grunnleggende prinsipper for velvære og respekt for mennesker og miljø. Av den grunn har de besluttet å søke etter produkter for sine kunder som hovedsakelig kommer fra økologisk landbruk, som for eksempel økologisk mel, økologisk vin, pasta laget av durumhvete fra Puglia, ekstra jomfruolivenolje, belgfrukter, brød og alle bakevarer laget av hvete dyrket i samme område som byen Altamura. Vårt selskap forplikter seg til å opprettholde de fastsatte målene over tid.
Italia, Grottole
Il Pastificio Italyca produserer håndlaget pasta både fersk og tørr, sertifisert økologisk av Icea, ved å bruke kun 100% italiensk hvete. Vi produserer for øyeblikket 10 ferske formater (holdbarhet 3 måneder oppbevart i kjøleskap) og omtrent 25 tørre formater. Vår nettside er www.pastificioitalyca.it, hvor du kan se vår historie og våre produkter. I tillegg produserer vi alltid sertifisert økologisk EVO-olje fra Icea. Det er mulig å sette på tilpasset etikett på produktene.
Italia, Agropoli
... kvaliteten av ostene og mozzarellaen, og man unngår enhver mulig kontaminering av grønnsaksdyrking, hvete til pasta og andre solgte produkter. Etter produksjonsfasen følger selskapet også med på fraktfasen, helt til kundens destinasjon, og sørger for at kjølekjeden overholdes. Ikke uten grunn er mottoet til 100% Italia "fra jord til bord".
Italia, Chieuti
Vi er en kort verdikjede som dyrker Cappelli-hvete og produserer semule, finmalt mel, fullkornsemule og meltyper; tørket pasta, frokostkjeks, taralli, kikerter, samt takket være våre eng, havre og lin. Vårt hvete er sunt og rikt på protein, ideelt for dietter, intoleranser og en sunn og god ernæring. Vi er en liten aktør, men nettopp derfor er vi økologisk kontrollert og opptatt av miljømessig bærekraft og sunn mat.
Italia, Pernucari Di Rombiolo
... dekker et område på omtrent 5.000 kvm, hvor håndverk og modernitet i produksjonsanleggene kombineres. Bedriften har en produksjon av typisk og ekte håndverkspasta, oppnådd med den karakteristiske bearbeidingen av de gamle pastatradisjonene, ved å bruke de beste semolene av hard hvete, en langsom deig med kaldt, bakterielt rent vann og en langsom tørking ved lav temperatur. For noen formater skjer bearbeidingen med bruk av bronseforming.
Vårt selskap produserer ØKOLOGISK toskansk håndverkspasta av høy kvalitet og kort kjede, vi bearbeider kun vårt eget hvete. Vi har valgt å produsere økologisk, uten bruk av syntetiske kjemikalier i alle faser av hveteproduksjonen, gjennom lagring og bearbeiding. Vi produserer mindre, men med respekt for miljøet rundt oss. Vår pasta er HÅNDVERKSMESSIG, ikke industriell, den er laget utelukkende...
Italia, Racale
Ved å ta vare på det omkringliggende området produserer vi matvarer som respekterer vår tradisjon med typiske ingredienser fra Puglia. Vi tilbyr alt fra bakervarer til produksjon av olje og vin, samt håndlaget pasta fra våre laboratorier. Vi arbeider med flere typer mel: hvete, brent hvete, semule, fullkornsemule og bygg for å tilby et produkt av høy kvalitet og maksimal fordøyelighet...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play