Italia, Misano Adriatico
137km
...Kokkeeksperter vil sette pris på vår deilige fløte VIRGILIO. Med sitt innhold på 25% fett, vil denne fløten tilføre kremethet og smak til dine favorittretter. Prøv den på pasta, supper og desserter for et preg av raffinement og smak. Tilgjengelig i flaske på 1 liter.
Portefølje (200)
... av om du ønsker å markedsføre et produkt som hakket, puré, terninger eller skiver. Mindre væske og mer fyldig enn puré, brukes tomatpuré i mange oppskrifter, fra reduserte sauser til fylt focaccia, fra "calzoni" til grønnsaksgratenger og supper. Det gjenværende sukkerinnholdet i frukten vurderes også. Frukten vaskes deretter med vannstråler og i tanker for å fjerne eventuelle fremmedlegemer som følge av innhøsting, grønne deler og uegnet frukt.
Portefølje (6)
Italia, Forlì
140km
... lage supper og gryteretter med grønnsaker, men kan også brukes i tilberedningen av spesielle pastaer som pizzoccheri eller polenta taragna. Med rå bokhvete er det også mulig å lage utmerket brød. De skrelte bokhvete-frøene trenger ikke å bløtlegges; det er tilstrekkelig å skylle dem under rennende vann og koke dem i en gryte med saltet vann (forhold: 1 del bokhvete og 2 deler vann) i 20-30 minutter, til vannet er helt absorbert.
Portefølje (50)
Italia, San Rocco a Pilli
103km
... våre steinmalte mel, fersk og tørr økologisk pasta - Bearbeidet i vårt BioLaboratorio, i Podere Le Casacce - små kikerter fra Chianti - små varierte linser - spelt og perlet bygg - ristet bygg på ved - avskallet hirse - mel av korn og belgfrukter malt på stein - frokostblandinger - toskanske supper - Turistovernatting: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våre 2 gårder i Siena: Podere Cartaio og Podere Poggio al Sole - Turistovernatting i Firenze: Villa Panzano. Direkte salg i gårdsbutikken, Podere le Casacce - For våre gjester: måltider med våre økologiske produkter.
Italia, Fondi
234km
...SALSER FRA MEDITERRANET KLARE TIL BRUK Ideen Å lage "klare til bruk" sauser for å lage de mest populære rettene fra kystområdene i Middelhavet på få minutter, som: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Supper, Kremede supper og Polenta. Tradisjonen Å bruke kun de eldste råvarene fra det mediterranske kjøkkenet som: Fiske fra Middelhavet FAO 37, Olivenolje fra Itri (lt), Datterino-tomater...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play