Italia, Marmirolo
... ingrediensen for å lage alle typer tradisjonell fersk pasta i ulike formater, som plater, gjennom presse, gnocchi, trofie, fylt pasta som ravioli, tortellini, agnoli... Tilgjengelig i papirsekk med ventil på 25KG.
Portefølje (56)
Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk spesialitet fra Piemonte, som stammer fra en regional oppskrift fra 1800-tallet. Disse ravioliene er fylt med tre typer ferskt og magert kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold eller spinat avhengig av sesongen). Hovedingrediensene inkluderer kokt skinke, roast beef, kokt kylling, spinat, stekt svin, stekt kål og mortadella. Denne kombinasjonen av smaker gir en unik og tradisjonell kulinarisk opplevelse, perfekt for de som ønsker å smake på ekte piemontesisk mat.
Portefølje (63)
Italia, Sassano
Med base i Sassano, i hjertet av Cilento nasjonalpark, er I Sapori del Vallo et håndverksfirma som produserer pasta etter gamle oppskrifter. En produksjon som har blitt overlevert fra mor til datter, der tradisjon og kvalitet er de hemmelige ingrediensene i en suksess som har vart i nesten 30 år. I Sapori del Cilento ble grunnlagt i 1994 av eieren Salvatore Calandriello, som sammen med sin kone ...
Portefølje (4)
Italia, Brusaporto
...Casonsei (eller casoncelli) er en av de mest kjente rettene i bergamasisk matlaging. Denne retten med fylt pasta ble laget for å bruke opp rester av svine- og storfekjøtt. Produktet har blitt beriket gjennom årene med tillegg av: amaretti, rosiner og sitronskall. "Casonsèi de la Bergamasca" fra Pastificio Davena er sertifisert med merket "Bergamo Città dei Mille... Sapori" utstedt av Handelskammeret. Tilgjengelig i pakker på 250g og 500g.
Portefølje (10)
Italia, Acicastello
Presentasjon av selskapet De italienske eksellensene er virkelig en uendelighet av produkter og store navn innen maleri og litteratur. Man trenger bare å tenke på de store tankene som har endret verden, som Leonardo Da Vinci, Arkimedes, Verga, Pirandello. Også innen kunst har Italia alltid vært på topp med Michelangelo, Raffaello, Giotto, Bernini for å nevne noen. Hvordan kan man glemme de kulinar...
Portefølje (10)
...Håndlagde Ferdigretter. Høy kvalitet sertifisert. Første og andre retter i porsjoner på 300 g og brett på 2,5 kg. Ulike referanser, fersk frossen pasta av førsteklasses kvalitet, både klassisk og fylt med kjøtt og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv.. Vi lager tilpassede pakker for flyselskaper, hoteller, cruiseskip, osv..
Italia, Fidenza
...Siden 1986 har ITALPAST vært en leder innen design og bygging av maskiner, automatiserte anlegg og komplette linjer for produksjon av høykvalitets pasta, både for håndverks- og industrisektoren. Tørr pasta, fersk pasta, glutenfri pasta, fylt pasta og forkokt pasta for ferdigretter. Anlegg og komplette linjer for tørr pasta med produksjonskapasitet fra 30 til 1.000 kg/time med automatiske...
Italia, Carasco
...Studio og bygging av maskiner og anlegg for produksjon av fersk, tørr, fylt pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv.. Maskiner for pasta, ekstrudere, valsere, deigklemmer, raviolifabrikker, gnocchifabrikker og andre typer maskiner for produksjon av pastaprodukter fra 5 til 200 kg/t. Automatiske pastakokere og kokeanlegg for hurtigmatbasert pasta. Maskiner, anlegg og utstyr for lokale eller etniske produkter som sebadas, empanadas, pierogi eller lignende... Pastorisering, forkoking og tørkeanlegg designet etter kundens behov.
Italia, Fisciano
... Reggia ble opprettet med oppdraget om å tilby eksellensene innen fersk pasta ved å bruke den nyeste produksjonsteknologien. Vårt selskap tilbyr et bredt spekter av produkter fra enkel eller fylt eggpasta til typiske regionale produkter, alt med strengt utvalg av råvarer. Valget om å produsere fylt pasta uten monosodiumglutamat skyldes vår konstante oppmerksomhet mot en stadig mer korrekt og sunn...
Portefølje (3)
Italia, Salsomaggiore
Gidis ble grunnlagt i 2009, i Parma-distriktet, i hjertet av den italienske matdalen, et verdensberømt område kjent for sin kulinariske dyktighet og fylt med ekstraordinære smaker. Vi er spesialiserte på produksjon av økologisk mat og glutenfrie produkter. Vi produserer spesialiteter fra vårt område, i to forskjellige anlegg: fersk pasta og spekemat, og tilbyr høye servicenivåer og et bredt...
Italia, Olbia
... oppbevaring og ved tilberedning. Produkter: Frossen håndlaget pasta: ideell for eksport og oppbevaring. Den fryses umiddelbart etter produksjon, noe som bevarer alle kvalitetene til det nyproduserte produktet. Frosne seadas: fylt pasta med ost som kan tilberedes fritert eller i ovn, og kan krydres etter smak med honning eller sukker, eller nytes som en salt rett. Søtsaker fra den sarde tradisjonen: papassini, amaretti og tiliccas.
håndverkslaboratorium for fersk eggpasta, fylt pasta med ferske og sesongbaserte produkter, i mange formater, også tilpassede til uslåelige priser!!! fordi for oss er kvalitet og ekte vare de råvarene som gir ekte smak....kontakt oss, vi står til deres fulle disposisjon!!
Italia, Cesano Boscone
Zini har siden 1956 produsert fersk pasta og frosne sauser med avansert IQF-teknologi. Utvalget av fersk pasta inkluderer oppskrifter på fylt pasta, eggpasta, pastaretter til baking, polenta og gnocchi, som er selskapets stolthet, med en årlig produksjon på over 6 millioner kilo. Zini har også en serie frosne sauser tilgjengelig i de viktigste oppskriftene fra den italienske tradisjonen.
Italia, Padova
...VI PRODUSERER FERSK OG FYLT PASTA, MED ET STORT UTVALG AV FORMER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MER ENN 40 FORSKJELLIGE SMAKER, AVHENGIG AV TILGJENGELIGHETEN AV SESONGENS BESTE GRØNNSAKER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADISJONER. VI PRODUSERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPESIALITET FRA VENETIANSKE FJELL. VI HANDEL OGSÅ ITALIENSK PASTA, FERSK ELLER TØRT...
PRODUKSJON?POTET GNOCCHI FYLT GNOCCHI - FERSK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisk Hovedkontor og Anlegg Faks E-post Sekundært Kontor...
Italia, Corato
Maling av durumhvete for produksjon av ulike typer durumsemolina til produksjon av tørr, fersk, fylt, frossen pasta, brød og pizza.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play