Italia, Martina Franca
...Capocollo di Martina Franca er en eksklusiv spekemat, produsert etter en gammel håndverks tradisjon. Denne spekematen er preget av en krydret og aromatisk smak, oppnådd takket være bruken av "vincotto pugliese" og røyking med ved fra den middelhavsaktige vegetasjonen. Capocollo er perfekt for å nytes alene eller som en del av et utvalg av spekemat, akkompagnert av lokale oster og viner. Den håndverksmessige bearbeidingen og den unike smaken gjør det til et fremragende produkt innen "gastronomia pugliese".
Portefølje (29)
Italia, Mesoraca
...Capocollo Calabrese lages av den øverste delen av nakken på svinet og en del av skulderen. Kjøttet saltes og masseres grundig for hånd, og deretter fylles det i en naturlig tarm og får modnes i mer enn 90 dager under kontrollerte temperatur- og fuktighetsforhold. I løpet av saltingen tilsettes krydder og urter typiske for den calabresiske oppskriften, inkludert den uunnværlige chilipulveret. Kategori: Calabresiske spekemat VEKT: 500/550g Vekt: 0.550 kg Ingredienser: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: Dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
Selskapet ble grunnlagt i 1947 av Coccia Sesto, en dyktig pølsemaker. Med tiden har det utvidet seg og blitt en industri, men regelen forblir den samme: å bruke det beste av råvarene og aldri ha fryserom, for å sikre en kvalitetsstandard som skiller seg ut. I dag er selskapet sertifisert med ISO 22000, og er godkjent for eksport til Canada, samt registrert på FDA-listen i påvente av helsemyndighet...
Portefølje (7)
Italia, Altamura Di Bari
...En av de beste spekematene vi produserer, typisk for regionen Puglia. "Capocollo Pugliese"...
Samsvarende produkter
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
Andre produkter
Soppressata
Soppressata
...SEMIARTISAN SALUMI: FERSK OG MODNET PØLSE, RÅ PROSCIUTTO, NDUJA, SØT OG KRYDRET SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portefølje (9)
...Antipasto av skiver av tradisjonelle toskanske kjøttprodukter med håndlaget prosciutto crudo, salame chiantigiano og capocollo.
Samsvarende produkter
Antipasto della casa
Antipasto della casa
Portefølje (2)
Italia, San Donaci
...Vin laget av vinifisering av druer fra Negroamaro (90%) og Malvasia Nera (10%). Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Modning i barriques. På nesen fremstår det aromaer av modne røde frukter og syltetøy, krydret som svart pepper, lakris, brente noter og en balsamisk tone av middelhavsplante. Ideell med harde oster som Comtè, Gorgonzola, spekemat som svinepanne, chorizo, capocollo og grillet rødt kjøtt.
Portefølje (5)
Italia, Castel Goffredo
Produksjon av elastiske, luftige rør for å beskytte skinker, skuldre, capocolli, kopper, filze, pancette osv. mot alle typer insekter under modning. Det brukes ved å tre skinken, capocollo osv. inn i røret, umiddelbart etter salting. Engrosproduksjon av beskyttende rør for næringsmiddelindustrien. Vårt selskap, som har hovedkontor i provinsen Mantova, produserer rør for pølser i syntetiske og naturlige materialer. Takket være spesialiserte maskiner og fibre, garanterer vi antibakterielle og slitesterke produkter. Vi er også i stand til å lage skreddersydde produkter basert på kundens behov.
Italia, Scario
...Capocollo, Guanciale, Økologisk Pasta, Økologisk Vin, Oliven, Paté, Syltetøy, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Håndverkshonning, Speltprodukter, Propolis, Honningkarameller, Brudens Torroncino, Hampolje og Mel, Senatore Cappelli Mel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Krydder, Musserende vin, Grappa,...
Italia, Fasano
...omsorg og mye lidenskap for produktene våre som Capocollo, Salame, Pancetta salata og steccata, i tillegg til nasjonale spekemat som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella og Prosciutto Cotto. Våre spekemat kommer fra lokale kjøttkilder med 0 KM fra pugliesiske beitemarker.
Italia, San Demetrio Corone
Nådd spesielt for produksjon av salte produkter, som capocollo og pancetta D.O.P., tar Madeo Industria Alimentare også seg av produksjonen av skinke og salami laget av svart svin fra Calabria. Teknikken som brukes er hovedsakelig håndverksmessig, som salting som fortsatt gjøres for hånd i de typiske saltlake, akkurat som før. Imidlertid, der det er nødvendig, avviser man ikke bruken av moderne teknologi, så mye at tørkingen er overlatt til entalpiske maskiner, som utnytter de ytre klimatiske forholdene for å gjenskape den ideelle ventilasjonen innendørs.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play