Italia, Castellazzo Bormida (al)
... sesongmessige leveranser og en kundeservice som alltid er tilgjengelig for å imøtekomme alle behov. Enten du driver en gourmetrestaurant, en distribusjonskjede eller en spesialbutikk, er vårt team her for å hjelpe deg med å maksimere verdien av den hvite trøffelen fra Alba. Innovasjon og Bærekraft Vi tror på viktigheten av å bevare miljøet og fremme bærekraftig innsamling. Våre trøffelmarker...
Portefølje (34)
Italia, Radicofani
...Produksjonen av økologisk ost er en annen nesten obligatorisk vei for vårt selskap, som alltid har tilbudt tradisjonelle og naturlige produktlinjer. Vi er et samvirkeforetak og inkluderer mange produsenter av økologisk melk blant våre medlemmer. Takket være disse sertifiserte bedriftene kan vi enkelt og med garanti tilby økologisk ost. Behandlingen følger naturligvis alle retningslinjer gitt av sertifiseringsorganet som kontrollerer alle faser av produksjonssyklusen frem til den endelige markedsføringen av produktet. Melken som brukes er utelukkende av ren sau.
Portefølje (48)
Italia, Goito
... den bicomponent Syntech RGS harpiks (med et forbruk på 1,2 kilogram/m2) og påfør Gulvnivå SFR på harpiks mens den fortsatt er fersk. Gulvnivå SFR kan pumpes, men siden produktet har akselerert grep, må støpingen være kontinuerlig og uten avbrudd (med pumpen helt tømt før eventuelle stopp i pumping som varer mer enn 10 minutter). Bland med en trippel-spiral paddle med høy rotasjon eller med en...
Portefølje (275)
Italia, Casoria
...hva som helst av napolitansk konditorivarer. levering noen timer etter produksjon, alltid fersk, vi håndterer ikke frosne produkter. vi benytter oss av produksjonen fra et anerkjent konditoriverksted i Napoli, med alle garantier og sertifisert hygiene. Blant produktene: pastiera, baba', caprese, desserter, småkaker, sfogliatelle ricce og frolle, tiramisu', pølsepizza og friarielli, casatiello, migliaccio, taralli, rustici, baba'-kaker, utstillingskaker og kaker av alle typer. med andre ord, alt du kan finne i et stort utstillingsvindu i en konditori i de trange gatene i Napoli...
Portefølje (7)
Italia, Imperia
I Sognatori er en restaurant i Imperia, ved sjøpromenaden. Lunsj og middag med sjømat laget av førsteklasses produkter. Hjemmelaget pasta, alltid fersk fisk. Fantastisk uteservering ved sjøen hvor du kan nyte retter fra den liguriske tradisjonen med et preg av siciliansk matlaging. A la carte-meny og ukentlige spesialretter som endres avhengig av hvilke råvarer som er tilgjengelige i sesongen. Hyggelig personale som er klare til å imøtekomme dine behov, I Sognatori er en restaurant perfekt for familier, par og vennegjenger.
Italia, Sassano
Diano Latte ble grunnlagt i Sassano, en karakteristisk landsby som ligger i Vallo di Diano, sør for provinsen Salerno, et område som tradisjonelt har vært kjent for melkproduksjon, hvor næringsmiddel- og meierisektoren blomstrer. Organisering, omsorg for tjenesten og fokus på kvalitet er prinsippene som alltid har preget Diano Latte-merket, noe som har gjort det mulig for dem å svare effektivt...
Italia, Castelnovo Di Sotto
... fisk, tilberedt med dyktighet og alltid med de mest utvalgte råvarene. En annen karakteristikk ved kjøkkenet i denne vakre restauranten er tilstedeværelsen av den fantastiske ved- og kullgrillen som finnes i lokalet. Det snakkes engelsk, tysk og spansk.
Italia, Castel Guelfo Di Bologna
... produkter laget håndverksmessig. Salumificio produserer skinker, ekstra fersk pølse, tørket pølse, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo for grilling, salame del contadino og grosso nostrano, salame tipo Milano, Ungarsk, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, modnet guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino og zampone, bondiola, cappelli del prete og andre spesialiteter for detaljhandel, GDO og restaurantbransjen.
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa driver produksjon og distribusjon av meieriprodukter og oster, inkludert mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren geit og mange andre delikatesser, alltid ved å bruke kun fersk melk. En av våre spesialiteter er geitoster, som har en bedre fordøyelighet enn andre oster. Vi produserer også smør og mascarpone av høyeste kvalitet.
Italia, Cesena
...kvalifisert BRC tredjepartsrevisor. Italiensk morsmål, B2 engelsk, B2 spansk, datakyndig med mer enn tjue års erfaring med bruk av CAD/CMS/Office/Windows/Mac IOS. Sterk tilhenger av kontinuerlig faglig opplæring, alltid klar for nye utfordringer med vilje og dyp lidenskap for matproduksjonsprosesser og relaterte områder. Tilbyr tjenester innen kvalitetsledelse for matproduksjon og relaterte områder.
Italia, Montecorvino Rovella
... mineraler, som bearbeides til mange forskjellige former, alle trukket i bronse. Tørkingen, som er nesten naturlig, skjer ved 30/40°C i en periode som varierer fra 8 til 24 timer, slik at pastaen bevarer all sin smak. Metodene er derfor alle håndverksmessige, men det er ikke utelukket at de mest moderne teknologiene også bidrar, som blant annet damp-pasteurisering, umiddelbar pakking av fersk pasta i modifisert atmosfære og sterilisering av det ferdige produktet. Produksjonen ligger på rundt 1.200 kilo per dag.
Portefølje (2)
... enkelt, og dermed sjelen til Trehyus. Det har vært mange prøver vi har utført, for å finne den rette kombinasjonen både kunstnerisk og kommunikativt. Skriftene på plaggene, enten de er trykt i silketrykk eller direkte dekorert, kommer fra en studie utført av kunstneren som utviklet dem, med mål om å finne den rette harmonien mellom budskapet og dets grafiske representasjon, og søker en stil som er både grasiøs, moderne og "fersk". Alle våre aforismer er registrert hos SIAE.
Italia, Acicastello
... tradisjoner i andre land. Viner fra Etna og Paceco, Grønn pistasj fra Bronte, Fersk oregano fra Cerami, Grønnsaker fra Santa Croce Camerina, Uva di Vittoria eller Mazzarone, Honning fra Etna, Likører fra Etna, Passito fra Pantelleria, Ferdigsauser, Fersk pasta...
Portefølje (10)
Italia, Portogruaro
...), KALAMARETTI (Alloteuthis Media), KALAMARER (Alloteuthis Media); FERSK FISKE: ALALUNGA (Thunnus alalunga), DENTICE (Dentex dentex), GULLBARS (Sparus aurata), SABELFISK (Lepidopus caudatus), SVERTFISK (Xiphias gladius), RAIE (Raja clavata), RICCIOLA (Seriola dumerili), KLOKKEFISK (Psetta maxima), FISKEFROK (Lophius budegassa), SKORPIONFISK (Scorpaena scorpa), SPIGOLA (Dicentrarchus labrax), RØD TORO (Thunnus thynnus), TRIGLIA DI SCOGLIO (Mullus surmuletus), MOSCARDINO (Eledone cirrhosa), PANNOCCHIA (Squilla mantis).
Portefølje (10)
... tradisjonen og båndet til kunden er og vil fortsette å være et stort styrkeområde som sikrer kontinuiteten i dette forholdet. Spesialiteten er den smakfulle deilige kaken. Pasticceria Pierrot tilbyr forskjellige produkter laget med ingredienser av høy kvalitet: regionale søtsaker, bryllupskaker og kaker til kommunion, buffetkonditorvarer, fersk og tørr konditorvarer, bursdagskaker, søte bakverk.
Italia, Paina Di Giussano
... piemontesiske gastronomiske tradisjonen, med et tilbud som har som mål å tilfredsstille alle entusiaster i bransjen, spesielt de som er på jakt etter produkter av høyeste kvalitet. Våre spekemat og oster er alle av førsteklasses kvalitet, alltid ferske og med kontrollert opprinnelse, og kommer direkte fra bønder og produsenter i Lombardia og Piemonte. De er nøye utvalgt av oss basert på erfaringen vi...
Italia, Roma
Selskapet ble grunnlagt i 2007, og over tid har vi etablert oss i markedet for import av frukt og grønnsaker direkte fra Spania, spesielt sitrusfrukter og fersk frukt, for å distribuere til alle våre kunder i det italienske markedet. Vi er alltid på utkikk etter nye partnere for å gjøre selskapet vårt komplett med alle referanser for våre trofaste kunder.
Il Naif restaurant og pizzeria har alltid vært en av de beste i Ravenna og tilbyr sine kunder en oppmerksom og grundig service. Hos oss kan du finne: Menyer med stort utvalg av sjømatspesialiteter. Fersk fisk hver dag, blandet fritert fisk, blandet grillet fisk og rå fisk, skalldyr, porcini-sopp, trøfler, hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, salater og grønnsaker av alle slag. Pizzas laget i vedfyrt ovn. Pizzas med Kamut, vi legger særlig vekt på fettfri matlaging og riktig balanse mellom proteiner og karbohydrater. Enkeltmeny for idrettsutøvere.
Italia, Borgolavezzaro
...PIZZABUNNER, DESSERTER, BRØD og PASTA. Vi er alltid i kontinuerlig vekst og utvikling, derfor har vi utvidet vårt sortiment med ØKOLOGISKE, VEGANSKE og LAKTOSEFRIE matvarer. Vi jobber med typer: romtemperert, fersk og frossen. Vi lanserer for det meste produkter med PRIVAT MERKE (unntatt for GLUTENFRI-serien). Den høye produksjonskapasiteten, punktlighet i leveranser og kvaliteten på produktene gjør Elisa Food til en pålitelig partner.
Vår virksomhet er en risproduserende gård som har blitt overlevert fra far til sønn siden 1821. CRESPIRISO ligger i en region, Novarese, hvor ris har en dyp tradisjon og anses som hjertet av italiensk risdyrking. Behandlingen skjer DIREKTE på vår gård med tradisjonelle teknikker, som steinsliping og etterbehandling ved romtemperatur for å sikre at risen alltid er fersk og aromatisk. Vår...
Italia, Serradifalco
... Terre del Falco levert hjem til deg, og/eller andre produkter fra vårt hus, som pistasjkrem, Limoncello, Fikodindia-likør osv. Den nåværende produksjonen, med bruk av en alltid fersk blanding, har i de siste årene gjort det mulig for selskapet å telle blant sine kunder de viktigste cateringtjenestene, restauranter og selskapslokaler både nasjonalt og internasjonalt.
Italia, Cinisello Balsamo
Fra et lite verksted for fersk pasta som ble grunnlagt i 1954, har vi utviklet oss til produsent og distributør av håndverksprodukter av høy kvalitet som vi nøye velger ut basert på Kvalitet og Autentisitet. Våre stikkord er Ekthet, fordi valget av råvarer er vår høyeste prioritet i produksjonen; og Fantasi, fordi vi alltid er på jakt etter nye måter og innovative ideer for å presentere og skape...
Italia, Terracina
... og duften av Middelhavet. Kunstneren i kjøkkenet til restauranten "Porto Salvo" har siden 1978 tilbudt et bredt utvalg av delikatesser som du kan nyte i et luksuriøst og koselig lokale, og du vil alltid bli fulgt av vårt kvalifiserte personale i valget av retter og viner. Med tretti års erfaring er restauranten Porto Salvo det riktige valget for deg og dine viktige øyeblikk. Kontakt oss med din forespørsel.
Italia, Santa Maria La Carità
..." proteiner og karbohydrater, i minimum 12 til 36 timer, avhengig av hvilken type format som skal bearbeides. Bearbeiding av Fersk Pasta: hvert produkt lages med NØYE UTVALGTE RÅVARER og avviser kategorisk bruken av konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. En kvalitetsdeig. Dette er målet vi streber etter i hver produksjonssyklus. Utvalgte ferske egg, semola med høyt proteininnhold som 100% kommer fra italienske marker, langsom og homogen elting, konstant og gradvis forming i bronse, er våre hemmeligheter.
Italia, Omegna
... aluminium, alt du trenger for å lage fersk hjemmelaget pasta med ekte smak: fra ravioliformer til rullekuttere, for alltid smakfulle retter og andre nyttige tilbehør. Vårt utvalg av treprodukter inkluderer bestikk, skjærebrett i forskjellige former, kjevler og redskaper for å lage ulike typer pasta. Til slutt, for baking, et stort utvalg av former, bakeplater, stempler og alt nødvendig for å lage pizza og paier, småkaker og desserter, for å lage mat på en morsom og original måte.
Italia, Pordenone
... selskapet til å flytte produksjonen til provinsen Modena, hvor, i tillegg til PASTA 1 MINUTO, et nytt produkt blir født som vil gi opphav til merket VECCHIA MODENA. Med dette merket identifiseres en linje av fersk, frossen pasta som, i motsetning til tradisjonell fersk pasta, kun har kulde som konserveringsmiddel. Linjene suppleres med produksjon av frosne sauser, og linjen FORNO PRONTO oppstår, hvor pastaene og sausene, alltid frosne, blandes og pakkes for deretter å bli solgt som ferdigretter.
... lovpålagte kontrollene, legger vi stor vekt på ingrediensene som brukes, tilberedningen, stekingen og kundetilfredsheten. Ved å produsere Piadina for den organiserte distribusjonen har vi oppnådd svært høye kvalitetsnivåer på produktet, både fersk piadina og piadina med lang holdbarhet. Produktsortimentet er alltid i utvikling, og vi har lansert nye typer produkter: Piadina med spelt, Piadina med Kamut...
Italia, Serradifalco
... gourmetkokker. B2B LEVERANSER Leveranser til: Catering-tjenester - Mottakssaler - Delikatesseforretninger - Restauranter - Hoteller - Samfunn - Supermarkeder. Den nåværende produksjonen, og bruken av en alltid fersk blanding, har gjort det mulig for selskapet å inkludere blant sine kunder de viktigste catering-tjenestene, restaurantene og mottakssalene både nasjonalt og internasjonalt (Latorre, agugliapersa, Brillo osv.).
Italia, Gorgonzola
Pescheria Ferroni i Milano bringer hver dag havets delikatesser til byen. Den beste fiskehandleren i Milano som tilbyr fersk fisk, både lokal og utenlandsk, direkte til ditt hjem fra dag til dag. I Pescheria Ferroni i Milano - havet i byen - får du hver morgen den beste fisken fra fiskemarkedet i Milano. Stort utvalg av LOKAL eller utenlandsk FISK tilberedt etter dine behov, med fokus på maksimal ferskhet og alltid i samsvar med fiskestoppperiodene og med en sikker forsyningskjede. I butikken og på våre lokale markeder kan du finne dette og mye mer, fordi Pescheria Ferroni er havet i byen i Milano.
Italia, Ragusa
...LOGITRANSPORT driver med transport for tredjepart. Selskapet har alltid utmerket seg innen logistikk og transport med et bredt spekter av tjenester, inkludert distribusjon til feriebyer, restauranter, barer, konditorier og lignende, av tørr, fersk og frossen mat, i hele Ragusa-regionen og nærliggende områder, Ragusa/Malta. For å tilpasse seg et stadig skiftende marked, har vårt selskap utviklet...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play