Romania, Botosani
...Indrefileten er det mest verdifulle stykket. Den består av mykt, mørt og saftig muskelvev. En av de vanligste prosedyrene er å modnes den i 2-7 dager, avhengig av dyrets alder, for å være klar til grilling. Samtidig brukes muskelen til å lage tournedos og medallions eller filet mignon.
Portefølje (23)
Belgia, Beringen
...Ordet "sirloin" stammer fra det gammelfranske ordet "surge", som betyr "sur la longe" eller "over lenden". Sirloinstek er stykket av storfekjøtt mellom rumpa og ribbeina. Kommer fra et område av dyret hvor musklene jobber mindre, er sirloinen mør og smakfull, og godt egnet for steking. Hvis du ikke har lyst på en stek, kan dette stykket også skjæres i biffer eller strimler til wok.
Portefølje (189)
Finland, Turku
... Indrefiletstekene er best tilberedt varmt og raskt, og de drar nytte av tiden på grillen. Varmt og raskt betyr nettopp det. Dette er en type biff som bør være forkullet på overflaten, og temperaturen bør ikke være mer enn medium i midten. Tilsett litt ekstra smak fra vårt brede utvalg av kjøttkrydder. Vårt frittgående storfe har en A+ kvalitetsgaranti som overgår forventningene når det gjelder smak, kvalitet, renhet og mørhet. Vårt storfe er fritt for hormoner, kjemikalier og er halalsertifisert.
Portefølje (177)
Belgia, Bruxelles
... private kjøkken. Den praktiske emballasjen sikrer enkel håndtering og optimal oppbevaring. Enten du er en profesjonell kokk eller en amatørkokk, er dette filetet av storfekjøtt et uunnværlig valg for kvalitetsmessige kulinariske resultater.
Portefølje (26)
Litauen, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Agaras kjøper husdyr i Litauen, Latvia, Estland og Polen. Slakteriets kapasitet er 40 storfe/time og 120 griser/time. 30-40 tonn med slakt blir avbeinet i kjøttskjæringsrommet per skift. Selskapet eksporterer 66% av produktene sine. Selskapet er sertifisert i henhold til ISO 14001:2004, BRC Global standard for matsikkerhet og oppfyller også kriteriene fastsatt i McDonald's Standard for God Produks...
Portefølje (32)
Frankrike, Auxerre
...Nese Elegant og frisk med sommerblomster, små ville bær, humus Munn Kraftig, fyldig, fruktig, en lett tresmak, mye finesse og balanse Mat- og vinparring: indrefilet av storfe, eggerøre med trøfler Øye: dyp rød med svarte refleksjoner Vinifikasjon: modning i 18 til 22 måneder i nye fat Vinmakerens råd: serveres ved 16°C Alkoholinnhold: 13,5% Lagringstid: 37 år Emballasje: Kartong med 6 flasker à 75cl Eiendom: Château Angelus Appellasjon: Saint-Émilion Grand Cru Årgang: 2013 Dyrking: Bærekraftig Merkelapp: Kontrollerte opprinnelsesbetegnelser...
Portefølje (190)
Frankrike, Roubia
...subtile aromaer av vanilje, subtile aromaer av tre. Munn Raffinert, kraftfull, silkeaktig, subtile tanniner, myk, strukturert kropp, god intensitet. Mat- og vinparinger Rødt kjøtt, Rødt kjøtt i saus, Indrefilet av storfe, Tournedos, Kuost. Serveringstemperatur: 16° - 17° Farge: Rød Druetype: Syrah Alkohol: 14% Innhold: 75 cl (Flaske)...
Portefølje (28)
Spania, Riudellots De La Selva
... et mer kreativt kjøkken." Når det gjelder våre produkter, har vi et stort utvalg av referanser fra storfe, svin, sau og geit, som: * Storfe: kalibrert entrecôte, entrecôte, kinnkjøtt, indrefilet, hale, ossobuco,... * Svin: svinekam skåret i 5 mm, kotelettsenter, svineknoke, hemmelighet... * Sau og geit: skiver av lammekjøtt, skulderstykker,... * Bearbeidede produkter: 100 % ung okseburger, kjøttboller, kjøttdeig, butifarra,... * Konfitert (4. generasjon): svinekjøtt kinn, svineknoke, ung okse ribbe, svineribbe, svineføtter,...
Romania, Constanta
... seksveis kutt; Benfri eller med bein i skulder, Noen av våre kutt inkluderer følgende; Koteletter, Rack, Shank, Nakke, Loin Chop, Rump Biprodukter; Tarm, Fett, Nyre, Lever, Hjerte, Testikler, Tung, Trimninger, Hode Trimning Vårt merke la Dragalina gir deg smaken av den rike rumenske kulinariske tradisjonen med lam, sau, unge okser, storfekjøtt og kalv med; Lam Koteletter, Lam Rack, Marinerte...
Portefølje (1)
Spania, Sevilla
... tradisjonell måte. Blant rettene skiller bacalao al pilpil og indrefilet av storfe seg ut. Omgitt av vakre steder fremstår restauranten Mesón Serranito som det perfekte endepunktet etter en spasertur i nabolaget, for å gjenvinne energien i et autentisk miljø med en service som vil imponere.
Spania, Barcelona
... hemmelighet eller stor indrefilet av storfe. Menyen suppleres med retter som salater, carpaccio og tartarer, samt tapasforslag. I tillegg har vi på Maria Parrilla daglige retter, samt sesongretter avhengig av råvarene. Utover det kulinariske tilbudet, har vi en uformell og familiefokusert atmosfære, hvor man kan nyte et glass i en avslappet setting. Vi har også lokaler for grupper.
Belgia, Stavelot
... personer. De vil garantert imponere deg. Alle rommene er utstyrt med TV, telefon, vekkerklokke, safe, kjøleskap, kaffe... Bad med dusj, toalett, vask og hårføner. Internett-tilkobling (Wi-Fi). Vår grillrestaurant ønsker deg velkommen hver dag. Her kan du nyte utvalgte kvalitetskjøttretter. Steak Bleu des prés, indrefilet av storfe, irsk entrecôte, ribbe, blandet grillspyd, grillet kylling, hot buffalo chicken wings,…...
Spania, Barraco
Hos Sabor a Ávila finner du Chuletón de Ávila, indrefilet av storfe, skinker og bønner, samt håndlagde produkter som vin, ost og honning.
Spania, Madrid
Bedrift dedikert til salg av storfekjøtt, kjøp kjøtt på nettet på vår nettside og få det levert hjem til deg på kort tid, på en komfortabel og sikker måte. Vi er spesialister på storfekjøtt. Vi har storfekjøtt og oksekjøtt; entrecôte, indrefilet, ytrefilet, osv. Samt andre kjøttstykker og pølser laget av storfe. I tillegg kan du også nyte ferdiglagde kjøttretter. Ikke nøl lenger og kjøp kjøtt hos Discarlux. Spesialister på rødt kjøtt av beste nasjonale og europeiske kvalitet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play