Spania, Guijuelo-Salamanca
...hvile i kjeller, skjæring med kniv og emballering. Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Rase Nettovekt: 100 gr. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis den er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking, hvile i kjeller. Ingredienser: Skinke Cebo 50% Ibérico Rase Nettovekt: 100 gr.
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...ved en kontrollert temperatur mellom 3º og 5º Celsius, og med en relativ fuktighet mellom 75% og 85%. Rase: 50% Iberisk Fôring: Cebo de Campo Etikett: Grønn Energiverdi: 318Kcal / 1323KJ Fett: 22.1 g Mettet fett: 6.94 g Karbohydrater: < 0,9 g Sukker: < 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.22 g...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play