Italia, Sizzano
...Vin for alle retter Hvitt kjøtt Friske og middels oster FARGE Intens rubinrød AROMA Krydret og blomsteraktige noter Typisk peppernote SMAK Smakfull, behagelig intens Subtile og harmoniske tanniner TEMPERATUR: 16-18 °C ALKOHOL: 13% vol...
Portefølje (13)
... karbonering. DÉGUSTATION Farge: lys rosa med laksaktige refleksjoner Nese: luftig med noter av friske røde frukter. Smak: myk, lett og syrlig med fine bobler og intense aromaer av jordbær og bringebær. En behagelig og smakfull brut rosé! ACCORDS METS & VINS Star Bubbles Brut Rosé, den perfekte aperitiffvinen, vil være den ideelle følgesvenn til fisk og hvitt kjøtt. Den vil også passe perfekt til dine grønnsaksbaserte småretter, mini-kaker eller gazpacho. Serveres mellom 6 og 8°C...
Portefølje (96)
Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...Blekt, krystallinsk farge med sølvrefleksjoner. Kompleks, friske frukter og frukter med hvitt kjøtt (pære, fersken), noter av flint. Munnen er utskåret, veldig aromatisk, intens, syrlig og mineral.
Portefølje (60)
Frankrike, Orange
Vingården i Côtes du Rhône strekker seg over kommunene Jonquières og Orange, hvor vinranker på omtrent 35 år trives på leir-kalkholdige jordsmonn bestående av leirholdige grus og marl, noe som gir jorden brune nyanser. Mistral, en ofte kraftig vind, beskytter vinrankene mot dårlig vær gjennom hele vekstsyklusen, noe som fremmer konsentrasjonen av druene fra veraison til innhøsting. Takket være det...
Portefølje (6)
Polen, Poniec
...Sannsynligvis det beste ølet i verden. Carlsberg har blitt brygget siden 1847 i København, Danmark, og selges i dag i mer enn 140 markeder. Carlsberg brygges med fokus på kvalitet, innovasjon og kontinuerlig forbedring. Carlsberg har fargen av gyldne korn, mens skummet er rikt og hvitt. Carlsberg har en velbalansert, forfriskende duft av humle og malt med noter av epler. Det har en frisk og livlig smak der den lette sødmen balanseres av en diskret bitterhet i ettersmaken.
Portefølje (185)
Polen, Brzozów
... (pærer, meloner, druer), sopphatter, sjømat, fermenterte drikker som vin, samt i lav og tang. Erytritol, tilgjengelig i butikker, er oftest fremstilt ved fermentering av glukose av ulike gjærtyper eller syntetisert av gjær fra avfallsglyserin. Det er helt trygt å bruke i matlaging og mer. Verdens helseorganisasjon (WHO) har ansett erytritol som et helt trygt tilsetningsstoff i mat. På etiketter kan du finne det merket som E968.
Portefølje (781)
Kypros, Paphos
...Aromaet av denne vinen domineres av toner av moden guava, gule epler, kvince og blomstrende akasie. Den harmoniske smaken lar deg nyte balansen av syre. Kroppen til vinen er middels. Ettersmaken avslører nyansene av limehonning og voks. Gastronomisk følge anbefales å velge fra retter basert på hvitt fjærfe med kremet saus eller sjømat akkompagnert av sitrusdressing.
Portefølje (15)
Belgia, Liège
... hvite frukter og sitrusfrukter, med florale og mineralske hint. I munnen er den kremet og smakfull, med en delikat og dyp syre. Etter en eksplosjon av florale aromaer finner man en vakker, vedvarende avslutning. Mye intensitet og livlighet, men uten aggressivitet for dette elegante alternativet til alkoholholdig vin. Den passer perfekt til hvitt kjøtt samt fiskeretter og sjømat.
Portefølje (19)
Nederland, Raalte
... brukes vanligvis til: 1. Matbevaring: Det fungerer som et konserveringsmiddel for å forlenge holdbarheten til ulike produkter, inkludert tørket frukt, grønnsaker og vin. Innhold >=%:96.5 Tunge metaller (Fe)=< %:0.003 Tunge metaller (As)< %:0.0001 SO2>=</td>:65 PH:4.0-5.0 Tunge metaller (Pb)=< %:0.0005...
Portefølje (45)
Frankrike, Saint-Gaudens
...kaffe, vin, sjokolade, frukt, gress, tomat, fettflekker, svette, urin, blekk, sot. Bleker hvitt tøy som har blitt grått eller gult. Brukes som flekkfjerner før vask og som supplement til vaskemiddelet. Kan brukes på vaskbare tekstiler (hvite eller fargede), tepper, matter, osv. Ikke bruk på silke, ull, lin og eksotisk tre.
Portefølje (200)
Spania, Almeria
... samtidig, og veldig lett å drikke. Produksjon: Ung vin av året, macerert med ekstrakter av drueskall, kirsebær, bringebær og pasjonsfrukt. Klima: Ekstremt kontinentalt klima med lange og kalde vintre, varme somre med stor temperaturforskjell mellom dag og natt, og veldig korte mellomliggende sesonger.
Portefølje (2)
Frankrike, Lys Haut Layon
...","Vinification":"Oppfølging av modning og etablering av en innhøstingsplan, mekanisk innhøsting etterfulgt av pressing med pneumatiske presse for lavtrykkspressing. Klarningsprosess - Daglig oppfølging av gjæringen - Temperaturkontroll ved 16° C - Omheving - Filtrering. Fylling på flasker og utvikling av bobler i våre hulekjellere med minimum lagring på 12 måneder. Trykk: 5 til 6 bar.","Accords":"Vouvray vil være en perfekt følgesvenn til festlige anledninger som aperitiff, men også til måltider med fisk eller hvitt kjøtt for Brut og til desserter."}...
Portefølje (43)
...Pris: €16.99 (inkludert MVA til gjeldende sats) Betegnelse: Vinho Verde DOC Høst: 2017 Alkoholinnhold: 13 % vol. Beskrivelse: Vinen har en lys halmfarge, med aroma av sitrusfrukter og milde kryddertoner… som tar oss med til fjerne land… vanilje og kanel… Dette er en kompleks vin, med god munnfølelse, vedvarende og med mye glede å nyte. Matparinger: Utmerket til å følge retter med hvitt kjøtt, som kylling og and, stekt fisk og kraftige oster. Den bør serveres mellom 10 og 12 °C.
Portefølje (3)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... perfekt som aperitiff, til hvitt kjøtt eller til oster for et vakkert øyeblikk av burgundisk finesse! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: 100% Pinot noir AOC: Rully Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2026 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Portefølje (321)
Spania, Murcia
...Hvitvin Beskyttet Betegnelse fra Jumilla Variasjon: 100% Økologisk Sauvignon Blanc 2022 Farge: Ren, lys krystallklar Nese: Dype aromaer, tropisk bakgrunn og hint av fersken. Munn: Uttryksfull, kompleks med mineralske toner som gir en varig smak. Paring: Perfekt med sushi, sjømat, fisk, ris, salater og også pasta og hvitt kjøtt. Alkohol: 13,00%...
Portefølje (4)
...Casta Loureiro Gulaktig farge og sitrusaromaer med blomsteraktige noter. Frisk med harmonisk smak. Balansert syre Utmerket til å følge lette retter, forretter, fiskeretter, hvitt kjøtt og skalldyr Serveres ved 8ºC til 10ºC 12% vol. 750ml...
Portefølje (4)
Frankrike, Roubia
...generøse aromaer av røde frukter. Munn Intens, silkeaktig, lette noter av solbær, generøse noter av kirsebær, generøse noter av røde frukter, elegante tanniner, fine tanniner, rund, strukturert kropp, god intensitet, lang ettersmak. Mat- og vinparinger Grillet rødt kjøtt, Hvitt kjøtt, Fjærfe, Fugl, Kuost. Serveringstemperatur: 16° - 18° Farge: Rød Druetype: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkohol: 14,5% Innhold: 75 cl (Flaske)...
Portefølje (28)
Frankrike, Saint Cannat
... refleksjoner. Nesen har intense aromaer av eksotiske frukter (ananas) og hvite frukter (fersken, aprikos, ...), supplert med toastede noter og vanilje. Den friske smaken og den fyldige, kremete avslutningen gjør den til den ideelle følgesvenn til dine aperitiffer, hvor den kan serveres med salater, hvitt kjøtt, fisk, eller et utvalg av fersk ost.\nServeres ved 10-12°C"}...
Portefølje (46)
...Lys halmgul farge med gyldne refleksjoner, en blomsteraktig aroma med krydrede vaniljenoter. Tørr smak, behagelig frisk og vedvarende. Kombinasjoner: Ideell som aperitiff, med hvitt kjøtt, fiske-retter, sjøpinnsvin og skalldyr, østers.
Tyskland, Schlüchtern
...{"CAS-Nr.":"532-32-1","Aussehen":"hvitt, krystallinsk pulver","Verwendung":["Antimikrobielt konserveringsmiddel for matvarer og drikkevarer (i konsentrasjoner fra 0,01 - 0,20%; i henhold til nasjonale lovbestemmelser)","Antifermentasjonsadditiv for vin osv. (i konsentrasjoner fra 0,05 - 0,15%; i henhold til nasjonale forskrifter)","Soppbekjempelsesmiddel ved tobakkbehandling","Konserveringsmiddel...
Portefølje (18)
Frankrike, Auxerre
...Vinifikasjon kort maserasjon på 7 dager med tradisjonell lagring i tank Mat- og vinparinger passer til enkle retter som grilling, hvitt kjøtt, spekemat, aperitiftallerken Øye: intens og strålende farge Nese: noter av røde frukter Munn: vakker friskhet Vintnerens ord: lettdrikkelig cuvée, smakfull, bistronomi vin Vinmakerens råd: kan drikkes litt kjølig Alkoholinnhold: 13,5% Lagringstid: 1 til 4...
Portefølje (190)
Frankrike, Cénac
... krydder, svart pepper og lakris. Smak: Vakker struktur, vinen er fyldig med en fin sødme, nydelig fruktighet, saftig (gir inntrykk av å bite i fruktene). God konsentrasjon for denne solfylte vinen, med en innbydende, silkeaktig finish. Generelt inntrykk: Dette er en vin som passer perfekt til grillet kjøtt, hvitt kjøtt eller harde oster. Å nytes mellom 14 og 16°C. Produkt: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Areal: 13 ha Terroir: leirholdig kalkjord - leirholdig Utsikt: Vakker dyp og fløyelsaktig rubinrød farge...
Portefølje (9)
Italia, San Donaci
...Vin laget av 100% Primitivo-druer. Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Rødvinproduksjon med klimakontroll av gjæringsprosessen. Den kjennetegnes ved mykheten i tanninene og den langvarige smak- og duftopplevelsen. På nesen fremheves aromaer av modne røde frukter som jordbær, bringebær og bjørnebær, også i form av geléer. Ideell med lagrede oster som Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta med bolognesisk kjøttsaus, og hvitt kjøtt tilberedt på jaktvis.
Portefølje (5)
Frankrike, Brue Auriac
...I munnen gir den friske og livlige angrepet raskt plass til en fyldig og kjøttfull følelse som minner om hvite frukter og kandisert sitron. Den lange avslutningen støttes av intense fruktige noter. Mat- og vinparinger: Fisk, skalldyr, reker, hvitt kjøtt Servering: 8-10°C Oppbevaring: Drikk innen 3 år Spesialitet: Navnet på cuvée Héritage de Saint Victor refererer til munkene fra Saint Victor-klosteret i Marseille.
Portefølje (7)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...99 % Økologisk hvitvinseddik* - 1 % Trøffelsmak* *Forberedt av vin laget av druer dyrket økologisk Serveringsforslag: Salatdressing, hvitt kjøtt, foie gras og fisk. Dette produktet er også tilgjengelig i flaske på 25 cl, i bulk på 3-5-10 liter og fat på 220 liter.
Portefølje (132)
... og noen blomsteraktige noter BOCCA: Man merker en viss astringens, men den er nesten ikke til stede og har utmerket fruktighet CIBO: Alle retter med fisk, supper, pasta- og risretter, hvitt kjøtt GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Portefølje (2)
Frankrike, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFIKASJON : Rosé oppnådd ved maserasjon. SMAKINGER : Sjeldent vin med unik smak. Nesen er overraskende, rik og kompleks med noter av små røde bær og krydder. Den delikate smaken, godt balansert, kombinerer friskhet og finesse. Dette er en matvin, den passer perfekt med hvitt kjøtt og oster. MEDALJE : 1 stjerne i Guide Hachette des Vins 2021...
Portefølje (9)
Tyskland, Stuttgart
...Bag in Box (BiB) 10 Lit. Druer: Merlot 11,5% Alk. Tørr. Rubinrød farge. Innbydende duft og typisk smak. Med tappetut. Bag in Box (BiB) 10 Lit. Druer: Merlot 11,5% Alk. Tørr. Produsent: Parol Vini S.r.l., Via Casona 11, 36056 Tezze sul Brenta, Veneto, Italia Vin med rubinrød farge. Med innbydende duft og typisk smak. Passer best til kjøtt, spesielt hvitt eller kokt. Serveres ved...
Portefølje (4)
Tyskland, Breisach
...Her er svoren allerede fjernet, så du trenger ikke å kaste noe av denne råskinken. Råskinken nytes best ren, skåret i tynne skiver sammen med grissini eller hvitt brød, og et godt glass tørr vin, for eksempel en Sauvignon eller Friulano. Skinken er også deilig sammen med fiken, melon, kiwi, eple, druer og pære. Mixed pickles passer derimot ikke til, da den bitre og sure smaken overdøver den milde...
Portefølje (4)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play