Tyskland, Heidelberg
...Persille 4mm STD er en tørket, grovhakket persille med en frisk, grønn smak. Den brukes vanligvis som pynt og krydder til supper, salater og sauser.
Portefølje (74)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... salt Pepper 2 spiseskjeer smør Persillekrem 100 gram persille 25 gram hakket løk 100 ml kyllingbuljong Pepper 1 spiseskje smør 150 ml kremfløte Salt Først av alt, forbered persillekremen. Varm smøret på middels lav varme og stek løken i det. Når løken blir aromatisk, tilsett persillen og bland begge umiddelbart. Fjern løk-persilleblandingen fra varmen og la den avkjøle seg en stund. Lag en klumpfri puré av kremfløten, kyllingbuljongen, persille-løkblandingen, pepper og salt i en food processor.
Portefølje (241)
Østerrike, Wien
...Lyofilisert urter: - blader - hakket - pulver konvensjonelle og økologiske Ulike urter: persille, gressløk, basilikum, rosmarin osv.
Portefølje (190)
Italia, Mortara
...Ved fullført koking og fra varmen, rør Risotto med Porcini med klarnet smør, noen flak av Castelmagno og fersk hakket persille. Ingredienser: Riso Carnaroli Classico (88%), vegetabilsk buljongpulver (salt, stivelse og maltodextriner fra poteter, dehydrerte grønnsaker (gulrot, selleri, persille), solsikkeolje, naturlige aromaer, krydder), rismel, porcini sopp* (Boletus Edulis og tilhørende gruppe...
Portefølje (3)
Frankrike, Ham
...800 g biter av kalv 2 løk, hakket 2 hvitløksfedd, hakket 2 gulrøtter, skåret i skiver 200 g sjampinjong, skivet 2 spiseskjeer olivenolje 2 spiseskjeer mel 500 ml kalvebuljong 2 laurbærblader i flak Salt og pepper etter smak Fersk persille, hakket (til pynt) Referanse:AR803756 Ean13:3760306803756...
Portefølje (127)
Frankrike, Malataverne
...Historie, opprinnelse og oppdagelse av ansjos i gastronomi Romerne er sannsynligvis de første kjente folkene som introduserte ansjos i sine kulinariske forberedelser ved å lage sin berømte saus "garum". Denne består av ansjos kokt i lake, servert med eddik og hakket persille. Denne oppskriften ligner veldig på den britiske ansjossausen vi kjenner i dag. Ansjosene dukker opp i fransk matlaging...
Portefølje (188)
Østerrike, Enzersdorf An Der Fischa
...Vår svinefett med fersk hvitløk på ristet hvitt brød. Toppet med fersk hakket persille og revet eple. Høres det merkelig ut for deg? - Olé, du har rett! Det er utrolig hvor allsidig vårt hvitløkssmør er!
Portefølje (8)
...Lahmacun har en typisk krydret smak. Den er laget av deig som er toppet med en blanding av krydret hakket kjøtt, løk, ferske tomater, sterke paprikaer og persille. Dette blir ofte tilberedt i en ovn. Den kan spises rullet som en wrap, men ofte blir den kuttet i mindre biter og servert som en rett. Før den nytes, blir den vanligvis drysset med sitron. Den selges ikke bare på restauranter, men også...
Portefølje (1)

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play