...LABILASE er en enzymatisk preparat spesifikt utviklet for å hydrolysere komponentene i den ufiltrede uklarheten som kan oppstå under gjæring, spesielt når gjæren er stresset av høy gravitasjonsvørter, av gjæringstemperaturer, av høyt trykk i store tanker, osv. Dette enzymatiske preparatet fungerer ved normale gjærings-, modnings- og hviletider mellom 0°C og 30°C. Labilase er termolabilt og blir...
Portefølje (49)
I mer enn 20 år har IDUS HPP-teamet produsert og solgt høytrykksmaskiner for matsektoren. Opprinnelig brukt til kutting og i dag også for markedet for høytrykkspasteurisering (HPP). Fire modeller er tilgjengelige i dag: 10, 25, 50 og 300 liter enheter. Maskinene har den nødvendige CE-sertifiseringen. For produksjonen av disse beholderne brukes kun førsteklasses europeisk stål. Vanntrykkforsterker...
Portefølje (4)
Bedrift dedikert til bevaring gjennom kald pasteurisering av matvarer. Denne typen kaldpressing av mat gjør det mulig å redusere eller eliminere bruken av konserveringsmidler og kjemikalier som tilsettes maten, noe som forbedrer kvaliteten og smaken. Maskinene for bevaring ved høyt trykk bevarer maten med sin smak, tekstur, farge og opprinnelige egenskaper. I tillegg forlenger det holdbarheten...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play