Frankrike, Domjean
...Glaçage basert på mørk sjokolade, farge brun sjokolade for kaker, mousser, bavarois og iskrem. Gélifié med fruktpektin. Fordel: Utmerket sjokoladesmak takket være det høye innholdet av sjokolade. Stabil tekstur som gir et rent snitt på alle typer underlag (kupler, julekaker). Perfekt til frysing og hurtigfrysing uten å miste glansen. Kan brukes som ganache. Sprakk ikke ved frysing...
Portefølje (6)
Frankrike, Saint-Fraimbault
...Frukten av et treparts samarbeid mellom kokk Hubert Nobis og syltetøyprodusent André Guépratte, la deg bli båret av den perfekte alliansen mellom nytelse og originalitet som vår høyekonfit tilbyr. Under utseendet av en gelé, er den laget av en infusjon av høy, tilført krystall sukker, 1 % fruktpektin og 0,5 % konsentrert økologisk sitron. Dette originale og naturlige produktet passer veldig...
Portefølje (15)
Vi er et landbrukssamarbeid, og vi opererer i Palermo i området Ciaculli, kjent for den sene mandarin som vi dyrker naturlig, samt både hvit og rød nespole. Vi har medlemmer som dyrker appelsiner i Ribera (AG), ferskner i Bivona, og meloner i Trapani-området, osv. Alle sitrusfrukter og frukt av førsteklasses kvalitet, som vi får levert. I tillegg lager vi syltetøy og ekstra konserver med kun de ferskeste produktene, ved å bruke kun fersk frukt, sitronsaft, rårørsukker og fruktpektin. Snart vil også en birøkter bli med for produksjon av honning.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play