...På treet fremstår det som en liten lime som blir plukket. Deretter blekes det i saltvann før det tørkes i ørkensand, hvor det vil ligge i flere uker. Dette trinnet gjør at disse sitronene utvikler den ettertraktede umami-smaken. Bruk: Sorte sitroner er tørkede frukter som kan være: - Revet eller blandet: i pulverform vil de gi smak til en fiskerett eller en saus. - Knust i biter og tilsatt...
Portefølje (45)
Frankrike, Graulhet
... hvitløk avhengig av tørketiden og minner litt om balsamicoeddik. Den har en optimal holdbarhet på 1 år, men i Japan oppbevarer noen den i 10 år. Som en god vin blir den bedre med alderen; hvis du vil stoppe modningen, oppbevar den i kjøleskapet. Og i matlaging? I munnen frigjør den en fantastisk sødme, lett syrlig, som ikke er uten å minne om lakris; den er en del av umami-smakene. Smaken er så mild at du kan nyte den som den er, ren og hel, når som helst.
Portefølje (1)
Frankrike, Varennes-Jarcy
...Det klassiske formatet. Vår svarte hvitløk er laget av en økologisk hvitløk IGP fra Drôme. Hvitløken blir kokt ved lav temperatur i 15 til 30 dager. Svovel, som gir hvitløken sin astringerende smak, frigjøres, og de naturlig forekommende sukkerne i hvitløken karamelliseres for å la hvitløken utvikle smaker av lakris og balsamico. Dens umami-smak gjør at den passer både med salt og søtt, og...
Portefølje (5)
Frankrike, Paris
... fordelene med vanlig hvitløk, og dens lett søte smak som varierer fra karamell til lakris, avhengig av tørketiden, anses som en av de fem grunnleggende smakene, umami. Svart hvitløk er spesielt allsidig og brukes i mange oppskrifter, fra forrett til dessert. Den er svært populær blant matentusiaster og stjernekokker. Ean13:3701511709891 Referanse:SvartHvitløkØkologiskAOPVoghieraKrem1...
Portefølje (133)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play