Frankrike, Laissac
...Uten nitritt, uten konserveringsmidler, er denne pølsen laget med kun 3 ingredienser: svinekjøtt, Guérande-salt og Kampot-pepper (den eneste pepperen i verden med IGP, Kampot-pepper stammer fra Kambodsja). Laget håndverksmessig i vårt pølsemakeri i Laissac, Aveyron, vil denne tørre pølsen gi deg essensen av sine aromaer etter to måneder i våre tørkerom. Denne pølsen er en nitrittfri pølse og en...
Portefølje (29)
Frankrike, Saint-Pierre En Faucigny
Frankrike, Saint-Lothain
...Gråved som er kuttet i ubehandlede planker Valg MO kalt «Vanlig snekkerarbeid» Produktpresentasjon Gråved av Bøk fra franske skoger sertifisert PEFC Barkede og pent kuttede gråved, saget i planker Tre i fersk tilstand, tørket under tak for å forhindre sprekker eller tørket i tørkerom Lagring på PVC-staver for å kontrollere flekker Pakker bundet og identifisert med strekkodeplakett Dimensjoner...
Portefølje (466)
...Du tørkerom elektrisk til tørkerom med vann og termostat, vi har ofte nye tilbud i kategoriene varme og rørleggerarbeid å tilby våre afrikanske kunder. - Varmtvannsbereder - Instant varmtvann - Solvarmepumpe - Termodynamisk varmtvannsbereder Hver uke sender vi en e-post til våre kunder som inkluderer alle våre tilgjengelige partier på lager for salg. De mest responsive kjøperne får prioritet på avtalen. Kontakt oss for mer informasjon, vi er veldig responsive.
Portefølje (32)
Frankrike, Prades
Hullo Froid har 30 års erfaring innen installasjon, videresalg, reparasjon, vedlikehold og salg av profesjonelt kjøleutstyr for strukturer som hoteller, vaskerier, sykehus, aldershjem, butikker, samt alle typer matvirksomheter. Kompetansen til Hullo Froid strekker seg over en rekke industrielle eller spesielle strukturer som kjøleutstyr, industriell og kommersiell kulde; tørkerom for oster...
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, da de deretter må avkjøles i strengt tidfestede trinn. Så kommer tiden for modning i tørkerom under nøye overvåkede forhold for temperatur og fuktighet i flere uker.
Frankrike, Buc Cedex
... oppholdsrom med stue og spisestue, bod, tørkerom, balkong, terrasse og hage. For en vellykket ferie med hele familien eller alle vennene. Endelig plass i en hytte i fjellet. Prisene varierer avhengig av uke i vinter og sommer. Feriecheck er velkomne. Velkommen til chalet Normalie E-post: normalie@free.fr www.normalie.com...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play