Frankrike, Castelnaudary
Med en lokal forankring i Sør-Frankrike har Groupe Rivière, i tre generasjoner, utviklet og laget smakfulle og innovative ferdigretter basert på tradisjonelle franske oppskrifter. Laget av naturlige ingredienser, er oppskriftene uten fargestoffer, uten konserveringsmidler og uten kunstige aromaer. Gjennom sine merker viser Groupe Rivière sin tilknytning til kvaliteten på produktene sine og sitt e...
Portefølje (56)
Frankrike, Avignon
...Ratatouille-blandingen er et deilig utvalg av nøye utvalgte økologiske middelhavsgrønnsaker av høy kvalitet. Total energi: 28 Kcal 120 kJ Kostfiber: 2,2 g Proteiner: 1,1 g Salt: 0,01 g...
Portefølje (105)
Frankrike, Arengosse
... sprø tekstur og en autentisk smak til rettene dine. Middelhavsgreenser: Tomat, rødbete, paprika, purre, hellig basilikum og oregano, alle nøye utvalgt for sin friskhet og rike smaker. Allsidige bruksområder: Matlaging: pastaretter eller risretter for å heve smaken og glede smaksløkene dine, ratatouille, Tian med grønnsaker... Grilling: Ideell for å krydre grillet kjøtt og fisk, og gir en sommerlig touch til grillfestene dine. Referanse:SEL000025...
Portefølje (200)
... i infusjon med roseknopper (for å hjelpe til med å komme seg etter en forkjølelse). Du kan også bruke dem til å gi smak til poteter, kylling, varme eller kalde grønnsaker, eller i en yoghurtsaus med agurk. Timianblomster brukes også regelmessig til å smake til enkelte retter som lasagne, ratatouille, pizza... Oppdag vår ville timian KARTONG: 8Kg...
Portefølje (45)
Frankrike, Perpignan
...Vi har også ratatouille-grønnsaker som zucchini, aubergine og paprika.
Portefølje (21)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
Frankrike, Arles
...Conserves Guintrand Varm opp vår niçoise ratatouille i en kjele, på lav varme, og server den sammen med rødt eller hvitt kjøtt, ved å tilsette kjøttsaften som du har reservert. Hvis du ikke har kjøtt tilbehør, vil vår niçoise ratatouille være en fryd å spise bare varm, og dryppet med litt olivenolje. Kald eller lett avkjølt, vil den bli veldig godt mottatt som den er, i sommermåltider, som forrett eller grønnsak, også pyntet med et lett dryss av rå og fruktig olivenolje.
Portefølje (142)
Frankrike, Guérande
...En blanding av urter bestående av rosmarin, timian, basilikum, merian og marjoram. Ideell for å fremkalle smakene fra Sør-Frankrike til stekt kylling, salater, tomatsaus eller ratatouille og få tallerkenene dine til å synge. Krydder fra Frankrike. SKU:SGPR250...
Portefølje (42)
Frankrike, Sète
...Seiches à la Plancha: bland ingrediensene og krydderne persille, olivenolje, sitronsaft, hvitløk, pepper og salt i en dyp beholder. Sørg for å olje din plancha godt før du varmer den opp, og legg deretter seichene, som du har latt tine sakte på forhånd, på den. Drypp jevnlig med krydderblandingen til du får en vakker gylden farge. Server med en ratatouille! Det er et must!
Portefølje (42)
Frankrike, Malataverne
... med de tørreste roséene. Når det gjelder hovedretten, passer lysere og lettere roséer perfekt med krydrede retter og eksotisk mat som couscous, curry, aioli og krydrede asiatiske spesialiteter. Mer kraftige roséer med mer karakter vil bli nytes som hovedrett. De passer lett sammen med sauseretter (spesielt tomatsaus) og sørlandske retter. Ratatouille, auberginer med parmesan, lasagne, pizza og lammegryte vil bare bli hevet! Vinens konge av grillfester.
Portefølje (188)
Frankrike, Mietesheim
...Den milde og fruktige smaken av fruktpuréeddik gir en overraskende eksotisk touch til rettene dine. Eddik med tomatpuré er perfekt som dressing til grillretter, fisk eller ratatouille. Ingredienser: Tomatpuré (42%), hvit eddik 8° (41%), sukker, geleringsmiddel: pektin.
Portefølje (80)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Velkommen til Sicilia, en vinregion med en sterk identitet som kommer til uttrykk gjennom sine unike terroirer og mange lokale druesorter. På skråningene av Etna dyrker Giovanni Rosso med bravur Nerello Mascalese. Hans cuvée Etna Rosso tilbyr fine og livlige aromaer. Man finner fiolett, bergamot, garrigue og fuktig stein, samt noter av hvit pepper. I munnen er den saftig og delikat. Ettersmaken er både robust og smakfull. Anbefales sammen med arancini, basque-kylling eller ratatouille.
Portefølje (10)
Frankrike, Levallois Perret
... tomatbaserte retter: tomatsaus, pizza, ratatouille. Den utmerker seg med alle slags grønnsaker: auberginer, squash, sopp, artisjokker, kikerter, ris. Den passer godt sammen med hvitløk, løk, timian og olivenolje. Den gir smak til vinaigretter, salater og oster som mozzarella. Det er en fryd med egg, enten de er i omeletter eller rørte. Fordelene med basilikum: Det er et naturlig antibakterielt middel som renser lungene og bronkiene dine for uønskede stoffer.
Portefølje (28)
Frankrike, Tarascon
Grunnlagt i 1920, har selskapet Jean Martin alltid hevet frem den provensalske matlagingen, ved å harmonisk kombinere grønnsaker fra sør og oliven fra Vallée des Baux de Provence. Ristet aubergine, ratatouille, tapenade… og andre store klassikere blir tilberedt med respekt for de tradisjonelle oppskriftene, med et konstant fokus på å lage enkle, originale og raffinerte preparater, som alltid er veldig raske å lage.
Frankrike, Oraison
... leverandører i Frankrike, merker PRODUKSJON I FRANKRIKE : - LE TRESQUOIS - ( ASPARGES - KIRSEBÆR - jordbær fra Carpentras, fiken fra Caromb, druer AOP fra Ventoux, ABRIKOTTER fra Provence, gresskar, epler fra Hautes-Alpes, osv...) PRODUKSJON I SPANIA : ( sitrusfrukter, ABRIKOTTER, KIRSEBÆR, ferskener, nektariner, flate ferskener, pærer, plommer ), under merker fra våre partnerprodusenter CALOR Etc ...i : meloner, vannmeloner, grønnsaker til ratatouille, brokkoli, salater, isbergsalat, produkter, osv.... PRODUKSJONSKAPASITET PÅ CA 100 000 TONN kontakt / JOSE ILLAN +33 651 221 698 WATTSAP...
Frankrike, Bordeaux
ASOBO STUDIO har klart å bli den ledende uavhengige spillutvikleren for konsoller i Frankrike. ASOBO STUDIO er et utviklingsstudio kjent for kvaliteten på sine produksjoner (lisensspill, action-eventyr, racingspill...) Som spillentusiaster har ASOBO STUDIO 13 spill så langt, både på PC og konsoller. Siden 2002 har ASOBO STUDIO vært ansvarlig for spill basert på kjente lisenser (Ratatouille, Wall-E, Garfield, Toy Story...), men har også skapt originale spillkonsepter (FUEL) eller spill basert på bevegelsesdeteksjon (Xbox360 kinect, PS3 move, Wii...).
Frankrike, Rungis Cedex
Spesialist på røde frukter i Rungis, sitrusfrukter, epler og pærer. Generell innen frukt og grønnsaker. Produkter fra Leguerinais Primeurs: Jordbær, bringebær, små røde frukter, epler, pærer, druer, meloner, steinfrukter, endiver, tomater, grønnsaker til ratatouille, kirsebær. Tjenester i Rungis: Bestilling via telefon.
Frankrike, Rungis Cedex
Spesialist på salater i Rungis, eksotiske frukter og grønnsaker, sommerfrukter, bær, ferske grønnsaker. Generell innen frukt og grønnsaker. Produkter fra Leblanc og Serre i Rungis: Ratatouille, vannmeloner, salater, meloner, endiver, jordbær, kål, tomater, gresskar, grønnsaker fra hagebruk, bær, eksotiske frukter, gamle grønnsaker. Tjenester i Rungis: Forsendelser, bestilling via telefon, modning, etterbehandling, sporbarhet av produkter, klargjøring av bestillinger, emballering, sammensetninger, betalingskort, håndtering.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play