Frankrike, Marseille
Tradisjonell oppskrift - En unik håndverkskunst Lyst på sjokolade? Mørk sjokolade med fiken og nøtter, mørk sjokolade med Amarena-kirsebær, melkesjokolade med skumfiduser, hvit sjokolade marmorert med bringebær, eller kanskje husets spesialitet, La Barre Marseillaise... La Barre Marseillaise ® er en spesialitet fra Chocolatière de Marseille. En praliné "uten smør eller krem" av ren nytelse, natur...
Portefølje (1)
Frankrike, Paris
...Økologisk durumhvete semulegryn, økologisk kakao (2%), egg, vann. Hvordan koke: Hell i kokende vann i 4 til 6 minutter. Tre "1" regelen: 1 liter vann, 10 gram salt, 100 gram pasta. Husk å sette av en øse med kokevann til den siste finishen. Energiverdi per 100g: Energia - Energi 1467 KJ/ 346 kcal Grassi - Fett Acidi grassi saturi - Mettet fett 1,67 g 0,58 g Carboidrati - Karbohydrater Zuccheri - Sukker 67,82 g 1,21 g Proteine - Protein 11,61 g Sale - Salt 0 g Ean13:3701511702328 Referanse:TagliattelleChocolatBioItalia1...
Portefølje (133)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Denne eksklusive japanske whiskyen er en Single Grain, det vil si en whisky laget av en blanding av korn (for det meste mais) fra et enkelt destilleri. Den skaper en perfekt forbindelse mellom karakteren til en tradisjonell whisky og sødmen fra en bourbon, denne Coffey Grain viser sin sjarmerende stil og utvikler seg i munnen med sjokolade-, kakao- og ristet aromaer som gir den en...
Portefølje (321)
Frankrike, Capdenac Gare
... energi. Kilde til kalium. Dette sporstoffet bidrar til funksjonen til muskel- og nervesystemet og hjelper til med å opprettholde normalt blodtrykk. Karbohydratinnhold i form av økologisk rørsukker: dette raffinerte sukkeret inneholder mineralsalter. Flere smaker for drikker (kakao, kaffe [soyabønner], røde bær [soyabønner], sjokolade [100 % erteprotein], vaniljedessert [soyabønner], kakao...
Portefølje (151)
Frankrike, Guignicourt
...Coque av choux-deig fylt med en deilig varm krem aromatisert med kakao og glasert med ekte fondant påført for hånd •Uten palmeolje •Produktkode: 643 •Strekkode: 3660133006439 •Vekt per enhet: 90 g •Enheter per kartong: 18 •Palletering av kartonger: 8 kartonger x 18 lag •Antall per pall: 2 592 Bruksanvisning: Når produktet tas ut av fryseren, fjern beskyttelsesfilmen og la produktet tine på en bakerist, i positiv kjølerom i omtrent 3 timer og 30 minutter.
Portefølje (1)
Frankrike, Berre L Etang
...Kremet blanding med en typisk italiensk smak. Forening av de beste Arabica- og Robusta-kaffene med en mild smak og en rik aroma. Aromatisk kopp, med en lett antydning av syrlighet, dufter av ristet brød, fruktige og krydrede noter, samt en intens aroma av kakao. Utpreget ettersmak av kakao som minner om mørk sjokolade. Sammensetning 40% Arabica, 60% Robusta - Intensitet 10...
Portefølje (8)
Frankrike, Livry Gargan
Burçak Baharat er et tyrkisk selskap kjent for sin lange historie. Vi spesialiserer oss på produksjon og eksport av et variert utvalg av krydder (fra 100 gram til 25 kg), inkludert rød pepper, kaffe og bakeprodukter (kremfløte, kakao, søt vanillin, bakepulver, sjokoladesaus, varianter av stivelse), granateplesirup, eplecidereddik og vindrueeddik, samt aromatiserte drikker. Vi er produsenter og...
Portefølje (46)
Den eneste håndverks sjokolademakeren som bearbeider kakao i regionen Paca! THEOBROMEUR, sjokolademaker med høyere utdanning innen agro-mat, Daniel Eynard, bearbeider utelukkende kakao fra Elfenbenskysten! Han lager sin egen sjokoladeovertrekking! i sin mikroenhet i Venelles i Provence! Mørk sjokolade og melk 100% fra Elfenbenskysten, den eneste ekte mono-opprinnelse monovarietal i Frankrike...
Frankrike, Paris
... 1 000 m² er dedikert til å lage vår unike sjokolade. Som ekte smakskunstnere gleder sjokoladehåndverkerne våre sansene våre med kraftige, delikate og subtile aromaer... Vi har også jobbet «på bestilling» i mange år for prestisjetunge parisiske og internasjonale hus, og vi kan, etter ditt ønske, utvikle din fremtidige produktlinje.
Frankrike, Marfaux
Velkommen til den sjokoladeverdenen til sjokoladefabrikken Peromet, din smakfulle partner for dine profesjonelle arrangementer! Vår bedrift viderefører den håndverksmessige tradisjonen innen sjokolade ved å tilby smakfulle og førsteklasses kreasjoner for dine kunder og samarbeidspartnere. Sjokoladefabrikken Peromet tilbyr et bredt spekter av håndlagde produkter, tilpasset dine behov og krav...
Frankrike, Paris
Siden 2022 har ELITOPHE SAS vært et selskap spesialisert på handel med matvarer. Hovedsakelig er ELITOPHE SAS leverandør av kakao, spesielt kakaobønner, og utvikler økologisk kakaofrø. Selskapet leverer også kakaobønner, soyabønner, sesam og peanøtter internasjonalt. Dette er naturlige, økologiske produkter fra afrikanske land som Elfenbenskysten, Guinea eller Benin. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Frankrike, Chazelles Sur Lyon
... fargestoffer, konserveringsmidler eller aromaer. Produsent av pålegg uten palmeolje, laget av kakao. Produsent av speculoos-pasta, hasselnøttfyll, produkter uten sukker for diabetikere osv. Kreativitet uten grenser, fantasifull galskap, vekt på smak, tradisjon, håndverk og produksjonshemmeligheter gir opphav til sprudlende, sprø pålegg, med AOC Espelette-chili, saltet smørkaramell, speculoos-krem og mer.
Spesialist på sjokoladebuketter, e-handelsnettstedet farandolechocolats.fr tilbyr et vakkert utvalg av sjokoladekomposisjoner som leveres med noen få klikk over hele Frankrike. Oppfinnsomme, dristige, smakfulle og overraskende, sjokoladene er et konsentrat av Frankrike fra 1800-tallet og i dag for å imøtekomme ønskene til de som elsker raffinerte sjokolader. Vi ønsker å tilby det beste av fransk k...
I over 16 år har vår sjokoladefabrikk, Guillaume VINCENT Chocolatier, vært til tjeneste for bedrifter og er kjent for sin evne til å kombinere eksellens og design. For øynene og smaksløkene, gjør vi alt vi kan for å gjøre våre sjokoladeesker til en eksepsjonell gave som kundene eller samarbeidspartnerne deres vil huske med glede. Vi tilpasser sjokoladen og emballasjen med bedriftslogoer. Våre sty...
Frankrike, Collobrieres
Selskapet Confiserie Azuréenne spesialiserer seg på produksjon av kakao, sjokolade og konfektprodukter. Produktene deres inkluderer spesielt glasert kastanje, kastanjekrem og kastanjeis.
Frankrike, Englos
Vi tilbyr et utvalg av luksuriøse håndlagde og gullsjokolader for å følge med kaffen din. Vi distribuerer sjokoladene våre i luksushoteller og restauranter over hele Europa.
Frankrike, Annecy-Le-Vieux
Eurofood trading er en handelsbedrift for utstyr til næringsmiddelindustrien: kjøttindustri, osteindustri, sjokoladeindustri, småkakeindustri, konfektindustri, hermetikkindustri og bakeri. Vi kan levere både nytt og brukt utstyr fra følgende merker: MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
Frankrike, Paris
Monsieur Chocolat er spesialisert på fjernsalg av sjokoladeesker fra de 100 beste sjokoladehandverkerne i Frankrike (rangering fra den årlige guiden til Club des Croqueurs de Chocolat). Månedlige abonnementer (bokser), nettbutikk med de beste produktene funnet hos sjokoladehandverkerne... Vi tilbyr også design av gavepakker for bedrifter og bedriftskomiteer. Tilpasning, delikate kurver: vi tilpa...
... sjokolade). Kvalitet er en prioritet for Les Chevaliers d'Argouges, og det er derfor helt naturlig at selskapet har fått betegnelsen «ren kakaosmør sjokolade», som sertifiserer at sjokoladene ikke inneholder vegetabilske fettstoffer.
Frankrike, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, kunstnerisk sjokoladeprodusent, deler sin lidenskap for sjokolade med deg. Sjokoladene hans er resultatet av en håndverkskunst som kombinerer både modernitet og tradisjon. Han investerer i et ultramoderne og effektivt produksjonsverktøy, som gjør det mulig å forene tradisjonelt håndverk med industriell presisjon. Et utvalg av mer enn 150 smaker med frukt, blomsterblader, krydder, frø...
Frankrike, Perpignan
CEMOI er et selskap som utelukkende er basert på sjokolade. CEMOI produserer sjokolade i alle former for industrielle formål. Det finnes sjokolade i både flytende og fast form: Dekorasjon, bakerstenger, dråper og sjokoladebiter, tanker, kakaomasse, … Kakaopulver, flytende eller fast glasur, flytende eller fast fyll,… For å dekke alle behovene til sine kunder har CEMOI et svært bredt utvalg av produkter dedikert til sjokolade, og selskapet dekker alle produktsegmenter fra lavpris til høyeste kvalitet.
Frankrike, Saint-Lo
...Kadodis velger ut håndverkere og små og mellomstore bedrifter i Frankrike og Belgia som er kjent for sitt håndverk og kvaliteten på sjokolade, kjeks, kaker og fruktpastiller. Nyt de deilige praliner, fine mørke sjokolader, ganacher, fantasitrøfler, pralinéer, mendiants, sprø biter, kirsebær, appelsinskall, fruktpastiller, nougat. Sjokoladens rike. Charlotte's Delikatesser.
Frankrike, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE er en bedrift som produserer og distribuerer sjokoladeprodukter som mørk sjokolade, hvit sjokolade, fylt sjokolade, bitter sjokolade, osv., og er spesialist på produksjon av sjokolade laget med agave, produksjon av pålegg, samt mini-pralinéer. CHOCOLATERIE DARDENNE lager sjokolade på en tradisjonell og autentisk måte, med respekt for håndverket til sjokolade-mestrene, samtidig som de integrerer en helse- og velværekomponent. Alle sjokoladene er laget av knuste bønner etter en tradisjonell prosess.
Frankrike, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER er et selskap som spesialiserer seg på produksjon og markedsføring av sjokolade. Selskapet produserer et bredt utvalg av håndlagde sjokolader av utmerket kvalitet.
Frankrike, Bracieux
Selskapet MAX VAUCHE CHOCOLATIER er en bedrift spesialisert på design og produksjon av sjokoladeprodukter. Fra sjokoladens historie til dens smaking, symboliserer sjokoladefabrikken Max Vauché i seg selv sjokoladekulturen. I 2003 ble Max Vauché Mesterhåndverker sjokoladeprodusent. Siden 1. august 2008 har Max Vauché utvidet sin kompetanse ved å produsere sin egen sjokolade. I...
Frankrike, Marssac Sur Tarn
Les Chocolats YVES THURIES representerer håndverket til en tradisjonell fransk sjokolademaker, Yves Thuriès. Sjokoladefabrikken produserer sjokolade laget av ren kakaosmør. Den produserer sjokoladeplater, sjokoladeesker, sjokolade makroner, sjokoladebiter og andre raffinerte sjokolader med eksklusive oppskrifter. Sjokoladene YVES THURIES har utmerket kvalitet og en enestående autentisitet. De markedsføres i Frankrike og over hele verden.
Frankrike, Perpignan
Det var i 1995 at datterselskapet DIPA ble opprettet og utviklet av Cemoi-gruppen. DIPA ble grunnlagt for å imøtekomme behovene til profesjonelle i restaurantbransjen (sjokoladeprodusenter, bakere og iskremprodusenter) som har spesifikke krav til sjokolade og konfekt. DIPA drar nytte av kvaliteten på sjokoladen produsert av Cemoi, som blant annet har en fabrikk i Elfenbenskysten som gjør det...
Frankrike, Damville
...Chocolatier siden 1948, Michel Cluizel er en av de få Cacaofèviers (transformatorer av kakaobønner) i verden. Han lager dermed eksepsjonelle sjokolader i sine verksteder, sør i Normandie, hvor 240 personer jobber. Michel Cluizel forplikter seg også til kvalitet på en unik måte i verden, utover økologisk sjokolade eller 'ren kakaosmør', ved å garantere alle sine mørke, hvite og melkesjokolader. Fra kakaoplantasjer, sukkerrør og vanilje, er sjokoladeproduksjon et stort eventyr hvor erfaring, ekspertise og sjokoladekunstnerens håndverk spiller inn.
Frankrike, Marseille
Sjokoladebelagte spesialiteter (mørk, melk, nougatkrem, karamell, trøffel, osv.) og dekorative perler (sølvfargede, gullfargede, flerfargede, med sukker- eller sjokoladefyll), små flerfargede sjokoladehjerter. Vi jobber med utvalgte mandler: Avola, mandler fra Frankrike og Spania valgt for sin unike smak. Når det gjelder våre sjokoladeprodukter, bruker vi ekstra fin sjokolade. Råvarene til våre sjokoladekonfekter er basert på 70 % kakao. Vi ser etter eksportdistributører.
Portefølje (19)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play