Italia, Andalo Valtellino
...En drikk som virkelig smaker sjokolade – en enkel og rask måte å nyte en deilig kopp varm kakao på.
Samsvarende produkter
Varm Sjokolade
Varm Sjokolade
Andre produkter
Cortado
Cortado
Portefølje (44)
Italia, Formigine
Med over 40 års erfaring i bransjen er Bioaltech en leder innen miljøbioteknologi, dedikert til utviklingen av innovative og bærekraftige løsninger. Født av en lidenskap for naturlige teknologier, fokuserer selskapet på de ekstraordinære mulighetene til planter og bioaktive forbindelser fra alger for å forbedre menneskers velvære gjennom naturlige og banebrytende løsninger. Vår dedikasjon til inn...
Portefølje (58)
Italia, Montoro
Raffael representerer det beste av søtsaker laget med kastanjer, produsert etter gamle og edle oppskrifter, med hjelp av innovative metoder og avanserte teknikker som bevarer de gamle smakene fra den beste håndverkstradisjonen. Kastanjene i Raffaels produkter kommer fra de beste produksjonsområdene i Italia: Piemonte, Toscana, Lazio, Calabria, Campania. Vår produktkvalitet er garantert av streng...
Portefølje (21)
Italia, Giuliano
...Overflaten kan dekoreres med et dryss av kakao eller pyntes med friske bær for et syrlig preg som balanserer rikdommen av sjokoladen. Ideell som dessert etter måltidet eller som en raffinert snack, lover denne tartelletten en minneverdig smaksopplevelse. Cod:MIG007...
Portefølje (129)
...Brasil Santa Hedwirges er ideell for espressoelskere som ser etter en første tilnærming til spesialkaffe. Takket være sin svært lave syreinnhold, er den perfekt for de som foretrekker å smake mer sødme i kaffen sin, og den er sterkt anbefalt for å lage din morgen cappuccino. Du vil få et ekstra fortrinn! Med denne kaffen kan du nyte sjokoladenotene nærmere kakao blandet med de søtere delene av frukt. Sted: Sul del Minas Gård: Santa Hedwirges Prosess: Naturlig SENSORISK PROFIL: Bær, pære, nøtter og mørk sjokolade Dimensjoner: 13 × 5 × 23 cm Vekt: 250 gr. Ideell for: Espresso, Moka...
Portefølje (25)
Italia, MILANO
... melkepulver, kakaosmør, emulgator: solsikkelecitin, vaniljearoma), knust Pan di Stelle-kjeks 2% [hvete mel, sukker, solsikkeolje, smør, fersk pasteurisert melk av høy kvalitet, kakao, sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, naturlig vaniljearoma, emulgator: soyalecitin), ferske egg, honning, hasselnøtter, hvete stivelse, hevemidler (natron, ammoniumkarbonat), salt, aromaer, eggehvitepulver, stivelse...
Portefølje (229)
Italia, Barletta
Italia, Mazara Del Vallo
...Torte sette veli er en elaborert dessert, men med en eksepsjonell smak, en kake som må prøves og nytes: et sjokoladefest, ideell for ekte godterelskere. Den består av flere lag med bavarsk sjokolade, hasselnøtt, en kakaobunn, et sprøtt lag og en speilglasur på toppen.
Portefølje (8)
Italia, Monterotondo
... fint og aromatisk pulver, ideelt for bruk i tilberedning av matvarer, væsker, halvflytende og faste produkter, takket være den utmerkede løseligheten. Egnet for å lage drikker, iskrem, sjokolade, bakervarer, pasta og mye mer.
Portefølje (10)
Bio Mondo presenterer seg internasjonalt som en foretrukket samtalepartner mellom landbruket og prosesseringsindustrien innen høykvalitets råvarer, med særlig fokus på Stevia og dens derivater. I løpet av de siste årene har Bio Mondo etablert direkte og indirekte samarbeidsforhold med de viktigste italienske landbruksprodusentene som driver med økologisk eller konvensjonelt landbruk. Dette gjør at...
Portefølje (9)
Italia, Roma
HÅNDVERKSJOKOLADEVERKSTED ROMA Konditoriet Hansel og Gretel er blant de beste håndverkskonditoriene i Roma for håndlagde sjokoladebiter. Den helt håndlagde produksjonen av sjokoladebitene kjennetegnes av raffinementet og kvaliteten på ingrediensene som brukes, uregelmessigheten i formen deres og dristigheten i kombinasjonene som er valgt. Enhver kunde som leter etter håndlagde sjokoladebiter i Rom...
Portefølje (2)
Storia: Bio Mondo, et selskap fra Friuli som ble grunnlagt i 2012 av Daniela Favero for å erstatte sukker av helsemessige årsaker, er en virksomhet som i utgangspunktet fokuserte på kalori-frie søtningsmidler og handel med Stevia-blader; senere, etter å ha fått en god forståelse av markedet, bestemte de seg for å gå inn i verden av syltetøy, pålegg, sjokolade, godteri, og til og med tannkrem, munn...
Portefølje (10)
Italia, Torino
Italia, San Pietro Clarenza
... servering ved bordene i restauranter, barer, te-salonger osv.) eller i elegante pakker for utstilling på hyller eller i hjørner. Ingredienser: Sicilianske mandler, sukker, Honning fra Etna (appelsinblomst) egg hvite (naturlige, ikke frysetørkede) Pistasj, sjokolade / Vanilje...
Portefølje (8)
Italia, Padova
...CAFFE' BARBARO-kapslene lar deg lage en deilig sjokolade med appelsinsmak på bare noen sekunder. De inneholder en løselig blanding av melk, magert kakao og appelsinaroma for en velsmakende drikk.
Portefølje (10)
Italia, Trino
...GOURMET SJOKOLADE: SJOKOLADE SWIRL KREM MED HASSELNØTTEKNEKK OG MERINGUEBUNN. GOURMET SUR KIRSE: SUR KIRSE SWIRL KREM, MYK SPONGEKAKE PÅ BUNNEN. KAFFEKOPP: DEILIG KAFFISORBET. VANILJE OG KAKAO KOPP...
Portefølje (9)
Italia, Sesto Fiorentino
... som kan nytes flere ganger i løpet av dagen for et energiløft. Den kan nytes hjemme eller på kontoret i en kopp, eller tilberedes og tas med i hverdagen. Amerikansk kaffe er et utmerket alternativ til espresso eller moka-kaffen som vi italienere er vant til. Pakningen med friskhetsbevarende ventil opprettholder produktet til tross for forbruk over tid. AROMATISK PROFIL Aromatisk kaffe med en delikat smak, med ettersmak av kakao, vanilje, sjokolade, blomsternoter og tørket frukt.
Portefølje (9)
...Håndlaget glutenfri bakverk. En deilig hevet søtsak laget av potetstivelse, sukker, maisstivelse, magert kakao, vegetabilske oljer og smør. Når du smaker på den, vil du kunne gjenkjenne toner av karamell, nøtter og krydder, takket være en nøye og grundig tilberedning som bevarer den naturlige aromatiske kompleksiteten som kvalitetskakao har. Tilgjengelig i praktiske porsjoner på 35g med papirformer, ideelle å ta med seg for en rik og smakfull pause.
Portefølje (10)
...Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med glasur laget av hasselnøtter "Piemonte" IGP. Deigen, som har en gul farge, er beriket med kandiserte sitronskall og sultanrosiner. - Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med glasur laget av hasselnøtter Piemonte IGP og kakao. Deigen, som har en gul farge, er beriket med mørk sjokolade. - Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med mandelglasur. Deigen, som har en gul farge, er beriket med sultanrosiner.
Italia, Castel D'azzano
... vennene til de minste, og som selv de voksne ikke vil kunne motstå! Overlegen melkek sjokolade (kakao: 31% min.) Sukker, kakaosmør, melkepulver, kakaomasse, emulgator: soyalecitin, aromaer. Kan inneholde nøtter. Glutenfri.
Portefølje (1)
Italia, Bertinoro
PERFEKSJONENS SMAK I OVER 60 ÅR. I hjertet av Romagna, en region rik på tradisjon og gastronomisk kultur, grunnla Attilio Babbi i 1952 Selskapet Dolciaria BABBI, dedikert til produksjon av kjegler, vafler og halvfabrikata for gelato-mestre. Selskapet, takket være råvarene av absolutt ekte kvalitet og friskheten til ingrediensene som brukes, ble raskt et referansepunkt for mesterne innen håndverksg...
Italia, Bonate Sopra
...pigmenter og skreddersydde blandinger for enhver behov, samt for å produsere og pakke enhver type pulverprodukt på vegne av tredjepart.</p><p>De arbeider med kakao, sjokolade, søtningsmidler, konserveringsmidler, naturlige fargestoffer, naturlige essensielle oljer for konserveringsindustrien, kaseinater, pulverblandinger for drikkevarer, søtningsstoffer, fortykningsmidler og kjemiske syretilsetninger, iskrembaser, vanillin, skummet melkepulver og sitronsaft.</p>...
Italia, Olbia
... kakao til halvfabrikata som kakaomasse og håndlaget sjokolade. Vi har kakaobønner tilgjengelig fra vår plantasjen i El Salvador, men også fra andre plantasjer i Nicaragua, Guatemala, Honduras, Belize og Costa Rica. Vårt selskap tilbyr emballasje for industrielt bruk HO.RE.CA, også for små mengder, for å imøtekomme kunder som søker høykvalitetsprodukter i liten skala. Vi tilbyr import-eksporttjenester, utvalg og rådgivning for kjøp av råkakao Trinitario fra Sentral-Amerika, både konvensjonell og økologisk. Vi gir også våre kunder muligheten til å kjøpe kakaopulver.
Italia, Novi Ligure
Søtsaker. Produksjon av sjokolade. Sjokoladeegg. Hos oss blir sjokoladebehandlingen utført med kjærlighet og omtanke, i respekt for tradisjon og kvalitet, og retter seg mot alle typer sjokolade, fra melk til mørk, samt hvit eller med hasselnøtt. Gambarotta srl utfører også sine behandlinger på vegne av tredjeparter: kakaopulver, mørk sjokolade, gianduiotti, sjokolade nougat, sjokolade, sjokoladekonfetti, hasselnøttsjokolade, smørbar sjokolade, søtsaker og sukker, sjokoladeplater og sjokoladeegg.
Italia, Schio
Vi er spesialister i produksjon av maskiner for sjokoladebehandling og konditorprodukter. Vi samarbeider med internasjonalt anerkjente sjokolade- og konditormestre, som stoler på vår kompetanse og bruker våre maskiner daglig i sine prestisjetunge verksteder. Vi kjennetegnes av lang erfaring og dyp kunnskap om markedet. Kunden er vår viktigste ressurs. Takket være et kompetent og høyt kvalifisert...
Italia, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, siden 1980, designer og produserer maskiner og komplette anlegg for behandling av sjokolade og tørket frukt, og tilbyr løsninger for spesifikke behov hos hver enkelt kunde, sektor og marked. Avanserte løsninger for produksjon og forming av sjokolade og andre produkter basert på tørket frukt og kakao. Et tilbud som strekker seg fra behandling av råvarer, kakao og tørket frukt, til...
Italia, Ferrazzano
Shockino Mix Experience - Håndlaget i Italia Vi er et kunstnerisk sjokoladeverksted i hjertet av Italia, i Molise. Vi oppfant Mix & Match-pralinen og lager pålegg, godteri, sjokoladeplater og mer. Vi startet prosjektet vårt i 2015, og fikk "Mention of Honor at the ADI International Compasso d'Oro" for den modulære pralinen, som belønner det beste internasjonale designet. I dag er vi et uavhengi...
Portefølje (2)
Oasi ble grunnlagt i 1989 som et matfirma spesialisert på halvfabrikata for tilberedning av varme og kalde drikker for HO.RE.CA-kanalen (barer, kafeer, restauranter, hoteller, catering). Våre hovedprodukter: bygg og ginseng, granita, kalde kremer, frappé, sorbeter med tilhørende reklammateriell og utstyr til gratis utlån.
Italia, Cintolese-Monsummano Terme
Selskapet Slitti ble grunnlagt i 1969 som en kaffebrenneri. Den store lidenskapen og besluttsomheten til Luciano Slitti førte ham, i årene som fulgte, til prestisjetunge lokaler, hvor han utmerket seg for kvaliteten på produktene sine. I 1988 følte han stadig mer behov for å legge til et annet produkt, og dermed kom ideen om sjokoladeproduksjon. Hemmeligheten bak Slittis suksess er familien, som t...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play