Frankrike, Paris
...Macadamianøtten, eller Queensland-nøtten, stammer fra Australia, hvor nøttene vokser vilt i skogene langs kysten av Queensland og New South Wales. Det er en steinfrukt, en saftig frukt som består av en hvit kjerne i en rund, brun, glatt og veldig hard skall. Den har vært konsumert i 5000 år av aboriginene, som kaller den Kindal Kindal, og ble oppdaget i 1858 av to engelske botanikere. Navnet ble...
Portefølje (133)
Frankrike, Saint Germain En Laye
...Arbrisseau med eviggrønne blader fra Lamiaceae-familien, som kan nå en høyde på 2 meter, vokser rosmarin vilt langs hele Middelhavsområdet og på Korsika. Dens mørkegrønne blader med en kamferlignende duft gir den navnet røkelse på provensalsk. Den gråaktige barken flasser av under utviklingen, og grenene bærer fra sommer til høst nektarholdige blomster som varierer fra lys blå til fiolett...
Portefølje (22)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... spesielt edel eik. Denne årgangen 2018 viser allerede noen utviklingsnoter av lær og humus. Tanninene er kraftige, men modne, og vil fortsette å mykne hvis du har tålmodighet til å la denne fantastiske flasken hvile i noen år til i kjelleren. En stor vin som absolutt bør pares med rødt kjøtt, vilt, and osv.! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 90% Tannat, 10% Cabernet-sauvignon AOC: Madiran Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2050 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Auxerre
...{"Nez":"små svarte bær, hvit pepper, krydder\n","Accord metvin":"rødt kjøtt, vilt, grillmat, tapas\n","Appellation":"Minervois\n","Conditionnement":"Pakking: Kartong med 6 flasker à 75cl\n","Label":"Beskyttet geografisk betegnelse","Cépage":"Druetype: Grenache, Syrah\n","Bouche":"aromaer av små svarte bær, fine og stramme tanniner på ungdommen\n","Taux d’alcoolémie":"Alkoholinnhold: 13,5% vol.\n...
Portefølje (190)
Frankrike, Parnac
...Intens og kompleks Cahors Denne dype vinen er uttrykksfull og harmonisk; dens komplekse aroma minner om solbær, krydder og ristet frukt. Kjøttfull og kraftig i munnen, er dens fløyelsmyke kvalitet et bevis på perfekt mestring av teknikkene for lagring på eik. Aromaene av mørke frukter, lakris og sjokolade fullfører vinens helhetlige uttrykk. Serveres dekantert (eller åpnet flere timer på forhånd) før den nytes ved 15-16°. Foreslått tilbehør: vilt foie gras, trøfler, skogssopp, tournedos, melkefôret lam.
Portefølje (4)
Frankrike, Vernosc-Les-Annonay
...Hele Kastanjer Glass 420g - Hele Økologiske Kastanjer Glass 420g - Hele AOP Kastanjer 420g Varmes i panne eller ovn, som tilbehør til fjærfe eller vilt.
Portefølje (16)
Frankrike, Bidart
...Tørkede ville sjampinjonger: Grå kantareller i 20 eller 500G - Landes Frankrike - Delikate skiver av tørkede grå kantareller (høstet i landene) presentert i et glass på 20g per enhet, i vår Skogskurv, i Gaveeske Nr. 1 og i pose på 500g. Høstet i landene i 2020, er denne grå kantarellen et naturlig og vilt produkt uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Maison Caudalie går ikke på kompromiss med kvaliteten!
Portefølje (59)
Frankrike, Saint Chaptes
...Opprinnelig fra Filippinene, vokser patchouli vilt i hele den indonesiske øygruppen, hovedsakelig på øyene Sumatra, Sulawesi og Java. Dens så karakteristiske duft, som minner om hippietiden eller en fuktig kjeller, defineres av treaktige, kamferaktige og jordaktige nyanser. Patchouli er uten hemninger, en rå og vegetabilsk parfyme som perfekt innkapsler "Flower power"-epoken. En flaske med sterk...
Portefølje (18)
Frankrike, Toulouse Cedex
...Denne radioaktivitetdetektoren er det beste valget hvis du trenger å gjøre presise målinger angående beskyttelse av miljøet og vår helse. Ved å bruke denne radioaktivitetdetektoren kan du oppdage de minste X- og GAMMA-strålene samt BETA-partikler i miljøet og mat (f.eks. vilt). Den piper ved hver deteksjon, og en akselerasjon av disse pipene indikerer hvor nær den radioaktive kilden er. Den 3-sifrede skjermen viser mRem/time (fra 0 til 999).
Portefølje (675)
Frankrike, Cavignac
...MATE VERT er et tre som vokser vilt i enkelte skoger i Sør-Amerika. Det utvikler seg i fjellområder mellom 500 og 1000 meters høyde, og trives spesielt godt i områder nær elver. Gitt den økende interessen for MATE VERT, dyrkes dette treet i dag i flere land i Sør-Amerika: Paraguay, Uruguay, Argentina, Brasil. Bladene høstes når de har nådd full modenhet. Bruksanvisning 2 til 4 kapsler/dag som...
Portefølje (100)
Frankrike, Aix En Provence
...HIBISKUS - Hibiscus syriacus Blomst som brukes til å lage bissap eller carcadé, "stjerne" drikken fra Vest-Afrika. Subtil smak av søt kirsebær med en duft som er både syrlig og søt. Plante Hibiskus - Hibiscus syriacus. Matlaging Cocktailer, desserter, andebryst, i gelé (vilt), infusjon. Form / Mengde Hele BIO TØRKEDE blomster / 30g - 160g. Opprinnelse Frankrike - 100% økologisk plante. Egenskaper Antibakteriell, antiinflammatorisk, smertestillende, blodtrykksenkende, kolesterolsenkende, mildt avførende, kolagog. Finn alle referanser til tørkede urter i nettbutikken!
Portefølje (9)
Frankrike, Perpignan Cedex
...Salvie er en plante fra Lamiaceae-familien som har fått sitt navn fra det latinske ordet salvare, som betyr «å redde» eller «å helbrede». Man har faktisk tilskrevet salvie medisinske egenskaper siden svært gamle tider. Også kjent i Kina, Nord-Amerika og Sør-Amerika i lang tid, har salvie faktisk mange arter (over 700) som er samlet under slekten Salvia. Vår uvanlige variant blant disse hundrevis av Salvia er salvie stricha, som har en kraftig, lett bitter og kamferaktig smak, og passer utmerket til vilt, stekt svinekjøtt og lam, kalv, kylling, kalkun eller and.
Samsvarende produkter
Salvie
Salvie
Andre produkter
Cébette
Cébette
Portefølje (30)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...Vakker aromatisk uttrykk av røde og svarte frukter. Voluptøs og kompleks smak som kombinerer solbær, fiol og treaktige noter. MAT/VIN-KOMBINAJON : Kjøttpålegg, smakfulle kjøttretter, vilt, gryteretter og oster. SERVERINGSTEMPERATUR : 17°C. Kartong med 6 flasker på 75cl...
Portefølje (12)
Frankrike, Ham
... alternativ til pepper og salt. Den tilfører karakter til dine råvarer, salater, supper, fjærfe, griller og vilt. I tillegg, takket være sine fordøyelsesfremmende egenskaper, fremmer den fordøyelsen av belgfrukter, stivelsesholdige matvarer og linser. Ingredienser: 4 kyllingfileter 2 spiseskjeer med sarrietteflak 2 spiseskjeer med olivenolje 1 spiseskje med sitronsaft 1 teskje med salt 1/2 teskje med pepper Sesongens grønnsaker Referanse: AR803688 Ean13: 3760306803688...
Portefølje (127)
Frankrike, Passa
...50% Syrah 40% Carignan 10% Grenache Noir Denne vinen laget av syrah, carignan og grenache noir er høstet ved optimal modning. Den kommer fra gamle vinstokker som vokser i leirholdig sandjord, plassert ved foten av Albères og Pic du Canigou. Nesen har aromaer av røde frukter og lakris. I munnen er den rund og balansert. Ideell til sauseretter, kanin, vilt, lam, eller til modnede oster, og selvfølgelig deilig med sjokoladedesserter. Sertifisering: økologisk...
Portefølje (14)
Frankrike, Saint Cannat
...\nEngasjerende nese av røde og svarte frukter med krydret og ristet preg.\nOmfattende, solid og fyldig munn med modne middelhavssmaker. En generøs vin som kombinerer konsentrasjon, kraft og friskhet med en delikat duft.\nServeres ideelt mellom 16 og 18°C, denne vinen vil være perfekt med en grillet oksemedaljong med kantareller, fjærfe eller til og med vilt. Den vil også passe godt med eksotisk mat som kylling chop suey, krydrede retter og selvfølgelig et fint ostefat!"}...
Portefølje (46)
Frankrike, Bordeaux
...Eukalyptus kommer generelt fra Australia, hvor det dominerer de aller fleste skoger. Populus er kanskje den minst kjente varianten av alle. Vi snakker ofte om Gunny og parvifolia, men populus er like unik. Den er preget av sine runde blader og røde stilker, og passer lett inn i brudebuketter, borddekorasjoner eller som veggkrans. Den tilfører et vilt preg og umiddelbar volum takket være sine...
Portefølje (172)
Frankrike, Rungis
...-fjærfe, merkevarekyllinger og foie gras. I tillegg til spesialitetene som er gårdsfresk fjærfe og foie gras, dekker sortimentet som tilbys av Courtin Hervouet alle tradisjonelle fjærfeprodukter, bearbeidede produkter laget av fjærfe, løsvekt eller vakuumpakkede kutt, fransk og importert vilt (hele og kuttet), lam og geiter...
Samsvarende produkter
Fugllevering - Rungis
Fugllevering - Rungis
Frankrike, Bordeaux
EURO WILD er spesialisert på import og eksport av vilt, fjærfe og sjømat, både fersk og frossen. EURO WILD opererer på det franske og europeiske markedet, men også internasjonalt. EURO WILD er et selskap som spesialiserer seg på import og eksport av vilt og tilbyr både villvilt og oppdrettsvilt som hjort eller hind. Liste over våre produkter av hjort og hind inkluderer blant annet lår av hind...
Frankrike, Saint-Berthevin
FCV er et fransk selskap innen handel med agro-matvarer, spesialisert på eksport av franske frosne og ferske fjærfeprodukter. Vi ligger i vest-Frankrike nær byen Laval i Mayenne. Vi eksporterer for tiden til omtrent femten land. Vi har vårt eget registrerte varemerke: "Marquis de France". Vi tilbyr i frosne / ferske / halal / røkt varianter: - Kylling - Kyllingdeler - Høne - Hane - Bearbeidede fjæ...
Frankrike, Lyon
...MVO Distribution, handelsmann for alle typer kjøtt siden 2002, tilbyr deg svært konkurransedyktige priser på KJØTT AV SVIN / OKSE / FUGL / KALV / VILT / LAM / SAU / AND / GÅS / VILTKJØTT / HJORT / HESTEKJØTT ... Vi forhandler direkte med våre partner-slakterier og skjærere som er til stede i Frankrike og EU, for å gi deg spesielt konkurransedyktige priser, slik at du får maksimal økonomisk...
Portefølje (51)
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... paté med Espelette-paprika, landsbypaté, rilletter, hure, baskisk blodpølse, confiterte pølser og confit av Ibaïona-svin) og vilt (terriner av hare, terriner av villsvin og salmis av palombe). Til slutt produserer charcuterie Mayté uunnværlige baskiske oppskrifter som axoa, piperade og baskiske tarmer, samt oppskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrike, Saint-Benoir-Sur-Loire
... av poleringsbørster for tomater. Børstemaskiner for reddiker. Produsent av klumpemaskiner for roser og klumpemaskiner for frukttrær. Fôrdistributør for vilt, fjærfe og storfe. Vaskekjeder for reddikbunter. Vaskemaskin for gulrotbunter. Produsent av utstyr for grønnsaksdyrking, for planteskoler, for hagebruk, for næringsmiddelindustrien. Skrellere for løk på rustfrie ruller. Tømmemaskin for paloxer for grønnsaker. Innhøstingsmatter for vannmelon. Hullplante for purre.
Frankrike, Paris
...Antilope, Sebra, Krokodille...). Premium storfekjøtt: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, USA..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Lam fra New Zealand, Skottland... - Vilt: Villsvin (Australia, USA), Hjort (New Zealand, Europa), Rådyr (Europa)... Utvalgte kjøttprodukter av overlegen kvalitet. Ferske og frosne, PAD eller porsjonerte. GOURMET FOOD FRANCE tilbyr eksport av eksotisk kjøtt til Europa. Vi har et permanent lager av kjøtt, for mer informasjon: Kontakt: Nicolas PAPIN: + 33 6 62 40 50 41 -...
Frankrike, La Crèche
... økonomiske relasjoner skal være betydningsfulle. Vi betjener dagligvarehandelen, distributører, grossister og industrikunder. Våre produkter: Ferskt og frosset kjøtt fra Frankrike og EU. Vi tilbyr lam, storfekjøtt, sau, vilt, svin, kalv, fjærfe... Vi har flere produktlinjer, Opprinnelse Frankrike eller Opprinnelse EU (Tyskland, Nederland, Nord-Irland, Sør-Irland...), halal, fersk eller frossen...
Frankrike, Mulsanne
...stekt villsvin, ribbe av villsvin, sautert villsvin, rygg av villsvin, villsvinribb, lår av villsvin, skulder av villsvin, lår av rådyr, skulder av rådyr, rygg av rådyr, bichefilet, sautert biche, stekt biche, lår av biche, rygg av biche, skulder av biche. Små franske vilt: fasaner, fasaner, gråender, perdrix, perdrix. Du kan også finne små pelsdyr (harer og leirduer).
Frankrike, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: grossist i fjærfe og vilt i Rungis. Vilt: hjort, elg, villsvin og rådyr. Lite vilt: and, hare, fasan. Spesialiteter: fjærfe i saus, grillet fjærfe, gårdsfjærfe og Label Rouge-utskjæringer, gårdskyllinger fra hele Frankrike, perlehøns, andebryst, andunger, duer, stek (grillet stek og kokt stek). EUROVOLAILLES tilbyr også smågriser og deres utskjæringer. EUROVOLAILLES er grossist av...
Portefølje (24)
Frankrike, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er et selskap som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av regionale matspesialiteter. DROSERA GOURMANDE produserer dermed mange matvarer basert på and, som foie gras, blokker av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confiterte produkter, andebryst osv. Selskapet tilbyr også tripoux, pølser, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner til aperitiff og terriner med vilt.
Portefølje (2)
Frankrike, Lyon
Tre matglade venner og naturentusiaster, Thomas, Thibault og Andréa, har skapt JOKO. Deres ambisjon er å fremme viltkjøtt fra fransk vilt og svart svin fra Bigorre AOP ved å bruke kortreiste leveranser. De tilbyr naturlige kvalitetsprodukter gjennom autentiske og innovative oppskrifter, samtidig som de bekjemper matsvinn knyttet til jakt. Deres mål er å gjøre eksepsjonelle produkter fra sentrale...
Portefølje (40)
Frankrike, Bazas
AQUITAINE SELECTION er et fransk produksjons- og handelsfirma for fjærfeprodukter. Vi leverer fersk og frossen fjærfe og fjærfedeler til industrien og grossistmarkedet over hele Europa. AQUITAINE SELECTION er et familieeid selskap som spesialiserer seg på fettrik and og gås. Selskapet produserer og markedsfører foie gras, andebryst, andelår, andeføtter, andemager osv. Alle andene som selges, komm...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play