Frankrike, Bressuire
Som profesjonelle innen tarmsystemet i over tretti år, tilbyr vi et bredt utvalg av naturlige tarmer (lammetarmer, svinetarmer, oksetarmer, hestetarmer) for pølsemakeri, samt krydder til merguez, krydder til chipolatas, blodpølse-krydder, profesjonelt knivsett for slakteri, Esse-kroker, kjøttkverner, kjøttblandere, kjøttpresser, vakuummaskiner. Alle våre produkter har kontrollert kvalitet.
Frankrike, Verberie
...I Argentina er grilling av kjøtt over glør en kunst og en tradisjon. Ryktet til argentinsk kjøtt kommer fra kvaliteten på storfeet, men også fra kvaliteten på kull som brukes. Argentinsk kull kommer fra trær som algarrobo eller quebracho (quiebra hacha - bruddøks), som er hardt og tett treverk med høy konsentrasjon av garvesyre. Brukstiden, når glørne er tent, er 4 til 5 timer. Egenskaper: Lengde: 25/80mm / Kvalitet: restaurantFast karbon: 65 til 75% / Fuktighetsinnhold: 5 til 7% / Flyktige stoffer: 28 til 18%...
Frankrike, Paris
FRJ NEGOCE: Kjøtthandel, ferskt engroskjøtt (Frankrike) Siden opprettelsen i 2015 har FRJ NEGOCE spesialisert seg på handel med ferskt kjøtt, spesielt storfekjøtt, kalv og lam. Bedriftskontakt: FERROUDJI Kamel...
Frankrike, Pordic
...Import/eksport selskap som spesialiserer seg på kjøtt- og frosne fiskeprodukter for det europeiske industrimarkedet og Vest-Afrika.
Frankrike, France
SAMEXPORT er et import-eksport selskap som ble grunnlagt for 25 år siden og har base i Paris, og tilbyr alle typer matvarer og ikke-matvarer. Vi leverer til grossister, importører og aktører innen storhusholdning over hele Afrika og i Det indiske hav. Vi tilbyr våre kunder et bredt utvalg av meieriprodukter, mel, brus og alkoholholdige drikker, iskrem, fjærfe, kjøtt samt rengjørings- og husholdningsprodukter osv. Vi kan levere produktene dine CIF over hele verden, og vi tar oss av logistikken frem til ankomsthavnen. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Frankrike, Tarare Cedex
Frankrike, La Cavalerie
Frankrike, La Vergne
Frankrike, Ocana
Frankrike, Pontonx Sur L Adour
Frankrike, Marseille
Frankrike, Garges Les Gonesses
Frankrike, Corbas
Internasjonal kjøtthandel: svinekjøtt, fjærfe, storfekjøtt. Ferskt og frosset kjøtt...
Oppdretter og produsenter av gårdskyllinger (kyllinger, guinea-fugler, unger) PAC klare til å tilberede, salg til profesjonelle innen restaurant og gastronomi. Kyllinger uten fjær oppdrettet utendørs med gårdsfôr i minimum 110 dager, med raffinert og smakfull kjøtt. Levering i hele FRANKRIKE OG EUROPA, RUNGIS PARIS kontakt på 0618112518 for all informasjon om priser og annet. VI ER OGSÅ GODKJENT SLIPERI, dette er engrosvirksomhet for kyllinger og unger.
Frankrike, Le Creusot
Hei, vi er importør og eksportør av produkter som solsikkeolje, vin, spekemat og kjøtt, alkoholfrie drikker og alkoholholdige drikker, samt produkter for dagligvarebutikker og supermarkeder. Hvis du har spesifikke forespørsel, finner vi de ønskede produktene for deg. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon.
Portefølje (2)
Frankrike, Quimperle
Oppdag produktene, oppskriftene og ernæringstipsene fra Bigard, nummer 1 i kjøttbransjen i Frankrike. Oppdag Bigard-produktene: kjøttdeig, pølser, carpaccio, fylte grønnsaker, merguez... BIGARDs slakterier tilbyr deg kyllinglår og vakuumpakket kjøtt fra nøye utvalgte dyr. Vår salgsavdeling tilbyr deg personlig oppfølging og kvalitetsservice uansett hva dine behov måtte være. VPF svin, Sertifisert Bretagne-svin, Label Rouge svin, Label Rouge gårdssvin, Bleu Blanc Cœur svin... Kjøttferaser, unge storfe, okser, melkekyr... BIGARD tilbyr et bredt utvalg av produkter som Label Rouge lam.
Frankrike, Dijon Cedex
CENTRALIAA, engrosvirksomhet for næringsmidler mellom bedrifter, distribuerer matvarer for industrien: grønnsaks- og fruktflak, dehydrert kjøtt og sjømat, naturlige grønnsaksekstrakter, viner og eddik, gjærekstrakter, buljongpreparater, fond og sauser, konsentrert melk, dehydrerte tomater og grønnsaker, atomisert fett, forhåndskokte belgfrukter, fruktjuice.
Frankrike, Barbentane
Vi har vært produsent av håndverkskjøtt i 7 generasjoner. Vår kjøttproduksjon lages håndverksmessig hver uke for å sikre ferskheten av produktene våre. Uten konserveringsmidler eller fargestoffer, vil dette gi deg smakene fra vår region. Tørrkjøtt: okse-pølse, rullet bryst.....osv. Kokt kjøtt: hodeost, andouillettes, caillettes, osv. Våre grillretter: andouillettes, pølse (chili, lam med mynte, basilikum osv.)...
Frankrike, Saint Joseph De La Reunion
Frankrike, Castels
Frankrike, Sarlat La Caneda
Frankrike, Foce
Frankrike, Angouleme
Frankrike, Pledran
Frankrike, St Pierre De Chandieu
Frankrike, Simiane La Rotonde
Frankrike, Hugleville-En-Caux
Frankrike, Colombier-Saugnieu

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play