Frankrike, Pont-Aven
...Terre & Paille presenterer sin gård i Bossulan i Pont Aven i Bretagne. Dette er en familiebedrift som har eksistert i mange generasjoner. For øyeblikket tilbyr Terre & Paille direkte salg av svinekjøtt og spekemat fra gården. Dette valget ble gjort for å komme nærmere forbrukerne, ha direkte kontakt med dem og dermed kunne bedre imøtekomme deres behov. Svinene oppdrettes på halm og fôres med en GMO-fri diett (fôr basert på kornproduksjon fra gården til Terre & Paille), noe som garanterer produksjonen av sunt og kvalitetsmessig eksepsjonelt kjøtt hos Terre & Paille.
Frankrike, Rungis
... samarbeidende slakterier. Leter du etter kalv oppdrettet under moren, pre-saltet lam, Limousin-biff eller kjøtt med høy avkastning? Kom og besøk oss! For alle henvendelser kan du kontakte GRG SA på telefon 01 45 12 36 00.
Frankrike, Rungis
POMMIER TREPIN COUSIN: Innmat og kjøtt i store mengder på det internasjonale markedet i Rungis.
Frankrike, La Roche Sur Yon
VENDÉE CONCEPT er spesialist innen automatiserte utstyr for næringsmiddelindustrien (fjærfe, sjømat, kjøtt). Som spesialist innen kalibrering av fjærfe og østers, utvider VENDÉE CONCEPT sitt arbeidsområde til andre sektorer (sjømat, salat, endiver, bakeri). Det er en SMB med mange kompetanser innen dynamisk veiing, datastyring og video, utskytningsmetoder, elektronisk og elektrisk kontroll...
Konstruksjon og bygging av spesialmaskiner - Presisjonsbearbeiding - CNC-bearbeiding - Automatisering, automater - Design og produksjon av spesialmaskiner og skjæreverktøy - Montering av komponenter - Produsent av emballasjemaskiner og pakkingmaskiner - Maskinpakking av kjøtt - Produsent av presseverktøy - Automatisering av bearbeidingsmaskiner -...
Frankrike, Hoerdt
...kokeanlegg, røyking, steking, kjøling, atmosfæriske blandere, vakuumblandere, injektorer, skjærere, salting, røyking, dosering, blanding for kjøtt, fisk, ovner, tørkeskap, røykovner, kokere, emulgatorer for supper, sauser, majones, sennep, opphengssystemer og skrellere, porsjonerings- og skjæresystemer for pølser, formere, panering og stekeutstyr, frityrkokere, fryseanlegg, håndteringsutstyr, vaskemaskiner, vaske-tunneler.
Frankrike, Saint-Nolff
...-linjer, faste vektdelere med eller uten automatisk pakking, skrellingssystemer for kjøtt- og fiskemuskler, manuelle eller automatiske avskinningssystemer for ribber, bryst, lår, nakker med eller uten bein, vertikale eller horisontale multikniver.
Frankrike, Rungis
SDV LOGISTIQUE: logistiker og transportmegler. Aktiviteten til SDV Logistique i Rungis omhandler kun luft- og sjøfrakt for eksport. SDV LOGISTIQUE sørger for logistikk og transport av alle ferske produkter (frukt og grønnsaker, sjømat, delikatesseprodukter og kjøtt, planter og blomster...) som i hovedsak er ferske produkter fra Rungis-markedet. Våre destinasjoner omfatter alle kontinenter unntatt...
Frankrike, Paris
...Gjør ditt lokale marked og få varene levert 7 dager i uken, selv innen en time. Slutt på plagen med å handle etter jobb, og frykten for et tomt kjøleskap! epicery er løsningen for hjemlevering av dagligvarer for å spise bedre, spare tid, og støtte dine lokale håndverkere i Paris og Lyon. Bestill online 24/7 dine frukter og grønnsaker, kjøtt, fisk, ost, vin, bakverk, brunch, kosher, halal og...
Frankrike, Oyonnax
ORUS representerer en ny kategori av mat som møter de biologiske behovene til hunder og katter, nemlig et kosthold basert på varierte ferske kjøtttyper og rikt på proteiner. ORUS er rikt på uovertrufne innhold av frittgående fjærfe, hele egg fra rede, hele villfisk og kjøtt fra dyr som er oppdrettet utendørs - oppdrettet eller fanget i vårt område av pålitelige folk. Alle ingrediensene leveres...
Frankrike, Lapalud
... geiter. Et fôr som vi tar stor vare på: vi henter det fra de som vet hvordan det skal lages. Oppdrettere som brenner for arbeidet sitt og deler våre verdier og vår kjærlighet for godt håndverk. Vi håper å formidle vår lidenskap og kjærlighet for kanin- og geitekjøtt for å gi deg en sunnere, rikere og ferskere kost. Vår lidenskap og kjærlighet for kjøtt av høy kvalitet, forankret i fransk tradisjon, og...
Frankrike, Niort
Siden opprettelsen i 1974 har Baty viandes vært et slakteri som spesialiserer seg på svinekjøtt, og som skaffer seg råvarer fra lokale oppdrettere. Baty-Viandes tilbyr i dag et bredt utvalg av svinekjøttprodukter, fra ferskt kjøtt til emballasje i UVCI. Produktene pakkes i film og under beskyttende atmosfære, med et utvalg av halv-saltet og krydret i henhold til sesongene. Selskapet sørger for det meste av sine leveranser med sin egen lastebilflåte.
... løsninger og delikatesser for profesjonelle. Huset MASSE handler først og fremst om lidenskapen for gode produkter som røkt laks, kaviar, kjøtt (spesielt smågris, benfritt smågrisribbe, benfritt smågrislår, smågris med ben i skulderen, baklår av smågris med ben, samt innmat som kalv nyre og kalv hjerte, storfe / lam, og et tilbud av stykningsdeler og mer detaljerte betegnelser i regionen, fjærfe og vilt, spekemat, sopp og ravioli, skalldyr, sjømat og snegler, oljer og eddiker samt delikatesser.
Frankrike, Saint-Macaire-En-Mauges
... brød og bakverk, samt automatiserte transport- og håndteringssystemer: ladere og utladere av rister, vogner. Maskinen, utstyrt med en eller flere dyser montert på en XY-akse og styrt av en numerisk kontroll, er beregnet for bakerier, ferske eller frosne konditorvarer, søte eller salte bakverk, samt kjøtt og fisk, frukt og grønnsaker, og tillater kutting av alle standard eller tilpassede former.
Frankrike, Rungis Cedex
... rullede og bundne kalvehoder, PAD-biter (Klar til å skjære, renset uten nerve), skiver av storfekjøtt og kalv, terninger av storfekjøtt, terninger av storfekinn, skiver eller terninger av storfekjøtt og kalv, osv. Handel med innmatprodukter: PRODAL har en seksjon på innmatpaviljongen i Rungis. Her tilbyr vi kundene et bredt utvalg av produkter (vakuumpakket kjøtt, innmatprodukter, storfe, kalv, lam, svin, ferske og frosne produkter…). Ring oss på 01 41 80 02 80.
Frankrike, Saint-Pierre-Des-Corps Cedex
... papiremballasje; emballasje for galette des rois og poser; esker og bokser til makroner; bakeformer; bakepapir; papir og gasbind; brød- og baguetteposer; croissantposer; vanntette poser for kylling, kjøtt og fisk; frukt- og grønnsaksposer; sandwichposer; hvite konditorunderlag og gullkonditorunderlag.
Frankrike, Maxeville
... finnes i maten. Denne prosessen reduserer sterkt tapet av vann og safter i maten, er umiddelbar og rask, genererer verken lukt eller fettrøyk, og overfører en aroma som på forhånd er introdusert i alkoholen til maten. Eksempler på gjennomføring av en "show-cooking": tilberedning av egg cocotte i salen, varm soufflé i salen, karamelisering som show, flambéing i salen, samt andre "overraskelses"-tilberedninger av kjøtt, fisk, skalldyr, skjell, frukt...
Frankrike, Saint Brieuc
...Boucherie Saint Brieuc 48 Avenue Loucheur 22000 Saint Brieuc Catering og Fersk Kjøtt Slakteri! Ikke-intensiv og Ansvarlig Oppdrett! Fôret & Oppdrettet Utendørs! Ulastelig Hygiene! Halal & Kosher!
Frankrike, Epernon
SEALED AIR har i over 40 år vært en av de ledende produsentene av beskyttelsesemballasje. Våre produkter er rettet mot markedene for ferskt kjøtt, fjærfe, fisk og sjømat, pølser, spekemat og røkt produkter, ost og meieriprodukter, frukt og grønnsaker, bakeri, pizza, pasta, ferdigretter, restaurant, væsker og væsker. Våre emballasjeløsninger er varierte: vakuumforseglet shrink bag, aseptiske...
Frankrike, Lognes
...-emballasjeløsninger (HFFS) og vertikale emballasjeløsninger (VFFS) samt veieløsninger for bakeri, pizza, tortillas, salater, frukt, grønnsaker, kjøtt, ost, våtservietter, sjokolade, konfekt, frosne varer og andre industrier. ILAPAK designer og produserer også skreddersydde flowpack-maskiner (HFFS) og løsninger for posisjonering og veiing (VFFS). Våre prosjektingeniører og bransjeeksperter jobber tett...
Frankrike, Revel
... produkter laget av fugl, hele eller delte i standardiserte størrelser, i samarbeid med andre selskaper: • Hvit kalkun • Fete ender • Magre ender • Magre andunger • Kanin • Vaktler, duer, egg Disse partnerne har jobbet med oss i mange år med samme fokus på kvalitet og sporbarhet, med kjøtt som alltid stammer fra dyr som er oppdrettet, slaktet og bearbeidet i Frankrike.
Frankrike, Reillanne
Dufour-selskapet er spesialisert på produksjon av kjøtt, enten det er lam i hel eller delt, kalv, svin eller storfe, selskapet kan levere det klart til å steke eller klart til å spise. DUFOUR-gruppen kan tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter med flere typer kjøtt, fra hel kropp til emballasje i brett.
Frankrike, Quimper
...LIMA utvikler og markedsfører et komplett sortiment: •Separatører for bein/kjøtt – VSM (Mekanisk Separert Kjøtt) •Benfrie maskiner for grovkornet kjøtt eller strukturert kjøtt, med lavt kalsiuminnhold •Nervefrie maskiner med kontroll over C/P-forholdet. (Ferdig produkt av høy kvalitet, lav temperaturøkning, uten forhakk, hygienisk, enkel og rask demontering, lett og presis justering av utbyttet). Kapacitet  Minimum: 100 kg/t (220 lbs/t) – Maksimum: 20 000 kg/t (44 000 lbs/t). Tilstedeværelse på 5 kontinenter gjennom sitt nettverk av distributører og service sentre.
Frankrike, Poitiers Cedex 9
... seg på næringsmiddelindustrien i 25 år. Selskapet gir råd og tilbyr prosess- og byggeløsninger med mange anvendelser: Kjøtt (slakterier, pølsemakerier, skjære- og pakkeverksteder), melk (meierier, osteproduksjon, tørking), fisk og sjømat (fiskerhavner, bearbeidings- og produksjonsenheter), frukt og grønnsaker (fruktstasjoner, forberedelses- og pakkeenheter, hurtigfrysing), ferdigretter (ferske...
Frankrike, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL er et familieeid selskap grunnlagt i 1992, spesialisert på skjæring og bearbeiding av kvalitetskjøtt. BOUSQUET A. SARL jobber ikke med storhusholdning. Selskapet har også godkjenning for distribusjon av økologisk kjøtt og Label Rouge siden 2010, og er til stede i 5 departementer: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Frankrike, Paris
VIF-programvaren retter seg mot alle sektorer innen næringsmiddelindustrien: bakeri-konfekt, meieriprodukter, ferdigretter, sjømat, spekemat, saltet kjøtt, fjærfe, frukt og grønnsaker, handel, kjøttindustri.
URSCHEL er verdensledende innen design, produksjon og salg av kutte- og maleutstyr hovedsakelig rettet mot næringsmiddelindustrien (frukt, grønnsaker, kjøtt, kjeks, snacks, ost, sjømat), men også til farmasøytisk industri, kjemi, kosmetikk (maling av alger), dyrefôr, resirkulering av kjeks og avfallshåndtering. Alle de viktigste aktørene innen næringsmiddelindustrien over hele verden bruker...
Frankrike, Rungis
Selskapet di spé ré ligger i Rungis. Vi tilbyr regionale delikatesser som foie gras, ferske produkter, sammensatte salater, laks... Vi har alltid vært opptatt av å oppdage de beste produktene fra våre franske og utenlandske provinser. Selskapet, som er engrosleverandør av delikatesser, ble etablert i 1975 og har vært til stede på MIN i Rungis siden 1978. Spesialitetene er hovedsakelig regionale de...
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, ...
Frankrike, Bastelica

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play