Frankrike, Saleilles
Frankrike, Lyon
Frankrike, Ploumagoar
Frankrike, Jarville La Malgrange
Frankrike, Asnieres Sur Seine
Frankrike, Gilley
Frankrike, Servas
Med 90 års erfaring er La Bresse SAS anerkjent for sin erfaring innen pølsemakeri og kvaliteten på sine produkter. Vi hevder en tilknytning til god smak og tradisjonelt håndverk innen pølsemakeri. Våre team viderefører minnet om oppskriftene fra fortiden og den kulinariske tradisjonen i Bresse og regionen Rhône-Alpes, samtidig som de tilpasser seg utviklingen av forbrukernes forventninger. Vårt en...
Frankrike, LOUEY
Les Salaisons de l’Adour har som hovedaktivitet å transformere og modnes Bayonne-skinke og eksepsjonell svart svineskinke. Ved å skaffe seg førsteklasses råvarer og inspirere seg av tradisjonelle baskiske og bigourdanske metoder, sikrer Les Salaisons de L’Adour høy kvalitet og prestisje på produktene sine. I samarbeid med lokale oppdrettere og et godkjent skjæreverksted, har Les Salaisons de l'Ado...
La conserverie Saint Christophe er en bedrift fra Hauts de France som produserer hermetikk og distribuerer den over hele Frankrike og Europa. Som handelsmenn i utgangspunktet har vi utviklet vår hermetikkvirksomhet innen vår gård, og vi er spesialiserte innen dette området. Som produsent av hermetikk i 27 år er produktene våre garantert uten tilsetning av kjemiske tilsetningsstoffer og i samsvar m...
Frankrike, Tarbes
Vår virksomhet består i å sikre distribusjon av utvalgte produkter innen spekemat, pølser og catering, nøye utvalgt i henhold til strenge regler for matsikkerhet. Våre tjenester retter seg mot en profesjonell kundebase innen matbransjen, som inkluderer: slaktere, pølsemakere og cateringtjenester, dagligvarebutikker, restauranter, samt mellomstore og store butikker.
Frankrike, Vibraye
Charcuterie FASSIER produserer produkter laget i tråd med den beste tradisjonen innen charcuterie. Ledende produkter: overlegen skinke kokt i Jasnières-vin, hvitløkspølse røkt med bokkefuru, overlegen skinke kokt og formet for hånd, blodpølse med stekte løk.
Frankrike, Trie Sur Baise
CHARCUTERIE ADER ble grunnlagt i Trie sur Baïse i Hautes Pyrénées i 1926 og har eksistert i 4 generasjoner. CHARCUTERIE ADER er spesialisert på produksjon av hjemmelagde svinepølser. Ader-huset, som har et godt rykte på fylkesnivå, men også nasjonal anerkjennelse, ettersom kjennere ikke nøler med å ta en omvei for å smake på de delikatessene de tilbyr, har faktisk klart å modernisere produksjonen ...
Frankrike, La Palme
Frankrike, Marquette-Lez-Lille
Frankrike, Bertrange
Frankrike, Vitry Sur Seine
Frankrike, Lyon
Frankrike, Grezieu Le Marche
Frankrike, Douai
Frankrike, Garges Les Gonesse
Distribusjon av tørre og frosne matvarer...
Charcuterie i Bruche-dalen produserer skinker, surkål og forskjellige typer pølser.
Frankrike, Colombes
... Deliveroo. I din restaurant i Colombes får du kjøtt av høy kvalitet til beste pris. Menyene er tilgjengelige fra 9,90 € til lunsj og 12,90 € på ukedager om kvelden. Rettene varierer mellom 9,90 € og 49,90 €. For å akkompagnere kjøttet tilbyr Le Shérif garnityr og hjemmelagde sauser i ubegrensede mengder. Finn de beste stykkene av biff av fransk rase og opprinnelse, som entrecôte, côte de bœuf...
...Hôtel Audierne Auberge du Cabestan. Ditt hotell i Audierne, med sjarmerende rom, som vi har fortsatt å renovere i løpet av vinteren 2018/2019 for å kunne ta bedre imot deg, tilbyr en oppmerksom og varm service. Vår restaurant, med hageutsikt og terrasse, tilbyr hjemmelaget mat laget med ferske produkter fra vår region: sjømat, fisk, kjøtt, grønnsaker fra Bretagne. Auberge du Cabestan, som...
Frankrike, Pezenas
URBAN SNACKING er et selskap som spesialiserer seg på produksjon og distribusjon av ferske og frosne brød og bakervarer, ferskt og frosset kjøtt, kebabkjøtt, bearbeidede kjøttprodukter. Vi leverer hele året, 365 dager i året og 6 dager i uken til mer enn 400 kunder daglig. Restauranter, kafeer, institusjoner, klinikker, hoteller, sykehjem, skoler, kantiner, campingplasser. Våre kunder er...
Frankrike, Wolfgantzen
... standardløsninger og systemer, er vår spesialitet skreddersydde løsninger innen: • Næringsmiddelindustrien: emballasje for sjømat, kjøtt, catering, meieriprodukter, bakervarer - småkaker. • Bolig: tekniske løsninger eller termisk og akustisk isolasjon. • Helse: isothermisk emballasje for term følsomme produkter. • Bilindustrien: logistiske eller tekniske løsninger (sjokkabsorpsjon), lost foam. • Industri, HVAC og husholdningsapparater: støtdemping, tekniske deler (mekanisk styrke, isolasjon, lettvekt). Innovasjon, kvalitet, serviceånd og øko-design er våre kjerneverdier.
Frankrike, Ploeren
Uavhengig håndverksbedrift, spesialisert på salg av ferskt kjøtt og ferske kjøttskjær til institusjoner. Kjøtt av FRANSK opprinnelse kun (unntatt lam). Korte distribusjonslinjer for storfe, kalv og svin. Kjøtt direkte fra franske slakterier. Handel med fjærfe og spekemat (fransk opprinnelse). Levering utført av oss i hele BRETAGNE. Tildeling av offentlige kontrakter. Referanser fra grupper innen storkjøkken og innkjøpssamarbeid.
Frankrike, Ouchamps
...VERNON S.A.S. har vært produsent siden 1960 i Loir & Cher ved breddene av Sologne. Vårt selskap drar nytte av teknologien for produksjon gjennom ekstrudering og utvelgelse av råvarer som er perfekt tilpasset de ernæringsmessige behovene til alle dine følgesvenner. Vernon-fôret er laget av et utvalg av naturlige råvarer: kjøtt og fisk, korn (hvete, mais, ris), grønnsaker (gulrøtter, purre) samt produkter for menneskelig konsum (knekkebrød, kaker) som er lett gjenkjennelige. Produsent av dyrefôr. Produsent av tørrfôr for hunder og katter.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play