Frankrike, Pledran
... utstyr (basert på kundens behov) - direkte salgsbutikk (valgfritt) Dimensjoner: * Bredde: 4m * Lengde: 10 til 20m (maks / spesialtransport) Kvalifisert for retningslinjene i CE-standard. Transformasjon: Skjæring / Pakking / Koking / Forberedelse Areal: 40 til 80 m² Tidsramme for gjennomføring: 1 til 3 måneder KATEGORIER: Alle arter...
Portefølje (7)
Frankrike, Bertrimoutier
...På forespørsel Supreme består av fileten og vingen til vaktelen. Pakket i en 1 kg brett. Best før dato (DLC) er 20 dager. Tilleggsinformasjon Pakking 1 kg brett...
Portefølje (68)
Frankrike, Auxerre
...Vinifikasjon Manuell og mekanisk innhøsting. Full avstikking. Macerering i 15 til 20 dager med temperaturkontroll mellom 24° og 28°. Pneumatisk pressing med lavt trykk (under 1 bar). Modning i 10 til 12 måneder i betongtank. Flaskefylling utført av oss i våre kjellere. Modning på flaske i 2 til 3 måneder før salg. Pakking Enhetspris, solgt i kartong med 6 flasker, du kan blande med alle cuvéene...
Portefølje (190)
Frankrike, Mitry Mory
...Superb bærbar grill fra Berndes. Ideell for grilling av alle typer; grønnsaker, kjøtt, fisk osv. Referanse: 502022 Pakking: 1 Materiale: Rustfritt stål Farge: Svart og grå Vekt: 5,4 kg Høyde: 23,5 cm Bredde: 39,5 cm Lengde: 38 cm Sammensetning: rustfritt stål Form: firkantet Fargevariant: Svart og grå...
Portefølje (265)
Frankrike, Ostwald
... meltyper, i dine deiger til brød/kaker, i dine søte og salte retter, for å tykne sauser, i en smoothie eller en proteinshake. Oppbevaring: I en lukket beholder, tørt, beskyttet mot lys og varme. For å bevare smaken, konsumeres innen tre måneder etter åpning eller oppbevares kaldt. *Allergener: Kan inneholde spor av gluten. Yuka vurdering: 100/100 Innhold 250g til 25kg Pakking per 10 Energi: 308 kcal Fett: 10,1 g Hvorav mettet fett: 1,2 g Hvorav enumettet fett: 1,6 g Hvorav flerumettet fett: 6,9 g hvorav omega 3/6: 1,4 g : 5,5 g Hvorav sukker: 2,5 g Kostfiber: 41,9 g Proteiner: 30,9 g Salt: 0,01 g...
Portefølje (12)
Frankrike, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT er en familiebedrift basert i Isère, spesialisert på hestekutt, bearbeidede hestprodukter og behandling av hestekjøtt. Hesteoppdrett, hesteavliving, avskjæring, hestekutting, behandling av hestekjøtt, vakuumpakking, pakking i brett, løsvekt, hermetikk, distribusjon. Beherskelse av hele den franske hesteforsyningskjeden. IFS-SERTIFISERING på vår produksjonssted for å garantere våre kunder produkter med høyeste mattrygghet. Tilpasning til kundenes behov, utvikling av spesifikke produkter med spesifikasjoner som samsvarer.
Portefølje (101)
Frankrike, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS er et selskap basert i Bourg-en-Bresse, i Ain-distriktet. Selskapet tilbyr tjenester innen slakting av dyr, kutting, avskjæring, rengjøring og pakking av alle typer kjøtt: storfekjøtt, svinekjøtt, fjærfe,... Vår kutte- og pakkeverksted sikrer presisjonsarbeid for å garantere kjøtt av høy kvalitet. Vårt kjøtt sendes over hele Frankrike, og vi eksporterer også produktene våre til hele Europa. For mer informasjon om våre tjenester, ikke nøl med å kontakte oss via e-post eller telefon. Vi vil gjerne svare deg så raskt som mulig.
...som kun CEMMI er i stand til å produsere. Noen typiske eksempler: -> Bakverk: autonom eggglansmaskin -> Ferdigretter/Kjøtt: Kontinuerlig koker 500 kg/t -> Stivelse: Kontinuerlig koker for pasta, ris 2,5 tonn/t -> Andekjøtt/Fugler: Prosess for shredding av lår, vinger, nakker 500 kg/t -> Prosess for behandling av urter (basilikum, mynte, persille) ved aerosoler. 1,5 tonn/t -> Kjøtt: Kjøler for kjøtt 500 kg/t -> Transittfabrikk for pakking av frosne grønnsaker (60 oktobiner (1,3 tonn)/t -> Avskallingsmaskin for frosne grønnsaker og frukt...
Portefølje (2)
...og på den andre siden de kokte spesialitetene laget i Dijon, i et anlegg som stadig er i utvikling med en IFS-tilnærming som ble lansert i 2006 og et ISO 8-sertifisert skjæreområde som ble innviet i 2007. Forskning og innovasjon er våre hovedutviklingsområder, både når det gjelder produkter, prosesser, emballasje og pakking. Denne politikken har gjort det mulig for oss å oppnå de siste årene en INNOVASJONSPRIS SIAL 2004, et produkt anerkjent som SAVEURS DE L'ANNEE 2006, og en hederspris SAUCICREOR 2007. Label rouge salaisons dijonnaises. JAMBON PERSILLÉ LABEL ROUGE...
Frankrike, Quimper
...Automatisk montering av hamburgere, Pakking av hakket kjøtt, Automatisk lasting av flowpack, Automatisk lasting av termoformere, Robotisert etuering, Optimalisert palleteringscelle Easypal, Robotisert kartongpakking, Ferdigretter linje, Automatisert pasteurisering. Vi opprettet MCA do Brasil i 2012 for å være nærmere våre søramerikanske kunder. MCA-forretningsansvarlige, støttet av et nettverk av agenter, gjør at vi kan øke selskapets synlighet over hele verden.
Frankrike, Saint-Nolff
...-linjer, faste vektdelere med eller uten automatisk pakking, skrellingssystemer for kjøtt- og fiskemuskler, manuelle eller automatiske avskinningssystemer for ribber, bryst, lår, nakker med eller uten bein, vertikale eller horisontale multikniver.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play