Frankrike, Dombasle Sur Meurthe
...Mulige dimensjoner og kapasiteter: Nye FN-godkjente fat • Med propp (delvis åpning): 220 liter • Med full åpning: 30, 60, 120 og 220 liter Materiale: jomfruelig polyetylen godkjent for kontakt med mat...
Portefølje (19)
Frankrike, Hérouville Saint-Clair
...Dere er produsenter eller emballører av tørket frukt. Slutten av året er en viktig salgperiode der variasjonen av emballasje (fat, gaveesker) er en nøkkelfaktor for suksess. LEBASHSU tilbyr et bredt spekter av muligheter tilpasset deres behov: Originalitet og variasjon: For å imøtekomme dette behovet jobber LEBASHSU kontinuerlig med nye design knyttet til fruktenes univers, som for eksempel vår...
Portefølje (14)
Frankrike, Val De Cognac
... og bandet tre, lett søtet. En overraskende og tonisk flukt... Sammensetning: Økologisk fransk hvit rom modnet i gamle Cognac-fat, Økologisk og rettferdig sukker (Brasil), Økologisk Warana (Brasil)*, Økologisk Muirapuama (Brasil)* (*) Sertifisert FGP villplukking av Sateré Mawé-indianerne Serveres kald, alene eller i cocktail med tonic, både som aperitiff og digestif. Dimensjoner: 10 × 10 × 19 cm Macerering: Minimum 1 måned Alkoholprosent: 37° Vekt: 1.2 kg Visuell: Oransje/rød nyanse...
Portefølje (29)
Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...". Vinifikasjon og lagring Høsting av druene ved perfekt modenhet. Selektiv sortering av de beste druene ved hjelp av en fotometrisk analyse ved mottak av innhøstingen. Fermentering i 15 dager. Pneumatisk pressing for å bevare kvaliteten på mosten. Malolaktisk gjæring i fat. Lagring i fat (nye fat og fat som er 5 år gamle) i 12 måneder. Flasking på det optimale tidspunktet og hvile av vinen før salg. SMAKSNOTATER Denne vinen med kirsebærrød farge avslører en kompleks aroma. Serveringstemperatur: 16 - 18°C...
Portefølje (60)
Frankrike, Saint Emilion
... Laforest Vinifikasjon: Forfermentativ macerasjon ved 8 -10 °C Alkoholfermentering Maceration i 3 til 5 uker Malolaktisk fermentering på fat Hel vinifikasjon på en utvalgt parcelle, manuell pigeage Lagring: 10 til 14 måneder, 30 % nye fat Sammensetning: 60 % Merlot, 30 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet Sauvignon...
Portefølje (34)
Frankrike, Bordeaux
... naturlig alkoholgjæring, temperaturkontroll, lang maserasjon (18 dager), 2 overpumpinger per dag gjennom hele gjæringen. Disse prosessene gjør det mulig å maksimere kvaliteten på fruktene: farge, aromaer og struktur. Vinen lagres deretter på eikefat, hvor en tredjedel er nye fat i 12 måneder. Smaking Ved første øyekast viser Château de la Haute Libarde en vakker, lys rød farge. Den intense nesen har...
Portefølje (93)
Frankrike, Auxerre
... omfavner tettheten og spenningen fra de godt modne tanninene. Den friske og elegante finishen har en bemerkelsesverdig lengde. Accord metvin grillribbe av storfe, rådyrlår med steinsopp, andefett i gryte, lammelår med artisjokker, tagliatelle med sopp og andefett, tournedos med trøffelsmør. Vinification Modning i nye fat for 50% av volumet er lagret i et klimatisert kjeller. Œil: tett fiolett Vinråd...
Portefølje (190)
Frankrike, Uzerche
Opprettet i 1955, er Tonnellerie Condachou en av de siste familiedrevne og uavhengige tonnelleriene i Frankrike. Dominique Condachou etterfulgte sin far Marcel i 1995. Etter studier i vinproduksjon-vinologi og en utdannelse som tonneler, bestemte sønnen Clément seg for å bli med i familiebedriften i 2010. De jobber hånd i hånd for å utvikle den og bevare et håndverk som er i ferd med å gå tapt. S...
Portefølje (21)
Frankrike, Lézignan-Corbières
TECNIWOOD er et banebrytende selskap innen renovering av fat i over 20 år. Vi spesialiserer oss på nye, renoverte og brukte fat. TECNIWOOD sender sine fat til mange vin- og brennevinsproduserende land: nye fat i fransk, europeisk og amerikansk eik / renoverte fat i fransk og amerikansk eik / brukte fat. TECNIWOOD leverer nye fat i europeisk eik (naturlig tørking i 2 år) til svært konkurransedykt...
Portefølje (21)
Frankrike, Meylan
... sylinder med 3 posisjoner for heving og senking av lokket Rask fatbytte Hul sabelpropell for produkter med høy viskositet Kompakt pneumatiske motorreduserer med smurt luft, justerbar hastighet, sikker drift Produktivitet Frakobling av agitatoren under heving for økt sikkerhet Holdbarhet Lokk, rør, rustfritt stål agitatorstang kompatibel med alle typer produkter.. Heisen integreres enkelt i alle malingsmøller, nye eller eksisterende pumpestasjoner.
Portefølje (50)
Frankrike, Balma
...+ over 1000 kunder allerede erobret.... Våre Premium-kanner er først og fremst kanner SOM ALLTID ER NYE, aldri brukt. Vi tilbyr fullstendig tilpasning av kanner med maling og uten klistremerker for å sikre bedre kvalitet og holdbarhet over tid. ​ Helt tilpassbare i 360°, de er beskyttet med en lakk som er identisk med bil-lakk, noe som garanterer en god kvalitet på den blanke eller matte finishen. Premium-kanner 220 Liter: Høyde 89 cm høy og 60 cm i diameter...
Portefølje (4)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pomerol Assemblage : 90% Merlot - 10% Cabernet Franc Potentiel de vieillissement : Environ 25 ans Vinification : Vendanges manuelles, fermentering i termoregulerte betongkar. Vinen lagres på franske eikefat med 50% nye fat og 50% fat som har vært brukt til vin i 20-22 måneder.
Portefølje (53)
Frankrike, Bordeaux
...Eikefat (25% i nye fat og 75% i brukte fat) Smaksnotater: Elegant og kompleks duft, med varierte aromaer av fiol, bjørnebær, bringebær og sprø små bær kombinert med delikate noter av lilje, svart kirsebær og milde krydder. I munnen skiller vinen seg ut med sin friskhet, mineralitet og fylde. De velbalanserte tanninene gir en lett sødme i munnen, noe som tilfører en behagelig og balansert følelse til helheten.
Portefølje (43)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Etter Profil 105, gleder Neisson oss igjen med denne Profil 107 som har en mer intens og krydret karakter. Først lagret i gamle bourbonfat, vil denne vakre gyldne rommen deretter få et opphold i nye fat som er spesialforberedt med en hjemmevarmet behandling kalt 107. Resultatet? En deilig, dyp eliksir med en veldig smakfull profil. Selv om sukkerrøret fortsatt er godt til stede...
Portefølje (321)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Utvalg av parcellaire, lang maserasjon, lagring i 24 måneder på nye fat, 100 % Malbec, kraftig og elegant. Domaine: DOMAINE DE CAUSE Appellation: AOC CAHORS Region: SØR-VEST Farge: Rød Druetyper: 100 % Malbec Dyrkingsmetode: Økologisk konvertering Innhold: 75cl Vekt: 1 kg Karakter: kraftig Årgang: 2015...
Portefølje (100)
Frankrike, Saint-Loubes
...Cuvée "TRADITION" lagres i 6 måneder i tanker, etterfulgt av 12 måneder i nye eikefat (og/eller ett år gamle fat).
Portefølje (21)
Frankrike, St Vincent Rive D'olt
DOMAINE LE BOUT DU LIEU består av 17 hektar vinmarker som ligger langs meandrene til Lot-elven. Den legendariske druesorten i vinmarken, Malbec, tilpasser seg perfekt til jordsmonnet som utgjør eiendommen, nemlig gamle alluviale avsetninger, grus og røde leirer. Dermed tilbyr eiendommen et bredt utvalg av rosévin, rødvin og ratafia.
Portefølje (5)
Frankrike, Strasbourg
... former, ved å blande drøm og fantasi. Vi er overbevist om at håndverksøl er en egen kunstform, derfor jobber vi hver dag for å forbedre kvaliteten på ølene våre og for å utvikle nye oppskrifter som alltid er mer originale. Vårt mål er å skape sosialt samvær. Vi tilbyr skreddersydd brygging av alle typer øl med en komplett tjeneste fra produksjon til levering.
Portefølje (7)
Frankrike, Fretin
...natur og dens verdier. Vårt designkontor og vår importtjeneste støtter deg i dine søk og den skreddersydde utviklingen av nye produkter i ditt bilde. Vårt team av eksperter følger deg gjennom hele prosjektet, fra brief til implementering. Vi tilbyr: - kurver - kasser - brett og fat - kofferter og små kofferter - gaveesker og bokser - poser og sekker - emballasje- og gaveaccessoirer Våre spesialfelt: - bryggerier - vinhandlere - emballasjefirmaer - merker - distribusjon Jul, flettverk, flat papp, metall...
Portefølje (8)
Frankrike, Bougue
Domaine de CHARRON er et familiedrevet domene, som opprinnelig var viet til vinproduksjon. Det var i 1985 at produksjonen av Armagnac ble gjenopptatt. Med en eksepsjonell terroir, utrolige destillatører, bruk av nye fat og et nøye utvalgt kjeller, er hele Armagnac-produkten fra domaine de CHARRON av svært høy kvalitet. Domaine de CHARRON produserer autentisk og naturlig Armagnac uten tilsatt sukker eller farge.
Frankrike, Mellac
... produksjonsmidlene for å tilfredsstille det dobbelte kravet om pålitelighet og produktivitet. Den nye sprøytemaskinen med en kraft på 550 tonn, kombinert med toppmoderne robotikk, gjør det mulig å produsere små eller store deler, terriner eller glass, homopolypropylen eller krystallpolystyren, keramikkimitasjon eller I.M.L. Over 200 formater med svært forskjellige bruksområder: gryter, skåler, glass, boller, ramekiner, gjenbrukbare kopper, fat og brett, krukker og skåler, ovale terriner, rektangulære terriner, plastglass og salatskåler.
Frankrike, Porte De Benauge
... er kjente og anerkjente. Vi er på utkikk etter nye partnere for eksport eller på det nasjonale markedet. Når det gjelder vårt medlemskap i Føderasjonen av Uavhengige Vinprodusenter i Frankrike, forplikter vår charter oss til å respektere vårt terroir og utføre alt arbeidet i vinmarken og kjelleren. Hvert årgang er det endelige resultatet av vårt arbeid gjennom året, utført med lidenskap for vårt yrke.
Frankrike, Chamery
... skråninger i Chamery. Med den samme vilje til å bevare og forbedre huset, utvidet Roger André Bonnet kjellere og vinmarker. Utviklingen og sammensetningen av deres Champagner er like mange elementer som garanterer "Husets Smak". En del av deres reservasjer er lagret i magnumflasker under små bobler, resten i fat og i ståltanker.
Frankrike, Arbois Cedex
... og Nathalie, har blitt med ham de siste årene. Takket være denne komplementariteten har det nye teamet klart å bringe modernitet inn i produksjonen og utvikle de tradisjonelle kanalene med viner referert til i prestisjetunge hus og restauranter. Domaine er drevet med bærekraftig landbruk: minimal bruk av plantevernmidler takket være jordarbeid og beplantning av parceller. Vinmarkene er mer naturlige, gjeninnført av mange insekter, et tegn på liv og biologisk mangfold. Vinifikasjonen er resolutt tradisjonell med lagring på fat og store eikefat...
Frankrike, Lesquin
... - Perifert utstyr - Automatisering, overvåking og veiing Våre utstyr oppfyller kravene i REACH-direktivet. Spesialist på krevende miljøer som kjemiske, korrosive, næringsmiddel- og eksplosive atmosfærer ATEX. Og siden 2016 tilbyr vi en del av våre produkter på vår nettbutikk www.erimac.com, inkludert LT-serien, vår nye økonomiske serie, basert på en standardmodell til en pris som er umulig å slå.
Frankrike, Marcolès
... lagring i fat laget av kastanjetre gjør dette til en virkelig unik hydromel som overrasker mange vinelskere. Apis Terrae-hydromelen bør serveres som aperitiff, men også og spesielt som tilbehør til forretter og desserter, samt hovedretter, foie gras, fjærfe (snegler, reker...), oster, mørk sjokolade, tørket frukt. Dette er nye smakskombinasjoner som den nye premium honningvinen laget i Frankrike muliggjør, en gjenoppdaget og videreført kunnskap av denne unge mannen som er lidenskapelig opptatt av gastronomi og birøkt. Hydromelen er en lagringsvin av honning som kan oppbevares i flere år i kjelleren.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play