...Smakfull kakao-pulver med biter av mørk sjokolade (kakao: 88 % min.) med kokossukker. Intens sjokoladesmak.
Opprinnelse av kakaobønner: Den Dominikanske Republikk
Bruksanvisning
Kok opp melk eller en plantebasert drikke i en kjele og hell 2 til 3 teskjeer SoChoco-pulver per ønsket kopp. Rør i noen sekunder til du får din varme sjokolade.
Ingredienser: kokossukker*, kakaopulver*, mørk sjokolade...
Basert i Grasse, verdens hovedstad for aromaer og parfymer, er Sélectarôme en produsent av mataromaer i over 30 år. Vi tilbyr mer enn 3000 referanser av aromaer i flytende eller pulverform, og har også utviklet en serie med sertifiserte økologiske aromaer. Vi tilbyr også en serie med aromaer spesielt utviklet for e-væsker til elektroniske sigaretter i samsvar med gjeldende forskrifter.
I tillegg ...
...Nougat på naturlig vis... Pose med Økologisk Nougat fra Montélimar med naturlige mandler og blomsterhonning. En økologisk nougat med en intens smak av honning og mandler, laget av ingredienser av høy kvalitet. Vår Økologiske Nougat fra Montélimar fås i bar eller pose.
Referanse:287201
VEKT (i KG):2.5
Pakking:1
MVA:20.0%...
... noen ganger til og med blomster, med en livlig syre og en balansert sødme.
Tilgjengelige prosesser: Vasket, Honning
Art: Arabica
Høyde: 1550 m til 1800 m
Aromaer: Plomme, vinøs, floral, intens
Region: Nyamasheke...
...Gjenopplev karakteren av 100% Arabica-kaffen som er emblematisk for Bacquié-kaffene, kombinert med intensiteten av mørk sjokolade og kakao. Denne lite søte kreationen, som er både sprø og intens, vil perfekt komplementere din sterke espresso.
Disse kaffebønnene kan også berike dessertene dine med en fyldig smak. Kokkens idé er å prøve en kaffemousse drysset med noen sjokoladebønner.
Ingredienser...
... psykoaktive effekter!
Hvordan konsumere Bloom&Cie sjokolade?
Åpne Bloom&Cie CBD sjokoladeplaten
Spis 1 eller 2 firkanter (eller mer?)
Ikke glem å legge sjokoladen tilbake i emballasjen etter bruk
Oppbevar Bloom&Cie CBD sjokolade i maks 2 måneder etter åpning
Våre nyttige tips for å integrere Bloom&Cie CBD sjokolade i dine søte oppskrifter
Smelt sjokoladen i vannbad.
Vi anbefaler å ikke varme opp Bloom&Cie CBD sjokolade. Faktisk, CBD
Smak: Intenssjokolade 71% kakao
CBD: 10mg per firkant...
... overdådig digestif. Ideell etter middag, passer dens dybde og kompleksitet perfekt med de rike smakene av mørk sjokolade, spesielt hvis den har et høyt kakaoinnhold.
BELØNNINGER
SØLVMEDALJE
International Wine & Spirits Competition
2009
SØLVMEDALJE
San Francisco International Wine Competition
2009
GULLMEDALJE
San Francisco World Spirits Competition
2008
DOBBEL GULLMEDALJE
San Francisco World Spirits Competition
2007...
... eksepsjonell touch til dine kulinariske kreasjoner.
For å bevare den, plasser den i en lufttett beholder i frukt- og grønnsakskompartmentet i kjøleskapet. La den stå i noen minutter i romtemperatur for å gjenvinne sine aromatiske og visuelle kvaliteter.
Utseende: Belgene er fete, oljete, glinsende og fleksible.
Duft og smak: Sjokoladevanilje, intens og fruktig.
Bruk: I infusjon, krem, bakverk, iskrem, yoghurt, sjokolade, salte og søte oppskrifter.
...Vanilje virtuose - X3
Den 100% eksepsjonelle vaniljebjørnen
Ekstasen - X2
Den stilige sjokoladen, den kremete smaken av en raffinert karamell
Den mørke-hasselnøtt - X3
Den uovertrufne kombinasjonen av en hasselnøttmarshmallow og intens mørk sjokolade
Den orientalske - X2
Hans marshmallow med appelsinblomst og hans pistasjpraliné vil få deg til å smelte av glede
Den store bjørnen - X2
Hans kaffemarshmallow og sprø pekannøtt er uten like
Nettovekt: 384 G
Dimensjon: 20 × 25 × 2,2 Cm
Pris Per Kg: 106,77 €/Kg
Holdbarhet: Omtrent 1 Måned...
...Intens og kompleks Cahors
Denne dype vinen er uttrykksfull og harmonisk; dens komplekse aroma minner om solbær, krydder og ristet frukt. Kjøttfull og kraftig i munnen, er dens fløyelsmyke kvalitet et bevis på perfekt mestring av teknikkene for lagring på eik. Aromaene av mørke frukter, lakris og sjokolade fullfører vinens helhetlige uttrykk.
Serveres dekantert (eller åpnet flere timer på forhånd) før den nytes ved 15-16°.
Foreslått tilbehør: vilt foie gras, trøfler, skogssopp, tournedos, melkefôret lam.
...Intens og fruktig sjokolade som vil heve sjokolademousse.
INGREDIENSER: 0
KAN INNEHOLDE SPOR AV NØTTER, GLUTEN OG MELK. Oppbevares på et kjølig, tørt sted, mellom 15 og 18 °C.
...Kremet blanding med en typisk italiensk smak. Forening av de beste Arabica- og Robusta-kaffene med en mild smak og en rik aroma. Aromatisk kopp, med en lett antydning av syrlighet, dufter av ristet brød, fruktige og krydrede noter, samt en intens aroma av kakao. Utpreget ettersmak av kakao som minner om mørk sjokolade.
Sammensetning 40% Arabica, 60% Robusta - Intensitet 10...