...Smakfull kakao-pulver med biter av mørk sjokolade (kakao: 88 % min.) med kokossukker. Intens sjokoladesmak.
Opprinnelse av kakaobønner: Den Dominikanske Republikk
Bruksanvisning
Kok opp melk eller en plantebasert drikke i en kjele og hell 2 til 3 teskjeer SoChoco-pulver per ønsket kopp. Rør i noen sekunder til du får din varme sjokolade.
Ingredienser: kokossukker*, kakaopulver*, mørk sjokolade...
...Tartelletten med mørk sjokolade er en deilig dessert som fortryller sansene, perfekt for sjokoladeelskere. Denne delikatessen består av en sprø bunn av smuldreteig, bakt til perfeksjon for å gi den den smøraktige og sprø følelsen som smelter i munnen. Hjertet av tartelletten er en rik og fløyelsmyk fylling av mørk sjokolade, intens og dyp, som skaper en sublim kontrast til sødmen i bunnen...
Basert i Grasse, verdens hovedstad for aromaer og parfymer, er Sélectarôme en produsent av mataromaer i over 30 år. Vi tilbyr mer enn 3000 referanser av aromaer i flytende eller pulverform, og har også utviklet en serie med sertifiserte økologiske aromaer. Vi tilbyr også en serie med aromaer spesielt utviklet for e-væsker til elektroniske sigaretter i samsvar med gjeldende forskrifter.
I tillegg ...
...Nougat på naturlig vis... Pose med Økologisk Nougat fra Montélimar med naturlige mandler og blomsterhonning. En økologisk nougat med en intens smak av honning og mandler, laget av ingredienser av høy kvalitet. Vår Økologiske Nougat fra Montélimar fås i bar eller pose.
Referanse:287201
VEKT (i KG):2.5
Pakking:1
MVA:20.0%...
...All den originale smaken av Espresso Italiano kaffebønner i et praktisk 250 g format, for å nyte nykvernet kaffe i komforten av ditt hjem. Den bevarer sin distinkte og robuste smak med hint av krydder og sjokolade. For ekte kjennere.
... flott tekstur.
Indonesia: En perfekt Robusta-blanding med en glatt smak og lett karamellduft.
Honduras: Balansert og fyldig med en søt og lakrisaktig duft.
Peru: Delikat strukturert kaffe med en umiddelbar fruktig og kakaofinish. Fyldig og kremet med intens finish. En espresso-kaffe med en glatt og langvarig smak og en duft av hasselnøtt og sjokolade.
...En intens blanding av kaffe basert på indisk og vietnamesisk Robusta, Intenso har en sterk og distinkt smak og aroma med noter av sjokolade og tobakk. Et tykt, fløyelsmykt og rikt skum komplementerer perfekt din espresso; en glede for ganen.
Presentasjon
En sterk og intens espresso med en jevn og distinkt smak.
En blanding av kaffe basert på indisk og vietnamesisk Robusta - Intenso har en sterk...
...Ønsker du å tilby kundene dine en spesielt intens kakaosmak? Da er varm sjokolade akkurat det rette. I motsetning til andre kakaobaserte drikker består varm sjokoladepulver av minst 25 prosent ekte kakao, og smaker derfor mer sjokoladeaktig enn de fleste andre kakaodrikker.
Varm sjokolade inneholder to forskjellige komponenter: sukker og kakao med 20 til 22 prosent fett. Som et alternativ tilbyr...
... noen ganger til og med blomster, med en livlig syre og en balansert sødme.
Tilgjengelige prosesser: Vasket, Honning
Art: Arabica
Høyde: 1550 m til 1800 m
Aromaer: Plomme, vinøs, floral, intens
Region: Nyamasheke...
...Sofistikert og aromatisk produkt med de beste ingrediensene som vil gi mange smil til de som nyter det. Med 16% kakao og skummet melk. En delikatesse for elskere av den autentiske smaken av god sjokolade. Høy tetthet og stort forbruk per kg produkt: 15g/100ml eller 67 porsjoner per kg. Glutenfritt produkt med svært balanserte næringsverdier. Lavt innhold av fett og kcal. Et glass sjokolade gir kun 54 kcal.
ANBEFALT DOSIS
14-16 g.
Høy ytelse: 67 porsjoner/Kg
Rekonstituert: 6,7 liter.
EMBALLASJE
Enhet: 1 Kg | Enhet/eske: 10 | Kg/eske: 10 | Kg/pall: 480 (nasjonal) – 560 (internasjonal).
...Gjenopplev karakteren av 100% Arabica-kaffen som er emblematisk for Bacquié-kaffene, kombinert med intensiteten av mørk sjokolade og kakao. Denne lite søte kreationen, som er både sprø og intens, vil perfekt komplementere din sterke espresso.
Disse kaffebønnene kan også berike dessertene dine med en fyldig smak. Kokkens idé er å prøve en kaffemousse drysset med noen sjokoladebønner.
Ingredienser...
... sitrusaktig smak, mens Cassia-kanel har en kraftigere og mer intens smak. I tillegg til sin kulinariske bruk har kanel også potensielle helsefordeler, inkludert betennelsesdempende og antioksidantegenskaper. Det kan hjelpe med å regulere blodsukkernivået, forbedre fordøyelsen og øke hjernefunksjonen.
...Naturlig søt, med intens smak, laget av en unik blanding: den perfekte kombinasjonen av det beste utvalget av nøtter og naturlige frukter. En helt annen og ny smak som ikke vil la deg likegyldig.
... psykoaktive effekter!
Hvordan konsumere Bloom&Cie sjokolade?
Åpne Bloom&Cie CBD sjokoladeplaten
Spis 1 eller 2 firkanter (eller mer?)
Ikke glem å legge sjokoladen tilbake i emballasjen etter bruk
Oppbevar Bloom&Cie CBD sjokolade i maks 2 måneder etter åpning
Våre nyttige tips for å integrere Bloom&Cie CBD sjokolade i dine søte oppskrifter
Smelt sjokoladen i vannbad.
Vi anbefaler å ikke varme opp Bloom&Cie CBD sjokolade. Faktisk, CBD
Smak: Intenssjokolade 71% kakao
CBD: 10mg per firkant...
...Intens sjokoladefondant, en dessert med luftig sjokolade utenpå og en myk, smeltet sjokoladehjerte inni. Den serveres frossen og er klar i mikrobølgeovnen på bare 60 sekunder. Hver bit veier 90 g, og esken inneholder 12 fondanter.
Det anbefales å oppbevare produktet i fryseren ved -18° og konsumere det etter tining. Ikke fryse igjen.
...Kakaonibs er små biter av den naturlige, ristede kakaobønnen. Veldig næringsrike og sunne. En supermat med all aromaen av kakao. Sprø og med en deilig og intens smak av ren, litt bitter sjokolade. De er rike på protein og sunne fettstoffer.
Nibs er kakaobønnene som har blitt ristet, skrelt og brutt opp i mindre biter. På samme måte, i sin originale form, er de ikke tilsatt ekstra fett eller...
...Farge intens amber ved første blikk, med delikate mahogni-refleksjoner for øyet. Den åpner seg på nesen med noter av bakt eple og ristede krydder. Kompleks og rik på smak, karamellisert og preget av aromaer av nellik, rødt eple og ingefær. I ettersmaken minner den om eik og melkek sjokolade.
Kapasitet: 0,70l
Kode: 90372
Kategori: Whisky
Alkoholinnhold: 40% vol...
...For kaffeelskere med en kraftig og fyldig smak, er vår Miscela Masai det perfekte valget.
Denne blandingen er preget av tilstedeværelsen av Robusta kaffebønner, ristet for å fremheve fylden og intensiteten. Hver kapsel og pod tilbyr en kaffe med intens smak, med noter av mørk sjokolade og en lett krydderhet. Still ditt ønske om en sterk og omsluttende kaffe med praktiskheten til våre kapsler.
...Er det noe å feire? - Da er denne sjokoladeplaten den perfekte gaven: "Gratulerer" er sjokoladen som knaser! Mandler og nøtte-nougatlag er gjennomtrukket av krokantplater. De er pakket inn i en intens melkedrikksjokolade med en kakaoprosent på 60 prosent. Nesten like høy er andelen Fairtrade i sjokoladeplaten. Takket være rørsukker, kakaomasse og -smør kommer vi denne gangen opp på 50 prosent.
Ingredienser: Rørsukker, kakaosmør, kakaomasse, mandelkrokant, hasselnøtter, helmelkpulver, hasselnøttolje, skummetmelkpulver, fullrørsukker, bordsalt, vaniljestenger, kardemomme, stjerneanis...
...Smak på en eksplosjon av smak med de nye eksklusive drikkene "DRINKTOK" fra Caffè Barbaro.
Velsmakende drikker med smak av: vaniljekjeks med ekstra mørk sjokolade, karamell, brød og sjokolade, og mange andre smaker. Intens aroma og kraftig smak. Et energikick. Prøv den du også!
...Farge: Mørk granatrød, nesten mørk, teglrød kant med fiolette detaljer, lysende og skarp.
Lukt: Kraftig aroma med et lett preg av modne bær, noter av brent skall og urteaktige toner som minner om skogbunnen, med søte minner og langvarig aromatisk vedholdenhet.
Smak: Intens i munnen, kraftig med en elegant ettersmak av fin sjokolade. Ganske søte og behagelige tanniner, med hint av lakris. Lang og...
...
Aldringspotensial: 2018 - 2028.
Egenskaper: Fargen er dyp rubinrød. Bouqueten tilbyr både ungdommelige og modne noter. Den dufter av modne mørkerøde og svarte frukter samt sjokolade med et hint av tre.
Vinen er tørr i munnen med en fløyelsmyk tekstur og fleksible tanniner.
Veldig intens og fruktig karakter, men du kan fortsatt føle en elegant friskhet.
Matparinger: God til biff, viltterrin eller stekt and. Går også godt med pasta, risotto og modnede oster. Serveringstemperatur: 14 - 16° C.
... være den saftige og fyldige smaken, er den perfekt alene eller med sjokolade. Utmerket kombinasjon med lagrede oster.
Format: 0,5 lt.
Vintype: Passito.
Årgang: 2019.
Land: Italia.
Region: Toscana.
Druetype: 100% Aleatico.
Modning: 6 måneder i små eikefat - 6 måneder på flaske.
Farge: Intens rubinrød.
Aroma: Jordbær, Plomme, Villrose.
Temperatur: 12° C.
Ideell med: Sjokolade, lagrede oster.
... overdådig digestif. Ideell etter middag, passer dens dybde og kompleksitet perfekt med de rike smakene av mørk sjokolade, spesielt hvis den har et høyt kakaoinnhold.
BELØNNINGER
SØLVMEDALJE
International Wine & Spirits Competition
2009
SØLVMEDALJE
San Francisco International Wine Competition
2009
GULLMEDALJE
San Francisco World Spirits Competition
2008
DOBBEL GULLMEDALJE
San Francisco World Spirits Competition
2007...