Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker, blandet med små, mørke frukter. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stekte epler. Den vil også komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima...
Portefølje (60)
Frankrike, Auxerre
...Moulin A Vent L'Interdit D'Amour - Domaine François 1er - BEAUJOLAIS Accord met-vin: sjømat Råd fra vinmakeren: serveres mellom 10 og 12°C Lagringstid: 2 til 3 år Domaine: Domaine François 1er Appellasjon: Beaujolais Årgang: 2018 Druetype: Gamay Kultur: Fornuftig Merke: Kontrollerte opprinnelsesbetegnelser...
Portefølje (190)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... dele uendelig med venner, både som aperitiff og til middag! Domaine: Som vinprodusenter i 7 generasjoner, har familien Bodillard i dag 14 hektar fordelt på 7 kommuner mellom Beaujolais og Mâconnais. Noen cuvéer er allerede sertifisert i Økologisk Landbruk, og alle vil bli det i årene som kommer. Mangfoldet av parseller gjør at domaine kan dekke et stort mangfold av jordsmonn (granittsand, skifer osv.) og dermed produsere viner med varierte karakterer. Innhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: 100% Petit AOC: Beaujolais Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2028 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Saint-Vérand
... vinstokker/ha for å kontrollere vigøren til druesorten. Beskjæring: veldig kort goblet-beskjæring for å kontrollere avkastningen. Vinifikasjon: Høsting: for hånd. Metode: Tradisjonell Beaujolais, semi-karbonisk, hele klaser. Maceration: 6 til 10 dager. Modning: i tanker. Smaksnotater: Finesse og dybde. En vakker farge med bringebær, en overraskende elegant bukett, med noter av ville frukter. På ganen er vinen kjøttfull og har en vakker struktur. Avslutningen er lang og aromatisk.
Portefølje (18)
Frankrike, Saint-jean-d'ardieres
... rødviner laget av en enkelt druesort, gamay noir à jus blanc. Disse cruene, som er lette å nyte, passer perfekt til forskjellige typer retter. Fra rå eller kokte retter, til bistroretter eller fusjonsmat, samt rødt eller hvitt kjøtt, røde frukter, oster og krydrede retter. Alle gastronomiske ønsker er gode, det er en anledning til å smake på en av deres viner MODE, CLASSIC eller CHIC, avhengig av din inspirasjon for øyeblikket.
Frankrike, Beaune Cedex
... Foulot, Beaune Grèves Le Clos Blanc, Beaune Grèves, Beaune Pertuisots, Beaune Premier Cru, Beaune Premier Cru, Beaune Theurons Domaine Gagey, Beaune Theurons, Beaune Thuvillains, Beaune Toussaints, Bienvenues-Bâtard-Montrachet, Blagny Sous le Dos d'Ane, Bonnes Mares, Bourgogne Aligoté, Bourgogne Chardonnay, Bourgogne Chardonnay Couvent des Jacobins, Bourgogne Chardonnay Petites Pierres, Bourgogne Château des Jacques Clos de Loyse, Bourgogne Couvent des Jacobins, Bourgogne Couvent des Jacobins, Bourgogne Gamay, Bourgogne Le Chapitre, Bourgogne Passe-Tout-Grains…...
Frankrike, Rungis
... metoder. Våre produkter: Et stort utvalg av vin fra ulike regioner i 10 L bag-in-box (Hvit/Rosé/Rød) Bordeaux, Gamay, Merlot, Côte du Rhône, Rosé fra Provence, Beaujolais, Muscadet. Et bredt utvalg av alkoholholdige drikker for matlaging, beregnet på profesjonelle i restaurantbransjen. Som spesialist på vin i Rungis tilbyr vi bedriftsgaver i vin, med gavepakker i vin eller gavepakker med champagne. Som spesialist på vin og bedriftsgaver, er våre vin- og champagnegaver laget etter ditt ønske.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play