Frankrike, Auxerre
... 6 flasker, du kan blande med andre viner fra eiendommen, med fri frakt.\n\nMat-vin kombinasjon: Gamle oster, hvitt kjøtt, fjærfe\nVinråd: serveres mellom 16 og 18°C\nEiendom: Domaine Brunely\nAppellasjon: Ventoux\nÅrgang: 2019\nKultur: Høy Miljøverdi\nMerkelapp: Kontrollerte Opprinnelsesbetegnelser"}...
Portefølje (190)
Frankrike, Parnac
...Fleksibel og fruktig. En kjolegranat som uttrykker aromaene av røde frukter: solbær, bjørnebær, rips, kirsebær, fiol med nøye doserte fleksible tanniner. Servering: 15 -16°C. Anbefalt rett: Som aperitiff med forskjellige typer, med noen kjøttprodukter, grilling, middelhavsmat, salater, oster.
Portefølje (4)
Frankrike, Neuve Maison
... emballasjer har fordelen av å være klare til bruk, da de ikke krever montering. Den folierte flate kartongen er spesielt nyttig for: Transport av lett bedervelige produkter uten overemballasje Transport av ferske og fuktige lett bedervelige produkter - kjøtt, sjømat, oster Industriell produksjon der støv utgjør et kvalitetsproblem.
Portefølje (3)
Frankrike, Grigny
..."Les Classiche" fra Canuti er laget av strengt utvalgte råvarer, uten tilsetning av fargestoffer eller konserveringsmidler. Som alle Canuti-egg pastaer, produseres de etter den klassiske metoden med langsom ekstrudering i bronseformer. De ulike fylningene er basert på grønnsaker, kjøtt, fisk, oster, sopp og trøfler. Disse «Classiche» er alle av utmerket kvalitet: de er raffinerte og ettertraktede. FORPAKNING: UV 3kg 154 kartonger / pall 462 K / pall...
Portefølje (93)
Frankrike, Colmar
...Unik druesort i Alsace for å produsere rosé- eller rødviner. Veldig behagelig, den er en trofast følgesvenn til kjøtt, vilt, grilling og oster. Farge av kirsebærrød med rubinreflekser. Sprø struktur med myke tanniner. Druer: 100% Pinot Noir Nedbør: 550 mm/år Alder: 20 år Lagring: 12 måneder på fat Alkohol: 13,5% Sukker: <2 g/L Total syre: 3,8 g/L Serveringstemperatur: 16°C om vinteren, 12°C om sommeren Lagring: 8 år...
Portefølje (36)
Frankrike, Mitry Mory
...Dette rustfrie stålbrettet som måler 53 x 32,5 cm, vil være perfekt for å presentere dine småkaker, oster og bakverk! Referanse: 11111 Pakking: 6 stk Materiale: Rustfritt Stål Dimensjon: 53 x 32,5 cm Form: Halvmåne...
Portefølje (265)
Frankrike, Lys Haut Layon
...Terroir: Leirholdig grusjord på skifer Situasjon: Høydeområde Vinifikasjon Den alkoholiske gjæringen og modningen skjer i fat i ett år. Smaking mellom 10 og 12°C Øye: Gul Nese: Fruktig, kompott, aprikoser Munn: Aromer av gule frukter og noter av syltet frukt Lagringspotensial: 5 år Balanse: Tørr Mat- og vinparinger: Fisk i saus, jakobsmuslinger, hvitt kjøtt og faste oster. Lotte à l’américaine, hummer med krem og kylling i hvit saus. Beskjæring: Dobbel Guyot Høyde: 100 til 120 m...
Portefølje (43)
Frankrike, Nousty
...I våre syltetøy av surkirsebær finner du all gleden av hele frukten, perfekt for å akkompagnere, blant annet, gode lokale oster... Syltetøyet av surkirsebær passer perfekt til en Crottin de Chavignol, en Pouligny St Pierre (AOC geitost fra Berry) eller en karakterfull sauemelkost fra Pyreneene...
Portefølje (4)
Frankrike, Rungis Cedex
...Fra hjulet, kuttet på stedet av vår verkstedleder, til den individuelle porsjonen, finner du et utvalg av oster fra våre regioner, fra Sveits eller fra Spania. Melk, egg og meieriprodukter er også en del av vårt utvalg.
Portefølje (10)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Denne cuvéen, som stammer fra våre beste parseller på granitt, bevarer ungdommeligheten og friskheten til en stor muscadet. Den vakre aromatiske vedvarende smaken og fylden i munnen vil følge deg til aperitiffen, til fiskeretter, men også til mange oster. Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Region: VAL DE LOIRE Farge: Hvit Druetyper: 100% Melon de Bourgogne Dyrkingsmetode: Økologisk Innhold: 75cl Vekt: 1 kg Karakter: Tørr Årgang: 2018...
Portefølje (100)
Frankrike, Perpignan Cedex
...Timian, hvis greske navn (thumon) betydde «offer» og «parfyme» på grunn av den behagelige duften den avgir når den brennes, er uten tvil den mest brukte krydderet i matlaging. Den gir mer smak når den er hel, i stedet for smuldret, og timian gir en behagelig aroma til grillretter, fisk, kjøtt, oster, kraftige buljonger, marinader… og til og med desserter! Den er en uunnværlig ingrediens i...
Samsvarende produkter
Timian
Timian
Andre produkter
Cébette
Cébette
Portefølje (30)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...Gullmedalje Internasjonal Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2018 DRUESORT: Cabernet franc. JORDTYPE: Leire-kalkstein. VINIFIKASJON OG MODNING: Druene høstet i svært god modenhet, avstilket 100%. Fermentering i 15 dager med temperaturkontroll. Modning i 6 måneder i ståltank. BETEGNELSE: AOP Anjou Rouge. SMAKSNOTATER: Dyp rød, granatrød farge. Fin duft, delikate aromaer av røde frukter, solbær og rips. Behagelig og balansert struktur. MAT-/VINKOMBINAJON: Kjøttpålegg, rødt kjøtt, milde oster. SERVERINGSTEMPERATUR: Mellom 15 og 17°C. Kartong med 6 flasker à 75cl...
Portefølje (12)
Frankrike, Lyon 1er
...Chambre Froide modulaire ISARK Coldkit - 12 M³ Den modulære Isark kaldrommet er ideelt for små rom og utgjør den perfekte løsningen for oppbevaring av jaktprodukter, oster, drikkevarer, grønnsaker, osv. - Enkel og rask montering - Lite plassbehov Alternativ med sklisikkert gulv (kontakt oss) - Standard gulv (fenolharpiks eller rustfritt stål) Tykkelse 85 mm Forsterket rustfritt stål gulv (laminert 10 mm, rustfritt stål finish, lakkert plate) - Tykkelse 85 mm *Inkluderer en svingdør på 190xH80 cm fri høyde *Ekskludert: gulv *Kaldrom fra 2,45 m³ til 300 m³.
Portefølje (12)
Frankrike, Levallois Perret
...Brun og hard, tørket i solen, er denne blomsterknoppen fra nellik en krydder med en krydret og varm smak. Bruk av nellik i matlaging: Nellik brukes til å aromatisere skinke, appelsiner eller løk. Men den kan også brukes til å krydre mange retter. Det er den ideelle krydderet for dine pølser, oster, grønnsaker og bakverk. Den passer veldig godt sammen med kanel eller muskat. Fordelene med nellik...
Portefølje (28)
Frankrike, Ham
...Hele dillfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dill er en svært populær krydder i matlaging for sin karakteristiske anis-smak. Dillfrø er spesielt deilige som tilbehør til grillet eller røkt fisk, ferske oster, salater, grønnsaker, kjøtt, papilloter, sauser, kaker, kompoter og syltetøy. Deres anis-smak gir en unik dimensjon til disse rettene og gir dem et forfriskende preg. Oppskriftstips: Grillet Laks med Dill Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskjeer dillfrø Saften av en sitron Salt og pepper etter smak 2 spiseskjeer olivenolje Referanse: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portefølje (127)
Frankrike, Passa
...50% Syrah 40% Carignan 10% Grenache Noir Denne vinen laget av syrah, carignan og grenache noir er høstet ved optimal modning. Den kommer fra gamle vinstokker som vokser i leirholdig sandjord, plassert ved foten av Albères og Pic du Canigou. Nesen har aromaer av røde frukter og lakris. I munnen er den rund og balansert. Ideell til sauseretter, kanin, vilt, lam, eller til modnede oster, og selvfølgelig deilig med sjokoladedesserter. Sertifisering: økologisk...
Portefølje (14)
Frankrike, Carquefou
...Et komplett utvalg av steker: tradisjonelt røkt, Orloff, skogstil, geitost & konfiturerte tomater, tre oster, plommer-aprikoser, tartiflette, Og også marinert kjøtt: meksikanske ribbe, provençalsk, osv.
Frankrike, Saint Cannat
... 25°C. Lagret i eikefat i 18 måneder. Vinen kan oppbevares i 8-10 år. SMAKSNOTATER Dyp rød farge, intens aroma, og veldig fine dufter av røde frukter, myke tanniner med en fin lengde. Matparinger: Du vil spesielt sette pris på vår Bandol rødvin med viltkjøtt, gryteretter, oster… Ideell smaks temperatur: fra 16° til 18°C. Åpne 1 til 2 timer før smaking.
Portefølje (46)
Frankrike, Guenange
...Oppdag vår bokhvetehonning, en ekte delikatesse med intense og komplekse smaker. Høstet med omhu fra bokhveteblomster, har denne honningen en dyp ravfarge og en kremet tekstur. Den distinkte smaken kombinerer robuste, nesten malte noter med lette jordaktige og karamellaktige nyanser. Bokhvetehonning er kjent for sitt høye innhold av antioksidanter og sine ernæringsmessige fordeler. Perfekt for de som elsker dristige smaker, passer den deilig sammen med kraftige oster, pannekaker eller yoghurt. Gi deg selv en unik smaksopplevelse med vår bokhvetehonning, en utsøkt delikatesse med mange fasetter.
Portefølje (98)
Frankrike, Brue Auriac
... vanilje. Den utvikler seg deretter mot krydret pepper og rosa pepperkorn. I munnen er angrepet rundt og fyldig, med krydrede noter, før den utvikler seg mot lekre noter av mørke frukter og treaktige noter som støtter en vakker og lang ettersmak. MAT- OG VINPARING: Rødt kjøtt, kjøttretter, sopp, oster SERVERING: 18-20°C LAGRING: Drikk nå eller vil fortsette å forbedre seg i løpet av 5 år...
Portefølje (7)
Frankrike, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFIKASJON : Rosé oppnådd ved maserasjon. SMAKINGER : Sjeldent vin med unik smak. Nesen er overraskende, rik og kompleks med noter av små røde bær og krydder. Den delikate smaken, godt balansert, kombinerer friskhet og finesse. Dette er en matvin, den passer perfekt med hvitt kjøtt og oster. MEDALJE : 1 stjerne i Guide Hachette des Vins 2021...
Portefølje (9)
Frankrike, Mamirolle
Automatisk styring av melketransformasjon til ost (arbeid i karet): oppvarming, modning, koagulering, kutting, omrøring. Skreddersydd ostproduksjon fra liten til stor kapasitet.
Portefølje (29)
Frankrike, Marseille
... - Meieriprodukter (oster, yoghurt, melk, krem...), - Kjøttprodukter og spekemat, - Bakverk og småkaker, - Halal-produkter, - Dagligvarer, - Sjømat, - Frosne produkter. Vi kan tilby deg forskjellige produktlinjer innen matvarer. SOMEXPORT er din partner for eksport. Vi følger deg for å hjelpe deg med å oppdage de beste produktene fra hver region i verden som møter dine behov og kravene fra kundene...
Frankrike, Pledran
... næringsmiddelindustrien, skreddersydd, tilpassbart og bærekraftig. Modulene kan tilpasses alle typer produksjon: - Slakting / utvanning / tørking av alle fjærfe og kaniner, - Emballering film brett / vakuum / forsegling, - Bearbeiding og ferdige produkter, - Ferdigretter (koking, gryte, autoklav …), - Bearbeiding av melk til oster, kartonger, yoghurt … - Emballering og lagring osv. Selskapets preg er...
Portefølje (7)
Frankrike, Le Busseau
La Fromagerie Cap'ré, som ligger i departementet DEUX-SEVRES, er en familiebedrift som både er bønder og produsenter. Med omtrent 1 600 geiter er vi i stand til å produsere og selge 60 tonn geitost. Vi er produsenter av gårdsoster laget med melk fra geitene på vår gård. Vi kan produsere ostemasse (freskost) i rå, thermisert eller pasteurisert form, med ønsket tørrstoffinnhold fra kunden, samt to...
Frankrike, Annecy Cedex 9
...forhåndskuttede oster, og osteskiver. Vi leverer til store supermarkeder med ferske og økologiske meieriprodukter med full sporbarhet: Økologisk CABÉCOU, Økologisk CAMEMBERT, Økologisk PERAIL, Økologisk Mozzarella. Vår logistikkplattform leverer også frosne produkter med Sweet Tropic-serien: tropiske frukter plukket ved modenhet, fylt med sol og fryst innen få timer etter innhøsting, noe som garanterer all smak og bevarer teksturen.
Frankrike, Maison Feyne
CHAVEGRAND : Ostefabrikant. Den familieeide bedriften Chavegrand samler melk fra 135 lokale melkekyr og 20 lokale geitemelkprodusenter. Den er spesialisert på produksjon av myke oster som camembert, coulommiers og brie. Vi jobber hovedsakelig for merkevareleverandører og produserer mer enn 8000 tonn ost per år. Vi tilpasser produksjonen etter deres behov når det gjelder smak, form og tekstur...
Frankrike, Rungis
... mer enn 2000 produkter for å imøtekomme alle spesifikasjonene til sine kunder: fra den sjeldne Bleu de Termignon til muligheten på markedet til uslåelige priser… Odéon er også, fremfor alt, en urokkelig lojalitet til sine leverandører, som er en garanti for varigheten av de tilbudte seriene til sine kunder. Odéon tilbyr til slutt produkter av høy kvalitet med sine egne merker for å gi kundene muligheten til å «skille seg ut» fra standardene i distribusjonen. ODEON: grossist av oster og meieriprodukter i Rungis.
Frankrike, Condé-Sur-Vire
Cheese Ingredients, et datterselskap av Groupe Savencia, markedsfører og utvikler et bredt utvalg av oster, både ferske og frosne: emmental, mozzarella, ferske oster, geitost, ostekremer, smeltet ost. Brukt som funksjonelle ingredienser, er produktene våre rettet mot BtoB (IAA, distributører…) i Europa og over hele verden. Vi tilbyr også en tilpasset og personlig tjeneste: varierte formater, etikett og film trykket med ditt merke… Kvalitet, total sporbarhet og matsikkerhet er garantert gjennom kompetansen og engasjementet til våre osteprodusenter.
... terninger. Alle oster er hos LA COMTOISE, og vi jobber spesielt med følgende betegnelser: emmental, blå, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, geit, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. Med en beliggenhet på over 4.500 m2, har LA COMTOISE et effektivt produksjonsverktøy, i forkant av teknologien, for å garantere sine kunder i Frankrike og internasjonalt. kapasitet, kvalitet, jevnhet...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play