Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. er et selskap med mer enn 58 års erfaring innen markedsføring og distribusjon av ferskt og frosset iberisk svinekjøtt. Siden grunnleggelsen i 1952 har vi opprettholdt et konstant engasjement for innovasjon og kvalitet, tilpasset oss markedets og kundenes behov. Vår utvikling har gjort det mulig for oss å optimalisere våre fasiliteter og prosedyrer, og derme...
Portefølje (15)
Frankrike, Castelnaudary
...Server fersk, med et tilbehør av grønnsaker eller i en salat etter eget valg: ruccola, mesclun, eikeblad…...
Portefølje (56)
Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk spesialitet fra Piemonte, som stammer fra en regional oppskrift fra 1800-tallet. Disse ravioliene er fylt med tre typer ferskt og magert kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold eller spinat avhengig av sesongen). Hovedingrediensene inkluderer kokt skinke, roast beef, kokt kylling, spinat, stekt svin, stekt kål og mortadella. Denne kombinasjonen av smaker gir en unik og tradisjonell kulinarisk opplevelse, perfekt for de som ønsker å smake på ekte piemontesisk mat.
Portefølje (57)
Spania, Malaga
...Fra mini quicher for en liten bit til større som kan deles, lager vi dem i Preco Food med en sprø smørbunn og fylt med naturlige og ferske, alltid og kun førsteklasses ingredienser. Caprese (fersk tomat, basilikum og Edam-ost) Ost, løk og bacon Fersk spinat og geitost Skinke og ost Ost og løk KATEGORI: Quicher...
Portefølje (29)
Spania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sitt hovedkontor i Guijuelo (Salamanca) og er nesten utelukkende dedikert til industrialiseringen av iberisk svin. Målet var å bygge et slakteri med skjære- og smelteanlegg for fett, som skulle gi dem slakting og skjæring av svinene som deres industrier trengte, samt omdanning av svinefett til fett gjennom en smelteprosess, og industrien startet sin aktivitet ...
Portefølje (8)
Frankrike, Auros
...Façon LOMO 3,5 kg, DLC 20 dager Vår spesialitet og vår bestselger om sommeren. Et veldig originalt produkt som virkelig smaker fantastisk! Det er en skinke marinert i søt paprika. Vi kan selge den I skiver til grilling som en biff (i panne, på plancha eller grill) Som stek I spyd Som braisert skinke i rotisseri. Det smaker veldig godt og er rimelig.
Portefølje (31)
...IL SENESE Prosciutto cotto fra "Cinta Senese DOP" Materia prima : Fersk skinke fra "Cinta Senese DOP" med utvalgt fot kg .15,00 Ingredienser : "Cinta Senese DOP" fersk skinke, uten polyfosfater, melkederivater, gluten og glutamat: salt, aromaer og krydder, dekstrose, fruktose, antioksidant E316, konserveringsmidler E250 Ferdig produkt: Kg 10, kokt i klut for å bevare stekesjafter i kontakt med produktet, snurret, pakket i gjennomsiktig Cryovac og pasteurisert, emballasje i kartonger med 2 stk.
Portefølje (4)
Storbritannia, Stoke On Trent Tunstall
...Smaksboks Inneholder: 2 pakker med fersk "Tortellini med Skinke" (250 g per pakke) 2 pakker med fersk "Ravioli med Ricotta og Spinat" (250 g per pakke) 2 pakker med fersk "Kjøtt Ravioli" (250 g per pakke) 1 pakke med fersk pasta "Fusilli Calabresi" 500g 1 pakke med fersk pasta "Scialatielli Caserecci" 500g 1 pakke med fersk eggpasta "Lasagne og Cannelloni Ark" 500g 1 pakke med fersk eggpasta...
Portefølje (3)
Spania, Guijuelo
...Søthet, intens smak, tiltalende aroma, fersk og langvarig, dette er alle nyanser og nyanser som Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret Skinke tilbyr ganen. Dens infiltrasjoner av fett gjør at hver eneste skive smelter i munnen, noe som lar minnene vare, og bringer oss tilbake til de mer enn førti månedene med naturlig lagring i kjeller. Hemmeligholdet ligger i utvalget av det beste råmaterialet: bare...
Portefølje (10)
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlaget produksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røkt Lacón, Panceta, røkt bacon, brassert Lacón (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
Portefølje (4)
Frankrike, Biguglia
...Cookies Prisuttu / Tome Tilstand: Ny Sammensetning: Mel, fersk smør, korsikanske hasselnøtter, korsikansk prisuttu, egg, bakepulver, korsikansk tome Innhold: 200 g Opprinnelse: Korsika...
Portefølje (68)
...Dette snittet er veldig attraktivt for grilling, og består av iberiske svineribber kuttet fra midten. De kan vakuumpakkes, i flow pack og i ski pack, men sistnevnte er mindre. Eksporten kan være fersk eller frossen.
Portefølje (3)
Frankrike, Carquefou
...Fersk emballert: - Chipolatas nature X6 - Chipolatas 2X2 delbar - Pølser X4 - Røkte pølser X2 - Frankfurt-pølser X4 - Pølser 2X1 delbar - Hvit blodpølse X2 - Svart blodpølse X2 - Naturell bacon - Røkt bacon - Skinkeskiver med ben X3 - Røkt skinke til grilling X2 skiver - Stekt roastbiff skive - Vendée-skinke X4 skiver - Leverpostei skive - Landpostei skive - Paideig X2 - Hodepølse skive...
Spania, La Muela
Aibar Selección er et familieeid selskap med mer enn 50 års erfaring innen produksjon og distribusjon av skinker, pølser, oster, blant annet. Alle produktene vi tilbyr er av høy kvalitet og til de beste prisene. Vi har et bredt katalog av produkter, inkludert: iberisk bellota-skinke, iberisk skinkebein, iberisk salchichón, modnet chorizo, fersk chistorra, guanciale, spesial coppa til pizza, osv...
SELSKAP SOM ER DEDIKERT TIL SALG AV FERSK IBÉRISK SVINEKJØTT, IBÉRISK SKINKE OG IBÉRISK PØLSE...
... Ardennes-skinke til Ardennes-pølser, alt er produsert i moderne verksteder i henhold til EØS-standarder. Vårt høykvalitets svinekjøtt, som kommer fra økologisk landbruk, finnes under merkene Ardenne BIO, Porc Fermier eller Porc Plein Air. Vi leverer også til produsenter som kan utnytte kjøttet fra våre tre produksjonslinjer.
Belgia, Monteneau
... - som i alle produksjonstrinn generelt. I dag, som i generasjoner før, blir den ekte Ardenneskinken laget med hardt håndverk. Tid er en viktig ingrediens. Røyking skjer i henhold til en gammel tradisjon, med bokkved og einerbær. 6 måneder med produksjon er nødvendig for at en fersk skinke skal bli en ekte Ardenneskinke fra Montenau.
Spania, Barbastro
...småskinker, osv.). Vi produserer også fylt svinekam samt fylt og modnet svinekam, og andre typer pølser som secallona, salchichón pages, modnet langaniza, fuet, modnet chorizo type sarta, og flere typer ferske pølser (fersk langaniza, pølser, fersk chorizo). Vi tilbyr oppskjæringer i 100 grams pakker av skinke, skulderstykke, fylt svinekam, fylt og modnet svinekam, chorizo og salchichón. Alt dette kan du se på vår nettside www.pjmayoral.com...
Italia, Montegiorgio
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med kornmaling med steinmølle og svinehold. Rå og kokte skinker, mortadella og pølser laget av rent svinekjøtt og jodert salt. Kvalitetskokt skinke laget av fersk nasjonal svinekjøtt, glutenfri, laktosefri.
Italia, Campo Calabro
... beskyttende effekt på kroppen vår, bidrar til å forbedre konsentrasjonen, humøret og kontrollere nivåene av triglyserider i blodet. Brukt både fersk og til videreforedling i typiske salami, er kjøttet fra den svarte svinen i Calabria et produkt hvis kvaliteter er ekstremt fremtredende og gjenkjennelige.
VICENTE TOURAL startet virksomhet i Portugal og brakte noen importprodukter til Portugal for første gang, som: italiensk mascarpone-ost, serranoskinke, fersk mozzarella i baller, fersk mozzarella i stang og revet til pizza, skinke fra lår og skinke fra skulder uten høy ytelse, ansjosfileter i olje, bacon i form, spansk søt og krydret chorizo, topping til pizza, italiensk spekemat, italienske...
Spania, Porriño
... og kokte egg, kokt og vakuumpakket. Ingen konserveringsmidler eller kunstige farger brukes. I Galicia serveres den tradisjonelt som en forrett, akkompagnert av en kald grønnsaksblanding. Et annet populært forslag er å spise den med ferskt brød; enten på toast eller som en utmerket sandwich. Serveres i salater, finhakket og dresset med lett Modena-eddik. Andre ideer inkluderer; å servere sammen med grillet fersk grønn asparges, med bakte poteter, karameliserte Piquillo-pepper eller karameliserte blandede bær. Vår lamprey er også deilig med alt maismelbrød eller småkaker.
Tyskland, Frankenau
Produksjon og distribusjon av fersk ost, myk ost og halvfast ost, samt geitemat, pølse og skinke.
Romania, Constanta
...Vi søker: 1 - Frosne svinehaler, pakket i pappesker 39 x 30 x 14 cm ca. G = 10 kg 2 - Frosne svineføtter, pakket i pappesker 39 x 30 x 14 cm ca. G = 10 kg 3 - Fersk skinke foran/bak (kjølt), rund skive 4 - Kinnkjøtt uten bein, (kjøleprodukt) 5 - Lende, (kjøleprodukt)...
... delt inn i to deler. På den ene siden finner vi Anna og delikatessebutikken med produkter fra Parma, som San Giovanni skinke og kokt skinke, produkter distribuert av Noi Di Parma som Gorgonzola og Taleggio. Ost av sau og melk fra Sardinia og regionale oster i skiver, samt fersk ricotta hver dag. På den andre siden er avdelingen for økologiske produkter uten palmeolje, for veganere, vegetarianere, glutenfrie for celiakere, uten tilsatt sukker og uten laktose. Regionale produkter fra Toscana og Liguria som Bologni-honning. Kom og besøk oss i stort antall!
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play