... Caliph Trade for dine ringblomstbehov og opplev fordelene med denne kraftige urten. Vanlige bruksområder Siden de kulinariske fordelene ble oppdaget, har ringblomstblomster blitt brukt til å farge eggeplommer, farge oster og gi livlige farger til grønne salater. Deres pepperaktige smak er en perfekt erstatning for syrligheten fra sitroner eller sure elementer. Den tilsettes ofte i kremost-dip for kjeksfat. Den kan også brukes som en erstatning for safran – kun for den livlige oransje fargen, ikke smaken. Ringblomst-te er en veldig vanlig drikk i store deler av verden.
Portefølje (59)
Polen, Warszawa, Poland
Handelsfirma som opererer innen næringsmiddel- og fôrbransjen. Vi spesialiserer oss på handel med meieriprodukter; planteproteiner og aminosyrer som tilsetningsstoffer til fôr og mat. Tilbudet er rettet mot selskaper i B2B-sektoren. Takket være vårt team har firmaet fått mange lojale forretningspartnere og fortsetter å utvikle seg. I 2019 vant vi en prestisjefylt pris som den raskest voksende bed...
Portefølje (278)
Polen, Brzozów
... og tilstanden til huden. Symptomer på mangel inkluderer: <ul> <li> døsighet </li> <li> apati </li> <li> irritabilitet </li> <li> angst og depresjon </li> <li> hårtap </li> <li> delte negler </li> <li> konjunktivitt </li> </ul> Vitamin B7 finnes i kjøtt (svin, storfekjøtt, fjærfe), eggeplommer, ost, kli, mørk ris, raps- og solsikkeolje samt i frukt - bananer, meloner, grapefrukt, druer og ferskener. Teknologiske prosesser og varmebehandling fører til en delvis eller total nedbrytning av biotin som finnes i matprodukter, så det er viktig å ...
Portefølje (781)
Frankrike, Ploërmel Cedex
...Tilsvarer 66 eggeplommer per kg. Pasteurisert eggeplomme brukes i tilberedning av kremer, iskrem, quicher, bakverk... Et produkt laget av egg lagt i Frankrike. Flaske på 1 kg eller 5 kg.
Portefølje (52)
Storbritannia, Basildon
... under matlagingsprosessen. Saltet har også en distinkt smak, som har blitt beskrevet som lik hardkokte eggeplommer. Denne smakfulle umami-smaken brukes derfor ofte i oppskrifter uten egg for å tilføre en eggesmak. Kala Namak brukes hovedsakelig i indisk matlaging som et krydder, vanligvis med snacks. Det brukes i chutneys, raitas, fruktsalater og smakfulle snacks. I ayurvedisk medisin anses kala...
Portefølje (50)
Belgia, Nivelles
...Egenskaper: 1 dråpe = 10 µg = 400 UI = 200% AR vitamin D3 Vitamin D syntetiseres av huden under påvirkning av UVB-stråler fra solen. Fra april til oktober er det bra å utnytte solens fordeler maksimalt ved å fremme utendørsaktiviteter. Under våre breddegrader er solen ikke alltid til stede. Vitamin D kan tilføres gjennom inntak av matvarer som inneholder det: fet fisk, eggeplommer og lever. Noen...
Portefølje (80)
Procasa Elow er et ledende selskap innen behandling og salg av ovoprodukter, med mer enn 55 års erfaring i næringsmiddelindustrien. Deres oppdrag er å tilby eggprodukter av høyeste kvalitet, alltid med fokus på bærekraft og matsikkerhet. Selskapet utmerker seg med sin innovasjonsevne, ved å bruke toppmoderne utstyr som eggknekker og automatiske pakkemaskiner som sikrer effektivitet i produksjonen ...
Portefølje (15)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Egg Benedict er uten hollandaise-saus umulig å få til – hollandaise-saus, også kjent som nederlandsk saus, er en emulsjon av eggeplommer, smeltet smør og litt sitronsaft. Hvis du har en kremdispenser og en krempatron til å lade opp med, kan du lage hollandaise-saus på et blunk. Først må du lage en blanding av smør, egg, hvitvin, eddik og sitronsaft, og legge den i kremdispenseren, som du må lade...
Portefølje (241)
Estland, Kaunas
...Dette høykvalitetsproduktet produseres i samsvar med alle matkvalitets- og sikkerhetsstandarder. Produktet bruker kun utvalgte eggeplommer – det inneholder ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Produktfordeler: - Lang holdbarhet - Ingen skall eller ekstra urenheter - Effektivt - Klar til bruk - Praktisk oppbevaring/lager - Naturlig produkt, ingen konserveringsmidler eller...
Portefølje (3)
Spania, Castuera
Familiebedrift beliggende i Castuera (Extremadura). Siden sine opprinnelser har den fokusert på produksjon av to produkter med stor tradisjon i området: turrón (Turrones Rey) og olje (Aceite Sierra Serena). TURRONES REY Bedriften har produksjonslinjer for hard turrón, en annen for myk turrón og en annen for resten av turrónene, samt en seksjon for sjokolade, marsipan, karamelliserte mandler og k...
Portefølje (7)
Tyskland, Rheda-Wiedenbrück
Fornøyde kunder, pålitelig høy kvalitet og bærekraft er våre mål. I over 30 år har vi imponert som produsent av flytende eggprodukter. I 1985 ble selskapet grunnlagt for produksjon av flytende eggprodukter. Takket være den økende bruken av pasteuriserte ferske egg i næringsmiddelindustrien, samt vår filosofi om alltid å gi det beste til våre kunder, er vi i dag en av de ledende produsentene av ...
Portefølje (7)
Frankrike, Biguglia
...Zuccaru Timut Fiken Sabayon Oppskrift for 4 personer ● 6 eggeplommer ● 100 g Sucre U Zuccaru Sucre Gourmand med fiken og Timut-pepper O Mà! ● 8 svarte fiken ● 6 spiseskjeer Muscat Corse Legg eggeplommene, Sucre Gourmand med fiken og Timut-pepper O Mà! og 4 spiseskjeer Muscat Corse i en bolle, over en kjele med kokende vann. Visp blandingen i 5 minutter over vannbadet, til sabayonen tykner. Tilsett resten av Muscat. Legg de delte fikene i fire i små skåler. Hell sabayonen over. Dryss med Sucre Gourmand med fiken og Timut-pepper O Mà! Karamelliser med en brenner og nyt!
Portefølje (68)
Frankrike, Thiais
...Applikasjoner Manuell stempling av 5 eller 6 egg per rad Stempling av en logo eller en sporingskode på små egg For egg av middels og stor størrelse, stempling av doble eggeplommer og defekte egg Kapasitet: opptil omtrent 10800 egg/t...
Portefølje (82)
Frankrike, Grigny
...Den tradisjonelle hollandaise-sausen er en varm emulgering av smør, eggeplommer og sitron, og kan brukes til å følge med fisk, grønnsaker og til og med grillet kjøtt. Den er deilig med rødspettefileter, laks, torsk, blåskjell, salsify, brokkoli, blomkål, asparges, nypoteter, kamskjell, osv. Også deilig som garnityr med en bouchée à la reine.
Portefølje (93)
Frankrike, Ham
... smaksdimensjon til dine søte kreasjoner. Oppskriftidé: Crème brûlée med mjødurt Ingredienser: 500 ml kremfløte 4 eggeplommer 80 g sukker 1 teskje flytende vanilje 1 spiseskje mjødurtblomster i flak Referanse: AR805125 Ean13: 3760306805125...
Portefølje (127)
Storbritannia, Ashford, Kent
Cucina Finance (UK) Limited tilbyr personlige lån/bedriftslån/handelsfinansiering/import- og eksportlån/prosjektlån til selskaper av alle størrelser, fra enkeltpersoner, selskaper og handelsmenn globalt. Bare én enkel prosess, vi gjør finansieringen av veksten til din bedrift enkel, gjennomsiktig og rettferdig. Ingen sjargong, ingen skjulte gebyrer Enkel godkjenningsprosess Raske bedriftslån fina...
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Våre iskrem er laget av naturlige ingredienser (fersk krem, skummet melk, eggeplommer), uten kunstige farger eller smaker.
Italia, Taranto
...Fersk smør, akasiehonning, eggeplommer fra frittgående høner og kandiserte sitrusfrukter fra Sicilia er noen av de eksklusive ingrediensene som brukes til produksjon av tradisjonell panettone og mer. Med spesiell oppmerksomhet velger vår konditor Nilde Diciolla råvarene fra vårt land for å eksperimentere med nye kombinasjoner og skape moderne og innovative produkter. - PanPulia Elisir - Panettone med røde bær og pistasjnøtter - Panettone med pære og mørk sjokolade - Panettone Trilogia di cioccolato - Panettone Mandorlato - Panettone Milano Ricco...
Réunion, Anand
...Eggeplommepulver er laget av spraytørkede pasteuriserte eggeplommer. Det er rikt på lecitin og fungerer som en god emulgator. Dried eggeplommer kan oppbevares ved romtemperatur så lenge de holdes kjølige og tørre. Når de er åpnet, bør eggeplommene oppbevares i kjøleskapet. Rekonstituerte eggeplommer bør brukes umiddelbart eller oppbevares i kjøleskapet og brukes samme dag. For å rekonstituere...
Portefølje (9)
Bulgaria, Plovdiv
... eggeplommer. Det anbefales å unngå begge deler. Dietten for å unngå egg kan enkelt endres med egg-erstatningsprodukter. Disse "veganske eggene" forårsaker ikke bivirkninger hos personer som har problemer med å konsumere egg.
Spansk forening for eggprodusenter (ASEPRHU) Gårder, pakkesentre, distributører og eksportører av egg og eggprodukter fra Spania. Vi produserer og selger egg fra høner (i beriket bur, på bakken, frittgående og økologisk) og eggprodukter (pasteuriserte egg, pasteuriserte eggehviter, pasteuriserte eggeplommer, kokte egg og eggpulver, eggehvitepulver eller eggeplommepulver). Kontakt oss hvis du er eggprodusent og ønsker å bli med i foreningen. Kontakt oss for å kjøpe spanske egg og eggprodukter.
Portefølje (1)
DEROVO er den iberiske lederen innen produksjon av eggprodukter. DEROVO produserer flytende egg, hele egg, eggeplomme og eggehvite. De har raskt utviklet sitt produktsortiment til nye former for egghandel, som sprayegg, kokte egg og Fullprotein. DEROVO-gruppen omsetter for 60 millioner euro, har flere fabrikker i Portugal: Pombal, Felgueiras, Proença-a-Nova; og i Spania: Mieres og Madrid; og syss...
I over 20 år har jeg fulgt Eiprodukten-markedet på nært hold. Oppvokst mellom prosessoptimaliseringer, markedsføringsstrategier og den stadige priskonkurransen, har jeg i dag solid erfaring innen Eiprodukte. Én ting er klart: Man kan ikke lenger diskutere kvalitet. Det er et must! Derfor er kundespesifikk rådgivning min høyeste prioritet. Sammen med mine leverandører jobber jeg kontinuerlig med ...
Portefølje (17)
Italia, Santa Maria In Fabriago
Eurovo-gruppen, spesialisert på produksjon av egg og eggprodukter, skylder sin suksess til full dedikasjon til kvalitet, åpenhet i produksjonsprosessen og strenge kontroller av spesialiserte teknikere. Kjernevirksomheten til Eurovo-gruppen er egg: de følger produksjonen fra kyllingene til emballeringen av det ferdige produktet. Gruppen har et bredt utvalg av produkter: fra egg i skall av alle stø...
Portefølje (1)
Frankrike, Roissy En France
Ovanis er et uavhengig handelsbyrå spesialisert på distribusjon av egg og eggprodukter, samt rådgivning og utstyr til produsenter og cateringprofesjonelle.
Portefølje (1)
Ukraina, Kyiv
Vårt selskap tilbyr kundene sine høykvalitets eggprodukter som er egnet for pannekaker, konditori, restauranter, produksjon av pasta, sauser, majones, samt mange andre områder innen næringsmiddelindustrien. Selskapet vårt har en betydelig markedsandel i Hellas, da vi betjener detaljhandelskjeder og kunder med levering av pasteuriserte eggprodukter. Ved å anerkjenne behovet for utvikling i andre eu...
Frankrike, Flagey
AGRODOUBS er datterselskapet av COQUY, eggprodusenten (hvite, gule, pasteuriserte eggeplommer). Det ble opprettet i 1990 for å utnytte overproduksjon. Med tyve års erfaring innen frosne dessertforberedelser, spesialiserer det seg på kulinariske forberedelser for hoteller, restauranter, sjokoladeprodusenter og næringsmiddelindustri. AGRODOUBS arbeider med pasteurisering etterfulgt av frys, og...
Frankrike, Pedernec
Siden 2000 har OVOCOM utvidet sine kommersielle tilbud på grossistmarkedet i hele Den europeiske union, hovedsakelig i Frankrike. Som et uavhengig salgskontor for egg, markedsfører vi standard eggeskall, kalibrerte eller ikke, PPA, ØKO for emballasje eller industri. Vi markedsfører også alle emballasjer beregnet for pakking av eggeskall.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play