Frankrike, Ploërmel Cedex
...Tilsvarer 66 eggeplommer per kg. Pasteurisert eggeplomme brukes i tilberedning av kremer, iskrem, quicher, bakverk... Et produkt laget av egg lagt i Frankrike. Flaske på 1 kg eller 5 kg.
Portefølje (52)
Frankrike, Biguglia
...Zuccaru Timut Fiken Sabayon Oppskrift for 4 personer ● 6 eggeplommer ● 100 g Sucre U Zuccaru Sucre Gourmand med fiken og Timut-pepper O Mà! ● 8 svarte fiken ● 6 spiseskjeer Muscat Corse Legg eggeplommene, Sucre Gourmand med fiken og Timut-pepper O Mà! og 4 spiseskjeer Muscat Corse i en bolle, over en kjele med kokende vann. Visp blandingen i 5 minutter over vannbadet, til sabayonen tykner. Tilsett resten av Muscat. Legg de delte fikene i fire i små skåler. Hell sabayonen over. Dryss med Sucre Gourmand med fiken og Timut-pepper O Mà! Karamelliser med en brenner og nyt!
Portefølje (68)
Frankrike, Thiais
...Applikasjoner Manuell stempling av 5 eller 6 egg per rad Stempling av en logo eller en sporingskode på små egg For egg av middels og stor størrelse, stempling av doble eggeplommer og defekte egg Kapasitet: opptil omtrent 10800 egg/t...
Portefølje (82)
Frankrike, Grigny
...Den tradisjonelle hollandaise-sausen er en varm emulgering av smør, eggeplommer og sitron, og kan brukes til å følge med fisk, grønnsaker og til og med grillet kjøtt. Den er deilig med rødspettefileter, laks, torsk, blåskjell, salsify, brokkoli, blomkål, asparges, nypoteter, kamskjell, osv. Også deilig som garnityr med en bouchée à la reine.
Portefølje (93)
Frankrike, Ham
... smaksdimensjon til dine søte kreasjoner. Oppskriftidé: Crème brûlée med mjødurt Ingredienser: 500 ml kremfløte 4 eggeplommer 80 g sukker 1 teskje flytende vanilje 1 spiseskje mjødurtblomster i flak Referanse: AR805125 Ean13: 3760306805125...
Portefølje (127)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Våre iskrem er laget av naturlige ingredienser (fersk krem, skummet melk, eggeplommer), uten kunstige farger eller smaker.
Frankrike, Roissy En France
Ovanis er et uavhengig handelsbyrå spesialisert på distribusjon av egg og eggprodukter, samt rådgivning og utstyr til produsenter og cateringprofesjonelle.
Portefølje (1)
Frankrike, Flagey
AGRODOUBS er datterselskapet av COQUY, eggprodusenten (hvite, gule, pasteuriserte eggeplommer). Det ble opprettet i 1990 for å utnytte overproduksjon. Med tyve års erfaring innen frosne dessertforberedelser, spesialiserer det seg på kulinariske forberedelser for hoteller, restauranter, sjokoladeprodusenter og næringsmiddelindustri. AGRODOUBS arbeider med pasteurisering etterfulgt av frys, og...
Frankrike, Pedernec
Siden 2000 har OVOCOM utvidet sine kommersielle tilbud på grossistmarkedet i hele Den europeiske union, hovedsakelig i Frankrike. Som et uavhengig salgskontor for egg, markedsfører vi standard eggeskall, kalibrerte eller ikke, PPA, ØKO for emballasje eller industri. Vi markedsfører også alle emballasjer beregnet for pakking av eggeskall.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play