Polen, Warszawa, Poland
...Xanthan Gum er et polysakkarid som vanligvis brukes som et tilsetningsstoff i mat med koden E415. Det er hentet fra fermentering av planter som mais eller sukkerrør. Det endelige produktet er et fritt flytende hvitt pulver som lett løses opp i vann og har en holdbarhet på omtrent to år. Foodcom S.A. leverer Xanthan Gum til sine forretningspartnere i 25 kg sekker. Det brukes vanligvis som...
Portefølje (278)
Østerrike, Wien
...Xanthan Gum E415 i ulike granulasjoner og kvaliteter fint pulver / pulver / granulat mat / fôr / teknisk kvalitet - Personlig Pleie - Syrestabil - Klar Løsning Opprinnelse: Østerrike Pakking: 15 kg pose, 20 kg pose, 25 kg pose...
Portefølje (190)
Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: Svinnekjøtt, Vann, Salt, Sukker, Krydder, Stabiliseringsmidler (E451, E407, E415), Antioksidanter (E301, E316, E331), Smaksforsterker E621, Konserveringsmiddel E250 og Fargestoff E120. Kan inneholde spor av soyabønner og melkeprotein.
Portefølje (28)
Tyskland, Düsseldorf
...Xantangummi er en naturlig forekommende polysakkarid som er godkjent som et tilsetningsstoff i mat i EU under nummer E415. Gjennom grossister og handelsmenn importeres xantangummi ofte fra Kina, Tyskland og Sør-Korea. I matproduksjon brukes det luktfrie, svakt gulaktige pulveret som et gelémiddel, tykningsmiddel og fyllstoff. Tilsetningsstoffet brukes i mange matvarer. Disse inkluderer desserter, iskrem, milkshakes, gelé, syltetøy, marmelade, sur grønnsaker, supper, sauser, ketchup, majones, hermetisk fisk, hermetisk kjøtt, bakervarer, hermetisk frukt og hermetiske grønnsaker.
Portefølje (3)
Frankrike, Talant
...En alternativ til fondant kan du bruke denne modelleringssjokoladen - Sjokolade. Med sin deilige sjokoladearoma er den enkel å jobbe med, og dine kreasjoner kan også lett klebe seg sammen uten tilsetningsstoffer. Ingredienser: Sukker, Glukosesirup, Kakaosmør, Potetstivelse, Kakaopulver 22-24%, Vann, Emulgator E422 og E415, Konserveringsmiddel E202, Aroma. Mulige spor av: Gluten, Egg, Peanøtter...
Portefølje (192)
Frankrike, Malataverne
...Laget i Frankrike Ingredienser lever, hals, fett og svor fra svin, egg, løk, Armagnac (2%), salt, dextrose, pepper, hvitløk, chili, syrejusteringsmiddel natriumacetat, antioksidant natriumaskorbat. belegg storfekjøttgelatin, dextrose, salt, fortykningsmidler E407, E415, smaksforsterkere E621, syretilsetninger E330, aromaer (melk)...
Portefølje (188)
Frankrike, Albertville
...PVC, PMMA osv... WITTE-pumpen type EXTRU er også egnet for matvarer (likører, tyggegummi). Kropp: Høytemperaturstål DIN 1.6582 (4340), rustfritt stål DIN 1.4313 (E415), forskjellige behandlinger i Aksler: spesialstål, overflatebehandlinger, skrå tenner, chevrontann (uten pulseringer). Lager: Verktøystål, Alu-bronse, NiAg (nikkel-sølv), spesielle materialer og overflatebehandlinger tilgjengelig som alternativ. Tetning: Viscoseal, pakning, (Vakuum viscoseal). Oppvarming: Elektrisk Pumpestørrelser*: Fra 22/13 til 280/280 (2,78 cm3/rev til 12.000 cm3/rev) *intermediate størrelser med finere tann.
Portefølje (16)
Belgia, Namur
...Ingredienser: Sukker, Kakao 31%, naturlig stivelse, dekstrose, salt, appelsinolje, guar gum [E412], xantangummi [E415]. Allergener: Kan inneholde spor av melk, gluten, nøtter og naturlige sulfitter på grunn av tilstedeværelse i området. Utvalg: Pose - 500 gr Energi: 407 Kcal / 1722 Kj Næringsinnhold: Per 100g Fett: 7,3g Hvorav mettet: 5,1g Karbohydrater: 78,6g Hvorav sukker: 63,3g Proteiner: 6,8g Salt: 0,48g...
Portefølje (46)
Nederland, Boxtel
...Fleksibel sukkerpasta for lagdeling og modellering. Flere farger tilgjengelig. Den rullede fondanten kan produseres som privat merkevare. Også med forskjellige farger eller naturlige farger og under forskjellige oppskrifter for sukkerpasta. Ingredienser sukkerpasta Sukker, glukosesirup, hvetestivelse, vegetabilsk olje (palmefrø, palme), vegetabilsk fett (palme), vann, dekstrose, emulgator E472c, fortykningsmiddel E415, aroma, fargestoffer (forskjellige per farge, azo-farger brukes).
Portefølje (10)
...); - Carrageenans (E407); - Konjac gum (E425); - Xanthan gum (E415); - Natriumalginater (E401); - CMC (E466); - Agar-agar (E406); - Pektin (E440). Tykningsmidler kontrollerer fuktighet og gir struktur, flyt, stabilitet og spiseegenskaper til matprodukter.
Portefølje (3)
Tyskland, Augsburg
...2,5 kg kanne Fruktosesirup, vann, kakaopulver (7,8%), stabilisatorer (E1442, E415), salt, aroma, konserveringsmiddel (E202)...
Portefølje (9)