Nederland, Raalte
... for kjøp. Natriumbikarbonat Bruksområder: 1. For det første, natriumbikarbonat er et hevemiddel som brukes i baking for å hjelpe deig og røre å heve. Det skaper lette, luftige teksturer i kaker, småkaker og brød. 2. For det andre, bakepulver er et naturlig og effektivt rengjøringsmiddel. Det kan brukes til å rengjøre overflater, deodorere tepper, fjerne flekker, og til og med som et mildt...
Portefølje (45)
Spania, Malaga
...OBLEAS LAGET MED VEGETABILSK MARGARIN OG FØRSTE KLASSES HVETE MEL. EGNET FOR BAKING ELLER FRITYRSTEKING. DE PAKKES I DUSJER MED SKILLERE. UTLØPSDATO FOR PRODUKTET: SEKS MÅNEDER I FROSSEN TIL -18ºC. DE SENDES I KASSE X 16 DUSJER. STØRRELSE 14 CM I DIAMETER - VEKT PER DUSJ 450 GRAM. FRAKT TIL HELE EUROPA.
Portefølje (29)
Frankrike, Le Boisle
Skaper og produsent av kurver og polypropylenutstillere dedikert til matbransjen, Candas, en responsiv SMB, opprettholder i over 60 år tradisjonen med kurvfletting i Frankrike ved å tilby kurver og utstillere i alle former, laget for hånd og, veldig ofte, skreddersydd. Disse kurvene brukes i bakerier og tjener også til presentasjon av frukt, grønnsaker og cateringprodukter. Bruken av pil, et natur...
Portefølje (190)
Polen, Brzozów
... blodstrømmen. Det hjelper ved betennelser og allergier. Det har en oppvarmende effekt og forbedrer nervesystemets funksjon. <strong>Bruk</strong> I dag er orkemelet på vei tilbake til våre kjøkken. Det brukes nå i baking av brød, kaker, småkaker, tilberedning av hjemmelaget pasta, deig til pierogi eller deig til pannekaker.
Portefølje (781)
Frankrike, Torcy Le Petit
... krummen av det ferdige produktet: Karamell Bruk: Tilsett spirte hvetegryn i mengden 20 til 25% per kg eltet deig på slutten av eltingen I hvilken type deig kan Germinov tilsettes: Baguette, tradisjonelt brød, rugbrød. Tendrarom kan tilsettes i typer brøddeig Emballasje: 10 kg bøtte Best før: 9 måneder...
Portefølje (18)
Tyrkia, Istanbul
Sveits, Hendschiken
... (glukose, stivelsessukker), antioksidanter (E331, E301), krydderekstrakter, smakforsterkere (E621), aromaer). Egg, brødsmuler, soyamel, skummet melk, vann, hvitvin, krydder, løk, smakforsterkere (E621), bordsalt. Legg på brett med bakepapir og sett i den forvarmede ovnen. Baking: Ved 200°C, ca. 25 minutter. Lagringstemperatur: min. -18°C, en gang tint, ikke fryse igjen. Allergiinformasjon: Inneholder gluten, melk, egg, soya. Kjøttprodukt til kokt spising. Laget i Sveits med sveitsisk kjøtt.
Samsvarende produkter
Skinketopp
Skinketopp
Andre produkter
Pizza Biter
Pizza Biter
Portefølje (7)
Spania, Alhama De Murcia
... typer forbedringsmidler inkluderer forbedringsmidler for deig, forbedringsmidler for gjæring og emulgerende forbedringsmidler. Fordelene deres inkluderer: - Forbedring av tekstur og elastisitet i deigen. - Økning av volum og luftighet i sluttproduktet. - Forlengelse av holdbarheten til brødet.
Portefølje (7)
Belgia, Marquain
...Kjeksdeig 800 g porsjoner av deig klare til å skjæres i omtrent 20 kjeks for baking i varmluftsovn. Pakking: 15 x 800 g per kartong. Pall: 45 kartonger.
Portefølje (3)
Frankrike, Soreze
...Automatisk doseringssprøyte, for å dosere nøyaktig pasta, kremer, småkaker og andre skum til baking. Ved hvert trykk legger du nøyaktig den ønskede mengden. Består av to hermetiske lokk, en kork/støtteplate og 13 avtagbare plater i rustfritt stål for å lage varierte og originale småkaker og choux-deig. Fyll røret og press! Enklere å bruke enn en sprøytepose, lar denne sprøyten deg legge nøyaktig...
Portefølje (195)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kvernet allehånde er 100% premium pepper, uten tilsetningsstoffer. Tilsett allehånde pulver kun i deig til bakverk (pepperkaker, småkaker, muffins) som en av komponentene i krydderblandinger. Også tilsatt i drikker: kaffe, gløgg eller te. Praktisk lokk - dispenser. Bruk til Bruk til å lage pasta, supper, kjøtt- og fiskeretter, viltretter, basis for saus, baking. Næringsverdi per 100 gr. Karbohydrater (g / 100g)… 6,0 Fett (g / 100g)… 8,5 Proteiner (g / 100g)… 51 Energiverdi (kcal / 100g)… 300...
Portefølje (178)
Tyskland, Badenweiler
Med de tre rismehlblandingene fra KOMEKO er glutenfri baking enklere enn noen gang. Alle KOMEKO rismehl er naturlig 100% glutenfrie og laget etter japansk tradisjonell metode. Det beste: Du kan enkelt erstatte melet 1:1 med hvetemel i de fleste oppskrifter, og i motsetning til andre rismehl trenger du ingen bindemidler eller tilsetningsstoffer for en lett bearbeidelig deig. Utvalget av forskjellige rissorter, den intensive og skånsomme rengjøringen av riskornene, deres blandingsforhold og malingsgrad kjennetegner bakeegenskapene og aromaen til de tre unike melene.
Portefølje (3)
Frankrike, L'union
.../2008. Vi utvikler produktene våre som løsninger på problemene og behovene til kundene våre, og tilbyr enestående teknisk og teknologisk støtte i vår bransje. CARIF tilbyr mer enn 600 referanser av ingredienser for profesjonelle innen baking, konditori og melindustri. Overlat dine behov eller de tekniske problemene du møter til oss, så vil vi foreslå tilpassede, effektive og økonomiske løsninger. CARIF har i over 30 år mestret teknologiene fra deig til aromatisering, takket være kompetanse, erfaring og seriøsitet fra vårt forsknings- og utviklingslaboratorium i tjeneste for innovasjon.
Portefølje (12)
Polen, Rakszawa
Hasborg er et selskap som har produsert høykvalitetsmaskiner i mange år og jobber for konfekt- og bakeriindustrien. Hasborgs tilbud inkluderer blant annet komplette industrielle linjer for produksjon av godteri og kaker, maskiner for baking av kaker, formeringsmaskiner, enheter for coating og kjøling av produkter, samt maskiner for forberedelse av deig. De er relatert til den industrielle sektoren så vel som for små bakerier. Hasborg er et premium merke som tilbyr kvalitetsmaskiner.
Populære land for denne søkefrasen