Italia, Mesoraca
... alle kjenner. Modningen skjer i miljøer med kontrollert fuktighet og temperatur i minst 45 dager. Anbefales som forrett og som ingrediens i hovedretter (f.eks. Ovnsbakt pasta). Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 300/350 g INGREDIENSER: Svinekjøtt, Salt, Naturlige aromaer og krydder Sukker: Dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Vekt: 0.350 kg...
Portefølje (19)
Italia, Guidonia
...Typisk Calabrese-salami laget av rent svinekjøtt, grovmalt, blandet med tilsetning av salt, naturlige aromaer og kvalitets chili, fylt og modnet i naturlig tarmslag i omtrent 45 dager. Vekt på ca. 300 gr i naturlig tarmslag. Pakking: A.T.M. - S.V Uten konserveringsmidler Uten gluten Uten laktose Uten fargestoffer...
Luxembourg, Holzem
Selskap som selger online via e-handelsplattform produkter fra det italienske kjøkken og regional gastronomi. Salg av de mest kjente produktene fra det italienske kjøkkenet, fra parmesan til pecorino, fra toskansk pasta til calabrese salami eller felino salami og stronchino. Ekstra jomfruolivenolje fra Liguria og Calabria. Olje og syltede produkter, syltetøy og ferdige sauser og pesto. Vi søker etter produktene vi legger ut for salg på nettstedet vårt, i de ulike italienske regionene, etter en grundig undersøkelse prøver vi personlig kvaliteten på produktet vi legger ut for salg.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play