... smak og saftighet, typiske egenskaper ved iberisk svin som er oppdrettet fritt og naturlig foret. Ideelt for steking, gryteretter eller grilling, er "cabecero" uten "presa" et allsidig produkt som gir et gourmetpreg til enhver rett. Dets tekstur og smak gjør det til et perfekt valg for dem som verdsetter kvaliteten i iberisk svinekjøtt.
Portefølje (15)
Spania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrikk for pølser og skinker som tilbyr følgende produkter: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spania, San Miguel De Valero
Jamon Iberico, Lomo Embuchado Iberico, Chorizo og Salchichon Iberico, Longaniza Iberica, Panceta adobada curada, Lomo adobado, Cabecero embuchado, Chorizo og Salchichon uten tilsetningsstoffer: uten konserveringsmidler, uten laktose, uten gluten, alle produkter av svin. Kvalitet i produktene og håndverksmessig produksjon.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play