Italia, Guardiagrele
...Tilsetning uten emulgatorer basert på dehydrert surdeig. Styrker gluten-nettverket og sikrer volum i de ferdige produktene. Format: 25 kg Dosering: 1 - 2 %...
Portefølje (91)
Tyrkia, Ankara
Etablert i 1965, er KRAL Foods kjent for sine tradisjonelle og innovative produkter som Tortillas, Kemalpasa (svampedeig ruller), şekerpare (bakt myk bakverk), güllaç (bakt myk bakverk), şambaba, erişte (nudler), småkaker, baklava deig, mantı, trekantet deig, børekdeig, tarhana, og kadayif (stekt revet hvete dessert). Med fokus på moderne teknologi samt kvalitets- og hygienestandarder, fortsetter ...
Portefølje (10)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Dette er en blanding for å lage glutenfritt surdeigsbrød. Nå kan du bake glutenfritt brød uten gjær, egg og meieriprodukter. Alt du trenger å gjøre er å lage glutenfri surdeig fra vår blanding og bake deilig brød med den! Det er ingen smaker, konserveringsmidler eller andre skadelige mattilsetninger i blandingen. Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet er testet for gluten i hver...
Portefølje (116)
... servert i brødkurvene, i tillegg til å være scenografiske, anbefales for å unngå brød som inneholder gjær, og vekten er kun 60 gram. Brødkurven kan brukes av kafeer, restauranter, svømmebassenger, strender, golfklubber, gårdsturisme, hoteller, treningssentre, delikatesseforretninger, slaktere, cruiseskip og hytter i fjellet, hvor som helst måltider serveres. Den termosveiste emballasjen og den lange...
Luxembourg, Hautcharage
... fermenteringer skjer ved romtemperatur, for det er der magien av smaken skjer. Vi praktiserer ingen avbrudd eller utsettelse av fermenteringen, og våre sykluser er langsomme og naturlige. Våre surdeiger er milde, og doseringen av gjær er opptil 10 ganger lavere enn det moderne bakerier praktiserer. Vår eneste kompromiss med moderniteten er forkokingen etterfulgt av hurtigfrysing. Denne arbeidsmetoden lar oss jobbe uten stress i produksjonen, da det ikke er noen tids- eller organisasjonsbegrensninger.
Frankrike, LE PUISET DORE
... surdeigsbrød, uten tilsetning av industriell gjær. Kjølte økologiske forhåndssteikte brød, økologiske forhåndssteikte brød under beskyttende atmosfære. Produsent av økologiske forhåndssteikte brød for profesjonelle.
BackNatur Lepold har utviklet Backferment etter honning-salt-prinsippet. BackNatur-fermentet er et spesiallaget bakferment som gjør det mulig å bake alle typer brød uten gjærtilsetning. Men også rundstykker og fine bakverk uten bakegjær er mulig med dette. Honning-salt-brødet består kun av økologisk kornmel, vann, økologisk blomsterhonning, salt og litt økologisk olivenolje. BackNatur-fermentet...
Spania, Córdoba
...- Økologiske produkter uten gjær: anbefales for personer med intoleranse mot dette komponentet, candidiasis... - Sukkerfrie produkter (laget med stevia) Vi tilbyr en nettbutikk som lar deg kjøpe disse unike produktene på markedet raskt og effektivt. Bruken av økologiske produkter gjør vårt selskap til en alliert for alle som har vanskeligheter med kostholdet sitt, enten det er på grunn av sykdommer, allergier eller intoleranser, samt for alle som ønsker å endre kostholdet sitt og begynne å konsumere helt naturlige produkter.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play