Vleeswaren De Baets er et firma med to hovedaktiviteter: - produksjon av fine kjøttprodukter som salamityper, kokte produkter og paté. - slakteri spesialisert på ferske kjøttprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bonderingpølse, salami uten hvitløk, salami med hvitløk, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokte pølser Hespenpølse, kalvspølse, sjampinjongpølse, lunsjpølse… * Patéer Smørpaté, bondpaté, sesongpaté… * Saltede varer Saltede svinekjøtt, røkt svinekjøtt, skinke, filet d’anvers…...
Belgia, Brussel
Lauraham har en familietradisjon som strekker seg over 30 år. Selskapet er spesialisert på produksjon av kokte skulder- og skinkeprodukter basert på svinekjøtt. Produksjonsstedet til Lauraham er strategisk plassert i Nordvest-Bruce, med tilgang til store slakterier og leverandører på den ene siden, og de viktigste grossistene og storkunder på den andre siden.
Belgia, Antwerpen
Kjøttgrossist: Spesialist på svinekjøtt og hestekjøtt.
Belgia, Casteau
... uovertruffen friskhet; våre kjøttprodukter er utvalgt etter kvalitetskriterier. I tillegg er alle våre spekemat tørket på gammeldags vis, noe som betyr at vi bruker en langsom modningsprosess som garanterer den unike smaken og duften av produktene våre. Vår spekemat er svært variert: forskjellige typer salame, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... og dette for alle smaker, originale eller ikke!
Belgia, Chaineux
...Grunnlagt i 1978, er det familieeide selskapet D’Argifral spesialisert på produksjon og salg av kokt svinekjøtt. En kompetanse, som stammer fra flere generasjoner av håndverkere, kombinert med et av de mest moderne produksjonsverktøyene, har gjort det mulig for D’Argifral å tilby produkter av høy kvalitet som finnes i de tradisjonelle og/eller selvbetjente hyllene hos sine kunder. Selskapet D’Argifral, som i dag er anerkjent og verdsatt for sine kokte skinker og sine spesialiteter innen spekemat, skylder sin berømmelse til entreprenørånden fra 3 generasjoner.
Belgia, Neufchâteau
På denne typisk ardennerske gården vil du bli tatt imot, enten alene, som par, med familie eller i gruppe, i en gammel atmosfære, og du kan smake på produktene gjennom ulike regionale og originale oppskrifter. Gården til Sanglochons lar deg gjenoppleve smakene fra fortiden gjennom sine tradisjonelle spekematprodukter (røkt skinke, Sanglochons-pølse,…). Du kan besøke det levende museet for skinke, hilse på en eller annen Sanglochon, og dra hjem med spekemat og andre ...
Belgia, Bornem
Leyco er en moderne familiebedrift som i flere tiår har spesialisert seg på produksjon av utelukkende hodekjøtt- og aspikprodukter. For det belgiske detalj- og grossistmarkedet samt eksportrettet. Deres produkter er helt tilpasset ønskene til den aktuelle vekten, smaken, emballasjen, presentasjonen. Noen av produktene deres inkluderer: Preskop - Boerekop - Kipkap - Edelsülze - Hode i tomat - Svinetunger i gelé osv.
Belgia, Oudenaarde
Tradelio er en ledende produsentgruppe av forbrukerrettede delikatesser. Den høyeste kvaliteten er garantert gjennom nøye utvalg av råvarer, IFS-sertifisering, egne oppskrifter og saltlake, Halal-godkjenning, anerkjent produsent av Meersterlyck kokte skinker. Nesten alle kjøttprodukter er glutenfrie. Produksjon tilpasset kunden. Tradelio eksporterer også til Vest-Europa.
Belgia, Baileux
I hjertet av Chimacienne-regionen finner du selskapet Chimay Tradition. Oppdag våre lokale spekemat som er laget på en håndverksmessig måte. Utvalget består av: pølser, pasta og kokt skinke, samt fjærfeprodukter. Alle kjøttprodukter er laget for hånd med respekt for råvarene og tradisjonen. Hvert produkt har en eksklusiv karakter, av høy kvalitet og med en rik og unik smak.
Belgia, Rochefort
Roche4meat er leder innen slakting og markedsføring av storfekjøtt.
Belgia, Oostende
... denne prosessen respekterer deres ønsker så godt som mulig. Slik at dere kan være helt fornøyd med både skjærvekten, snittet, emballasjen, sortimentet og bearbeidingen. Panklare retter: fra aperobrochette til zigeurschnitzler. Kjøttdelelse: fra kjøttboller, kjøttbrød til diverse hamburgere, pølser… Kalde retter: anrettede salater… Varme retter: gryterett, vol-au-vent,… Også Halal, vegetariske og fiskeprodukter.
...Vi er spesialister på saltet, kokt og røkt kjøttprodukter av svin, kylling, kalkun, storfe, kalv og sau. De deilige kjøttproduktene med typisk smak oppnås gjennom ulike prosesser. Som marinering, salting, krydring, koking, steking og grilling. På denne måten kan du tilpasse et produkt 100 % til din smak. Vi har moderne produksjonsutstyr som gjør det mulig for oss å sette sammen både små og store pakker med kjøttprodukter. Vår infrastruktur er i samsvar med BRC, HACCP og Autocontrole guide 18 & 19. I tillegg til vår kjøttproduksjonslinje har vi en komplett skjære- og terningavdeling.
Belgia, Mol
Mora jobber hver dag med å utvikle, produsere og distribuere millioner av snacks. Fra Mora Funmixene til den ekte Mora Kipkorn: det er snacks vi alle elsker. Denne lidenskapen for snacks deler vi med dere som forbrukere, men også med våre leverandører og kunder. I supermarkedet: minisnacks, kjøttsnacks, snacks til mellom brødskiver, kroketter, østlige snacks, kyllingsnacks, fjærkre snacks...
Belgia, Kortemark
Vi bearbeider svinekjøtt for slaktere, kjøttvareprodusenter, eksportører og serveringsleverandører.
Belgia, Monteneau
... - som i alle produksjonstrinn generelt. I dag, som i generasjoner før, blir den ekte Ardenneskinken laget med hardt håndverk. Tid er en viktig ingrediens. Røyking skjer i henhold til en gammel tradisjon, med bokkved og einerbær. 6 måneder med produksjon er nødvendig for at en fersk skinke skal bli en ekte Ardenneskinke fra Montenau.
Belgia, Diest
Fugler og spesialiteter, kalde tilberedninger, stort vilt, lite vilt.
Belgia, Veurne
Ter Beke er en innovativ belgisk fersk matgruppe som markedsfører et omfattende utvalg av kvalitets ferske matprodukter og tilhørende tjenester i en rekke europeiske land. I dag er vi spesielt spesialisert på produksjon og salg av delikate kjøttprodukter og ferske tilberedte retter fra 7 industrielle anlegg i Belgia og Nederland. Hos Ter Beke jobber omtrent 1.650 ansatte. Ter Beke har vært notert på Euronext Brussel siden 1986 og hadde en omsetning på EUR 399,7 millioner i 2014.
Belgia, Hoogstraten
Engros i kjøtt, slakteri.
Belgia, Schoten
...Willbert har produsert håndverkskjøttprodukter i over 20 år under navnet "De Bourgondische Hoeve". De Bourgondische Hoeve tilbyr skinker og kasseleribbe, kokte produkter, leverpostei, hoder, kjøttruller og rullader, røkt og saltet kjøttprodukter, samt bacon.
Belgia, Wommelgem
Ter Beke er en innovativ belgisk fersk matgruppe som markedsfører et omfattende utvalg av kvalitets ferske matprodukter og tilhørende tjenester i en rekke europeiske land. I vår fabrikk i Wommelgem produserer vi vårt komplette sortiment av kokkeskinke, paté og kokepølser.
Familiebedriften LMJ Kjøttprodukter L. Michielssen NV fra Schoten tilbyr et bredt utvalg av saltede, røkte, kokte og stekte kjøttprodukter og spesialiteter til konkurransedyktige priser med kort leveringstid.
Vleeswaren Paul Peeters og sønner tilbyr detaljhandlere (slaktere, cateringfirmaer, ...) et bredt og utvalgt sortiment av kjøttvarer og produkter. Våre produkter: delikate kjøttvarer, fine salater, ferdigretter, sauser, aperitiffer, ... Hovedaktiviteten er og forblir imidlertid spesialisert produksjon av salami. Produktene, og spesielt salamiene fra Vleeswaren Peeters, er et uunnværlig tilskudd til ditt sortiment!
Belgia, Moerkerke-Damme
... produktene våre lett sporbare. Dette forplikter oss til å jobbe ekstremt samvittighetsfullt og nøyaktig. Den store fordelen er at vi selv kontrollerer hele prosessen. Denne arbeidsmetoden oversettes til slutt til en rettferdig pris, som belønner alle ekstra innsats for sunn og velsmakende mat. Våre kunder kan være trygge: de får den beste kvaliteten til den beste prisen. Vi garanterer ren kvalitet fra...
Belgia, Champlon-Tenneville
Deilige pølser og røkt skinke fra hjertet av Ardenne. Folkene hos Marcassou produserer sine produkter med respekt for tiden som går, fordi tålmodighet er den essensielle ingrediensen for kvaliteten på våre deilige spekemat. Pølsene og de røkte skinkene fra Ardenne finnes både i biter og i skiver.
Produsent av pølser og salami.
Belgia, Gent
... romtemperatur. På grunn av den lange holdbarheten og den praktiske (individuelle) emballasjen er produktene ideelle for salg gjennom ulike kanaler: stor distribusjon, grossist, butikker, bensinstasjoner, cash & carry, automater, osv. Breughel har også flere produkter som er mer egnet for kjøleskapet: (Knack) So-Si Frankfurtere, tørre pølser i multipack og Apero mini-gårdpølser. Produksjon i henhold til kundens spesifikasjoner og private label er diskutabelt. Breughel garanterer ekstra kvalitet og utmerket, fleksibel service!
Belgia, Bruxelles
Ardenia SA er spesialisert på belgisk håndverkskjøtt. Hos oss finner du alle typer hvite og svarte pølser, inkludert pølser med nøtter, aprikoser, rosiner, sopp, kål og trøfler. Vår charcuterie er laget på en håndverksmessig måte og med den beste omsorg, samtidig som vi tar hensyn til de strengeste kvalitetsstandardene. Ardenia er din garanti for service og kvalitet innen spesialiteten belgisk håndverkskjøtt (pølser, presset hode, Breughel presset hode, kalvehode, kip kap, Ardennerpaté,… )...
Belgia, Aartselaar
Belgia, Genk
Alle kjøttprodukter blir kuttet på stedet: BBQ, buffeer, gourmetfat, fonduefat...
Charcuteri...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play