Belgia, Koekelare
...Koekelare i Vest-Flandern er utgangspunktet for 't Houtlandt, en produsent og leverandør av delikate kjøttprodukter. Fra dette grossistfirmaet forsynes slaktere i Øst- og Vest-Flandern med sitt pålegg, det meste som selges her er laget på huset.
Belgia, Serskamp
Vårt kjøttforedlingsfirma IKA ble grunnlagt i 1985, og anlegget i Serskamp kom først fire år senere i 1989. Vi er kjent for å være en av de viktigste aktørene i vår delikate sektor, nemlig kvalitet. IKA er spesialisert på håndverkskinker og industrielle skulder- og bakhammere. Prosessen for begge typer følger de høye kvalitetsstandardene til H.A.C.C.P. Vi tilbyr en svært godt tilrettelagt service til kundene, og kan oppfylle alle nødvendige standarder på daglig basis.
Belgia, Aalter
...Med mer enn 25 års erfaring innen kjøtt og detaljhandel kan du trygt anse oss som en erfaren fagspesialist. Hjertet av vår virksomhet ligger i Øst-Flandern, Aalter, hvor de følgende fem pilarene er sentralisert: - Utvalg & innkjøp - Skjæring & tilberedning - Oppbevaring & lagring - Plukking & transport - Service & administrasjon...
Belgia, Zemst
...Belgiske ostetyper, utenlandske ostetyper, melk og fløte, egg og derivater, yoghurt og pudding. Kulinær: ferdigretter, fersk pasta, kulinariske oppvarmingssauser, forkokt kjøtt og fjærfe. Salater og sauser: smørbare salater, måltidssalater, majones og derivater, dressinger. Aperitiff snacks: oliven, tapas, butterdeig snacks. Fisk og skalldyr: røkt fisk, ferske reker, fiske-terriner. Ultra fersk: fjærfe, vaskede og skivede grønnsaker, grønnsaker i bulk, grønnsakssalater, ferske fruktsalater, fersk fruktjuice...
Belgia, Marcinelle
Etablert i over 50 år i Charleroi-regionen, er vårt selskap engrosleverandør av spekemat, oster, kjøtt og frosne varer, rettet mot alle typer matvirksomheter. Som distributører av de største merkene og håndverksprodukter, kan vi betjene deg i vår CASH and CARRY eller HJEMME hos deg i hele den fransktalende delen av landet, inkludert Brussel.
Belgia, Sint-Pieters-Leeuw
...Vi er en familieeid håndverksbedrift som produserer kjøttvarer, spesialisert på håndlagde og tradisjonelle kokkeskinker, kvalitetsrøkt og saltet kjøtt med røkt indrefilet som vår spesialitet, kokkepølser av slakterkvalitet, produkter på oppdrag og skreddersydde produkter eksklusivt for kunden. Den 31. juli 2013 mottok vi UNIZO-autentisitetsmerket for håndverk "Håndlaget i Belgia"...
Belgia, Brugge
...Brugse Vleescentrale er et markedsrettet selskap der sluttproduktet, 'ferskt kjøtt og kjøttforberedelser klare til konsum', har en sentral plass.
Belgia, Gierle
Vleba er spesialisert på skjæring, porsjonering, emballering og produksjon av ferskt kjøtt og ferske charkvarer. De presenterer et team av profesjonelle slaktere for deg. Gruppen Peeters Govers kan sammen med Vleba og den separate restauranttjenesten, som sørger for levering av dagsferske grønnsaker, frukt og urter, ta seg av ditt ferske sortiment.
Belgia, Veurne
Versmarkt Delvan er et familiedrevet kjøttforedlingsfirma med omtrent tjuefem motiverte ansatte. Selskapet leverer daglig til restaurantbransjen og storkjøkken. Private kunder kan besøke butikkene for et omfattende utvalg av ferske produkter. Ferskt kjøtt, delikate kjøttvarer, ost, grønnsaker og frukt, grillmat, cateringretter, smørbrød, festfat,... Storfe kjøpes levende fra anerkjente oppdrettere i våre områder. Versmarkt Delvan kjøper kun unge hunndyr av rasen Belgisk Hvit-Blå. Svinekjøtt og fjærfe kjøpes fra faste, anerkjente slakterier.
Belgia, Geel
... forbrukerorientert: Ferskt kjøtt av kalv, storfe, svin, lam, hest, melkekid og fjærfe, utbeinet eller porsjonert, i bulk, vakuumpakket eller under beskyttende atmosfære. Ferdiglagde kjøttprodukter av alle kjøttslag: stekt, kokt eller til og med fritert.
Belgia, Hoogstraten
...Engros i storfe og kjøtt. Vårt tilbud: Leveringsdyktig kvalitet. Vårt storfekjøtt: Swaegers & Co BVBA tilbyr slakt, for- og bakpartier, samt alle tekniske deler av for- og bakpartiet. Vår fagkunnskap og mange års erfaring gjør at vi kan skjære etter forespørsel. Alle produkter kan leveres både ferske og frosne. Transport: Swaegers laster daglig storfekjøtt for kunder i Europa. For korte avstander leverer vi med våre egne lastebiler. For lengre avstander leverer vi produktene våre gjennom et utvalg sertifiserte transportører.
Belgia, Herentals
Ta et dykk inn i vårt brede utvalg av ferske topprodukter og viner. Som ferskvaremarked fokuserer vi hovedsakelig på kjøtt, ost samt grønnsaker og frukt. Våre produkter kjøpes i størst mulig grad fra småskala, lokale produsenter. I vår delikatesseavdeling kan du finne et fast utvalg av ferdigretter. Selvfølgelig tilbereder vi også gjerne ditt tilpassede festmeny. Som vinhandler spesialiserer vi oss på italienske, spanske og Bordeaux-viner, med den ekstra fordelen at mange viner distribueres eksklusivt for Belgia.
Belgia, Liege
Kjøtt og pølser for tradisjonelle slaktere samt Halal. Vår verksted tilbyr produkter som oppfyller europeiske standarder.
Belgia, Wijnegem
... tilberedning av røkt hestekjøtt. RØKT HESTEKJØTT fra Equinox er et anerkjent lokalprodukt og er kjent for sin deilige smak. Vi tilbyr også et begrenset utvalg av hjemmelagde spesialiteter basert på svinekjøtt. Equinox lanserer også et sortiment av FERDIGRETTER med 'Braisert kjøtt' som spesialitet. Dutzener av oppskrifter basert på forskjellige kjøttslag er tilgjengelige i ulike emballasjer. Equinox som SKJÆRER OG PAKKER ferskt kjøtt og kjøttprodukter.
Belgia, Bruxelles
VDH osteprodusent er en grossist av oster og har et meieri i Wollué. Selskapet forbereder og leverer dine ostefat, kjøttpålegg og smørbrød til skolen, firmaet, kontoret ditt...
Belgia, Wellen
... dag jobber vi med 8 dedikerte slaktere for å hver dag tilby våre kunder ekstra kvalitet i en familær atmosfære. Kort sagt, et dynamisk selskap til tjeneste for kunden. Våre styrker: Levering over hele Belgia til både supermarkeder, slaktere og restauranter. Distribusjon av hvit-blå rase, Meritus og Vita kjøtt. Innehaver av HACCP og BRC-sertifikat. Utmerket pris-kvalitet. Direkte levering til kunden.
Belgia, Bastogne
... garantien oppnås hovedsakelig gjennom en streng utvelgelse av oppdrettere, slakting, avskjæring... utført under tilsyn av veterinærtjenestene, i samsvar med EU-regelverket, strenge hygienekrav på hvert produksjonstrinn, samt regelmessig analyse av produktene. Regelmessig slakting og import, en pålitelig logistikk (fersk/frossen), og et motivert personale, er garantien for leveranser under de beste forholdene og tidsrammene i hele Europa. Kunnskap og lang erfaring innen kjøtt- og husdyrhold gjør at Bison & Co. kan svare raskt på alle forespørseler.
Belgia, Roeselare
På jakt etter deilig ferskt kjøtt, fra det minste, mest smakfulle stykket til storkjøkkenprodukter i store mengder? Da er du på rett sted hos ’t Vleeshuis. 30 år med utmerket service Vår detalj- og engrosvirksomhet har etter 30 år blitt en etablert aktør både for privatkunder og ulike institusjoner. Den utmerkede omdømmet vårt skyldes ikke bare kvaliteten på vårt tilbud, men også vår tilnærming...
Belgia, Antwerpen
...INTERVLEES har blitt en av de viktigste europeiske importørene/distributørene av kjøtt. INTERVLEES spesialiserer seg på internasjonal sourcing og markedsføring av kvalitetskjøtt, noe som oppnås gjennom vårt engasjement og pålitelige relasjoner med viktige internasjonale produsenter. Våre produkter: storfekjøtt, lam, svinekjøtt, vilt og fjærfe.
Belgia, Mussy La Ville
Bakeri spesialisert på gourmetpaté og tradisjonelt røkte pølser. Emballasjen er selvfølgelig regulert av strenge normer fra AFSCA, som inkluderer på etiketten: partinummer, sporbarhet av kjøtt, krydder, mel, egg som brukes, samt allergener som finnes i det ferdige produktet, noe som krever ekstra arbeid og betydelig oppmerksomhet. Frédéric uttrykker ønsket om å kunne opprettholde den tradisjonelle produksjonen av produktene sine i lang tid, bevare oppskriftene som er overlevert av foreldrene og besteforeldrene hans, og fortsette å fremme forsvaret av våre gaumais-produkter.
Belgia, Lummen
... fleksibel service som styrker din virksomhet. Hos Coenen & Co jobber vi med den største respekt for de strengeste hygieniske standardene. På den måten kan du være trygg på rene smaker og de beste produktene. Kontakt oss i dag og velg en grossist for kjøtt- og osteprodukter som setter smak i første rekke.
Belgia, Beringen
Bruegel kjøttvarer, et ungt og dynamisk selskap spesialisert på kjøtt og ferskvarer. Er du profesjonelt og lidenskapelig opptatt av fersk mat? Vi er klare til å hjelpe deg med et bredt utvalg av kjøttvarer, salater, ost, spesialiteter og ferdigpakket produkter.
Belgia, Ingelmunster
Dobbels er en produsent av fine kjøttprodukter. De tilbyr: Marinerte kjøttprodukter, Bacon, Skinke, Diverse (Kjøttpudding, Galantiner, Smør), Storfe, Pølser, Paier.
Belgia, Izier
... ikke. Nøtt: Den fine delen av skinken, saltet i mild, naturlig lake eller i filet, røkt eller ikke. Fett: Tørkesaltet bryst, røkt eller ikke. Håndverkskokt skinke: Førsteklasses skinke, saltet for hånd, kokt og stekt i ovn. Tørrpølse: En blanding av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt.
Belgia, La Louvière
Sag Food er et handelsbyrå spesialisert på salg av italienske matprodukter. Vi er hovedsakelig aktive i Belgia, Nederland og Luxembourg, men også i Frankrike og Tyskland. En lang erfaring og en kultur for produkter i kontinuerlig utvikling er våre viktigste styrker. Vår spesialitet ligger i å etablere og administrere en profesjonell salgsorganisasjon tilpasset behovene til hver type kunde...
Vleeswaren De Baets er et firma med to hovedaktiviteter: - produksjon av fine kjøttprodukter som salamityper, kokte produkter og paté. - slakteri spesialisert på ferske kjøttprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bonderingpølse, salami uten hvitløk, salami med hvitløk, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokte pølser Hespenpølse, kalvspølse, sjampinjongpølse, lunsjpølse… * Patéer Smørpaté, bondpaté, sesongpaté… * Saltede varer Saltede svinekjøtt, røkt svinekjøtt, skinke, filet d’anvers…...
Belgia, Veurne
... intensiv forskning har De Beauvoorder, som opprinnelig var en håndverksmessig patéprodusent, utviklet et helt spekter av raffinerte produkter gjennom årene. Det finnes også et omfattende utvalg av kokkeskinker, saltevarer, fjærfe og kokepølser. Den røde tråden gjennom alt dette er kvalitet, smak, kulinarisk kreativitet og ferskhet. Ferskhet, en av De Beauvoorders kjepphester. Ikke bare brukes det førsteklasses ferske råvarer, men det produseres også så mye som mulig på bestilling, noe som til slutt kommer produktet til gode.
Belgia, Brussel
Lauraham har en familietradisjon som strekker seg over 30 år. Selskapet er spesialisert på produksjon av kokte skulder- og skinkeprodukter basert på svinekjøtt. Produksjonsstedet til Lauraham er strategisk plassert i Nordvest-Bruce, med tilgang til store slakterier og leverandører på den ene siden, og de viktigste grossistene og storkunder på den andre siden.
Belgia, Bocholt
De Spiegeleire Ambacthelijke patéer. Siden 1972 har uendrede produksjonsprosesser sørget for en raffinert og konstant smak. Vi garanterer førsteklasses produkter: patéer, spesialfilet av kylling og kalkun og varianter, leverpostei, blokkpaté og varianter, samt Berliner.
Belgia, Hofstade-Bij-Aalst
Dessomville er en grossist innen kjøttvarer, ost, hermetikk og frysevarer. Vi har egen produksjon av delikat pålegg, samt et rikt utvalg av ferske produkter og mange andre spesialiteter. I vårt tilbud inngår til og med en omfattende service, og streben etter best mulig kvalitet er også en del av det.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play