Belgia, Lokeren
...Matindustrien bearbeider nesten alle innvollene fra storfe. Tynntarmen (eller storfekjøttløperen) brukes hovedsakelig til å lage saveloys (cervelas), blodpudding og tørkede pølser. En annen mye brukt tarm er storfekjøttets bung-kappe, som brukes til å produsere skinkepølse (spam), kalvepølse, blodpudding og tørket pølse.
Samsvarende produkter
Storfe
Storfe
Andre produkter
Sau
Sau
Portefølje (6)
Belgia, Herstal
Selskapet Legon er spesialisert på detaljhandel innen slakteri og produksjon av tørkede pølser. Produkter: bolognaise, salami, foie piqué, ren svinepølse (med eller uten nøtter), Ardenne-pølse, helge-salami og Goliath, tørket pølse Lutin eller Picador, røkt tørket nakke, gårdspølse.
Belgia, Herstal
Jova er et selskap som spesialiserer seg på produksjon av pølser og kokte pølser laget av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt. Fra polsk pølse til mini-grillpølser, inkludert den berømte Krakowska, oppdag alle våre produkter samt deres særtrekk som har gjort dem til anerkjente kvalitetsprodukter i mange år.
Belgia, Florenville
Blaise salaison er spesialisert på høykvalitets lokale produkter laget på en håndverksmessig måte uten tilsetning av kjemiske produkter. Salte produkter som pølser, skinkebiter og cobourgs røykes tradisjonelt med bokhvetespåner, og denne produksjonen følger strenge håndverksoppskrifter og prosesser. Eksklusiviteter som pølse med Orval-øl, pølse med honning eller sjalottløk har, gjennom årene...
Samvirkeforetaket Porcs Qualité Ardenne (PQA) er lokalisert i Malmedy i de belgiske Ardennene. Vi produserer tre typer svin under strenge spesifikasjoner, kontrollert av uavhengige og anerkjente sertifiseringsorganer. PQA har full kontroll over hele prosessen: oppdrett, fôring, transport, slakting, skjæring, kjøttforberedelser og pølsemakeri. Fra halvparten av svinet til fersk pølse og fra...
Populære land for denne søkefrasen