Frankrike, Carpentras
...Finn våre prisbelønte produkter fra Verdenspølseutstillingen 2023. GULLMEDALJE Tørrpølse med urter fra Provence SØLVMEDALJE Ren svinekjøtt tørrpølse SØLVMEDALJE Tørrpølse SØLVMEDALJE Mild chorizo Liten + : En perfekt boks for å variere smaker og aromaer, som vil gjøre deg hekta! SKU:2200056000000-1 Vekt:1,2 kg Presisjon angående vekt: Produkt utsatt for uttørking Vekt:1,2 kg Presisjon...
Portefølje (16)
Frankrike, Laissac
...Gaveesken 100% lokal. Gaveesken inneholder: 3 Popines med spekemat (blant annet pølse, lonzo, skinke, coppa eller tørket Aubrac-okse) og en flaske Petit Pont rødvin (Pays d'Oc). Popines: Spekemat uten nitritt, skåret og vakuumpakket i et glasskrukke som er 100% resirkulerbar. 3 unike ingredienser: kjøtt, Guérande-salt og Kampot-pepper IGP. Uten konserveringsmidler, kan spekematen oppbevares i...
Portefølje (29)
Frankrike, Maubeuge
...Denne kebab-krydderblandingen er spesielt utviklet for å gi smak til kjøtt: lam, kalkun, kylling, osv... og gir en deilig kebabsmak (Shawarma eller Döner). Denne krydderblandingen for pølser med kebabsmak er også egnet for krydring av kebabspyd (uten fosfat). En kebab på BBQ, nei! Men pølser med kebabsmak, hvorfor ikke? Kebabspyd er veldig populære, så det var utenkelig å ikke tilby krydderblandinger for pølser med kebabsmak. Anbefales spesielt med lam eller kalv og fett, denne krydderblandingen gjenspeiler trofast smaken av kebabkjøtt. Referanse:ART0030...
Portefølje (33)
Frankrike, Castelnaudary
...Nyt denne deilige Rougailen med Montbéliard-pølser og Reunion's L’Oiseau-chili sammen. Inspirert av de beste bryggeriene, er denne oppskriften uten fargestoffer, kunstige smaker og konserveringsmidler.
Portefølje (56)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
...Vi velger de beste stykkene for å lage våre pølser. Kjøttet kommer fra skulderen, brystet eller skinken til griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, og hvert utvalgt kjøtt inngår i en nøye sammensatt blanding. På denne måten sikrer vi både mørt kjøtt og en kraftig aromatisk karakter i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Samsvarende produkter
Auvergne-pølser
Auvergne-pølser
Portefølje (1)
Frankrike, Auros
... tørkede produkter Maison de la PLV og prisskilt som fremhever den håndverksmessige siden av våre produksjoner uten laktose og uten gluten. Vi er seks personer som jobber med produksjonen på en tradisjonell måte.
Portefølje (31)
Frankrike, LA ROCHETTE
...Vi produserer med stor respekt for tradisjonen med gammeldagse pølser og tørkede pølser: naturlig tarm, ferskt kjøtt, uten fargestoffer, glutenfritt og uten tilsatte nitritter.
Samsvarende produkter
Tradisjonelle Tørkede Pølser
Tradisjonelle Tørkede Pølser
Portefølje (1)
Frankrike, Saint-Etienne
Frankrike, Pessac
...Pølser, salami, lonza, saueskinke, geiteskinke, lokale spesialiteter, guanciale, pancetta, rå skinke, coppa, Desulo-skinke, villsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Portefølje (8)
Frankrike, Lyon
...210 grammer med ren glede å dele. En håndlaget elg-pølse som avslører autentisiteten til området takket være sine subtilt tresmakende aromaer, og som vil glede alle viltkjøttelskere. Denne pølsen er laget av magert elgkjøtt (70%) og magert og fett fra svart svin fra Bigorre (30%)...
Portefølje (40)
Frankrike, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures eller med urter i 55 eller 90g, merguez biff-lam i 55 eller 90g, kjøttdeig, farse, chorizo til grilling, osv. Den kreative serien av pølser inkluderer også pølser og chipolatas med muscadet, med curé nantais og poteter, med grillede grønnsaker, med grillede løk, med piment d'Espelette, Chistorra, basquaise... Tilgjengelig i selvbetjeningsdisken, under beskyttende atmosfære, i fast vekt eller i den tradisjonelle disken, er pølsene utelukkende fylt i naturlige tarmer. Det finnes også en serie "Porc Bio du centre" i chipolatas 55g og pølse 125g.
Frankrike, Malataverne
...Vi foreslår å servere en Grignan les Adhémar Rouge med - En hachis Parmentier av storfekjøtt. - Andepaté med grønn pepper. - Marinerte rådyrstek. - Røkt pølse med linser. - Biff tartar av storfekjøtt. - Andeterine med grønn pepper. - Chili con carne. Grignan les Adhémar rouge er en vin produsert i Frankrike i Rhône-dalen. Det anbefales å servere den ved en temperatur mellom 14 og 15°C.
Portefølje (188)
...Alandaluzza.fr er en halal grossist som tilbyr et utvalg av premium håndverks halal pølser laget i Andalucía til profesjonelle aktører: hotell, restaurant, pizzeria, catering, halal pølsemakeri, halal delikatesse... Vårt utvalg av halal pølser i engros består blant annet av: - halal pølse av storfe og lam - halal chorizo av storfe og lam - halal fuet av storfe - halal bacon / halal pancetta av...
Portefølje (4)
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, da de deretter må avkjøles i strengt tidfestede trinn. Så kommer tiden for modning i tørkerom under nøye overvåkede forhold for temperatur og fuktighet i flere uker.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Olonne Sur Mer
...fransk svin, lam, hest og Challans fjærfe. Menyen og rettene endres i takt med årstidene. Catering-tjenesten samarbeider med lokale produsenter og lager tradisjonelle retter basert på ferske råvarer. Du kan velge mellom flere kjøttpakker (storfe, kalv, svin, fjærfe og blandet), buffet (grønnsaker, salater, tabbouleh, pâté/rillette, assortert pølse, tilbehør, flere kjøttalternativer og ostefat), flere varme retter, grillretter og tilbehør.
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Populære land for denne søkefrasen