Italia, Guardiagrele
Grunnlagt i 2011 i Abruzzo, Italia, er Promix Srl et referansepunkt innen sektoren for halvfabrikata til baking, konditori og pizzeria, som kombinerer håndverksmessig tradisjon og teknologisk innovasjon for å tilby produkter av høyere kvalitet. Våre halvfabrikata er utviklet med en etisk tilnærming, ved å bruke naturlige og bærekraftige ingredienser, og garanterer en ren etikett som møter de økend...
Portefølje (91)
Frankrike, Aix En Provence
Roger Sarret, sønn av baker, å produsere biscottes handler først og fremst om å tilby en glemt følelse, en glede fra før årene med avholdenhet, å lære på nytt og tørre å nyte disse små daglige gledene igjen. 65 år senere er Roger fortsatt her, hans kunder, tro mot kvaliteten, har utviklet seg, og den håndverksmessige produksjonen har økt uten å miste sine kvalitetskriterier. I dag, for Rogers arvi...
Portefølje (31)
Selskapet CCAG ligger i Pluneret i departementet Morbihan (56). Det er spesialisert på trykking på objekter eller innovative, tilpassbare reklameprodukter, samt produkter rettet mot Restauranter / Catering / Takeaway / Sjømat / Musling-, skjell- og krepsprodusenter / Fiskere / alt innen borddekkingen. Vi lager, for restaurantene, tilpassede borddekkebrett, tilpassbare fingerboller med 25 forskjel...
Portefølje (85)
Tyrkia, Izmir
DAMS Machinery, en ledende produsent av maskiner for matbehandling med base i Tyrkia, spesialiserer seg på å levere industrielt utstyr som overholder internasjonale kvalitetsstandarder. Siden vår oppstart i Izmir Kemalpaşa har vi forpliktet oss til fortreffelighet, og vi lager deigbehandlingsmaskiner, brødskjærere, pakkemaskiner, kjøletårn, fermenteringstårn, egg-sesam sprøytemaskiner og produkttr...
Portefølje (61)
Frankrike, Torcy Le Petit
...Fra dietetikk... Brødet DIABÉMIX er rikt på fiber og proteiner, med redusert innhold av karbohydrater og salt sammenlignet med et vanlig baguette. Det har derfor en REELL DIETETISK INTERESSE, takket være sin HØYE NUTRITIONALE VERDI. Brødet DIABÉMIX er ideelt for HELE FAMILIEN og IDRETTSUTØVERE. ... Og av... glede! Oppdag sprøheten av QUINOA- og CHIA-frø, disse små frøene er en ekte ernæringsmessig fordel i hverdagen. For dine søte eller salte pauser, vil DIABÉMIX passe perfekt som TARTINE eller SANDWICH.
Portefølje (18)
Tyrkia, Istanbul
...Bag for baguette/brød med pustende materiale, med eller uten vindu i brunt/hvitt Kraft. - Baguettepose, croissantpose eller tilpassbar brødpose med pustende egenskaper. Tilgjengelig med eller uten vindu i brunt og hvitt Kraft. Pustende, slipper ut dampen fra varmt brød. Disse posene er svært praktiske for transport av brød og bakverk. Biologisk nedbrytbar, miljøvennlig og naturvennlig. Papirvekt: 40 GSM Trykkfarge: 5 Papirfarge: brunt og hvitt...
Portefølje (123)
Tyskland, Bad Bramstedt
...Synet av smeltet urtesmør på et vakkert stykke fisk eller kjøtt får virkelig vannet til å renne i munnen. Hva ville et saftig grillbiff, et sprøtt baguette, en varm ovnsbakt potet eller smeltet raclette-ost vært uten dette herlige smørstykket? Uansett om det er til kjøtt, grillet grønnsaker, fisk eller bare på et stykke brød – fra nå av kan du lage ditt eget smør. Alt du trenger er vårt geniale kryddersalt. Det er ingenting som står i veien for smørglede, det blir ikke mer smakfullt. Innhold: 30,00 g Artikkelnummer: 480816...
Portefølje (89)
Frankrike, BLOIS
...Mousseline Destinert for emballasje og transport av brød og baguette. Vårt tilbud av mousseline: • hvit eller brun kraftpapir av ren tremasse • hvit eller trykt • i ark av forskjellige formater eller på rull Sacs viennoiserie 7 formater av poser for å emballere og transportere alle typer bakverk, i forskjellige mengder. Posene tilbys i • hvit kraftpapir eller brun kraftpapir av ren tremasse • med trykk eller uten Sacs à pain For bedre hygiene og bevaring ved transport av brød og baguette. Pose i hvit kraftpapir med grafikk som refererer til yrket.
Portefølje (6)
Frankrike, Bayonne
...Familien Koskor kjennetegnes av sitt brød med heving og etterheving, høy fuktighet og rustikk utseende. For våre oppskrifter rettet mot daglig forbruk, har vi skjerpet dem, aldri bedre sagt, ved å gi dem nye former og mer volum. Dette er et brød med lang holdbarhet som, takket være sin myke krumme, er lett å fordøye. Uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler, er det brød med smak for alle...
Portefølje (44)
Frankrike, Saint-Denis
...Laget av hvitt mel (type 55 eller 65) produsert i nærheten av våre bakerier (Chartres, Caen, Sens). Det flotte volumet av våre baguetter, småbrød eller brød, samt deres karakteristiske duft, vitner om en godt kontrollert produksjonsprosess.
Frankrike, La Garenne Colombes
...Den reklamevennlige brødposen er et taktisk medium som distribueres i håndverksbakerier. Den kommer deretter inn i hjemmet for å være synlig for alle familiemedlemmer. Den reklamevennlige baguetteposen brukes mye til lokale kommunikasjonskampanjer (utsalgssteder, arrangementer, kommuner, ...) samt til nasjonale kampanjer, spesielt for matprodukter knyttet til brød og måltider (spesielt pålegg).
Portefølje (2)
Frankrike, Nort-Sur-Erdre
...Ikke kast handleposene dine lenger... Når du kjøper brød i bakeriet, blir det ofte lagt i en papirpose. Denne posen tilbys deg for å transportere brødet hjem. Så, ... den blir kastet. Jeg foreslår derfor solide, vaskbare og gjenbrukbare stoffposer. Disse brødposene vil hjelpe deg med å transportere brødet hjem og deretter oppbevare det slik at det holder seg ferskt lenger. Teknisk...
Portefølje (20)
Frankrike, Ozoir-La-Ferriere
...Brun kraft brødpose. Din brød- eller baguettepose.
Portefølje (244)
...– Balansert og høytytende mel, spesielt egnet for brød som papo-seco, Mafra, Alentejano, forstekt baguette, osv. – A Granel har også en T65 PG-varianter med større elastisitet, spesielt anbefalt for industriell bruk.
Portefølje (3)
Tyskland, Marl
... vakkert, men også et spesielt hygienisk valg for kjøkkenartikler. I tillegg til ferskt brød og baguette kan også chips, nøtter, cocktailtomater og mange andre småting serveres stilfullt og originalt i den lange skålen. Sett med oliventre mediterranske aksenter på kjøkkenet og på det dekkede bordet - gjestene dine vil bli imponert! Design...
Portefølje (9)
...Designet for å produsere høyt hydrert brød (70-90% vann). På grunn av sin spesielle prosess: hard mel, viktig hviletid, mindre skade ved kutting, osv., tillater det å produsere brød av høy kvalitet og flere former. TXA-MAN-ROLL har en "multiroller" for å laminere og spre deigen, noe som gir deigen en ekstra styrke på 40-50%. Samlingen av produktet som allerede er kuttet og formet er manuell. Typer brød: den klassiske "ciabatta" i alle sine former: baston, baguette, rustikk med spisse ender, minis, osv.
Portefølje (10)
... gjennomsiktig måte, uten sveising eller indre kanter. Som et resultat er formene eller bandasjene enkle å rengjøre. Dette skaper optimale forhold for å overholde de strengeste hygienekravene. modeller: Bandasjer av hvitt brød og ristet brød Bandasjer av hvete, rug og fullkorn Runde baguette bandasjer...
Portefølje (49)
Østerrike, Atzenbrugg
...Dette rugmelet har den lyseste malingsgraden av rugmel og brukes hovedsakelig til baking av det såkalte forskuddsbrødet, som ser ut som et baguette, men faktisk er et rugbrød. Rugmel er det foretrukne melet for mørkt brød. Allerede Hildegard von Bingen beskriver fordelene med rug: "Det styrker kroppen og hjelper med vekttap." I tillegg har rug mange B-vitaminer og verdifulle mineraler.
Samsvarende produkter
Rugmel 'R500'
Rugmel 'R500'
Andre produkter
Hvetemel Type 'W480'
Hvetemel Type 'W480'
Portefølje (3)
Østerrike, Langegg
...En sunn og rask rett! Bare varm den opp og hell den over kokt pasta, eller nyt den spesielt hjertelig på bakt brød eller baguette! Den kan også brukes som dipp!
Samsvarende produkter
Grønnsaks Bolognese
Grønnsaks Bolognese
Andre produkter
Tomatketchup 250ml
Tomatketchup 250ml
Portefølje (2)
FORNIPA, produsent av bakerimaskiner i alle størrelser, med over 30 års erfaring innen produksjon av utstyr for bakerier av liten, middels og stor størrelse. Vi er spesialister på produksjon av industrielle linjer for forskjellige typer brød: Baguette, sandwichbrød, paninibrød, hamburgerbrød, burger, bagel… Våre maskiner: - Spiralblander. - Vannkjøler. - Roterende ovn. - Steinovn. - Ventilert ovn...
Frankrike, Aubervilliers
LPB, La Parisienne de Baguette, har siden fabrikken ble etablert for ett år siden i Aubervilliers, produsert og solgt alle typer brød og baguetter for profesjonelle. Enten du er en offentlig institusjon, en restaurant eller en annen profesjonell aktør som trenger en daglig mengde brød, leverer vi til våre kunder hver dag. Vårt sortiment spenner fra klassiske baguetter til spesialbrød etter...
Frankrike, Tiercé
Den franske produsenten maBaguette begynte å markedsføre sine automatiske baguette-maskiner i 2011. I dag finnes det hundrevis av maBaguette-brødautomater over hele Frankrike. Suksessen til maBaguette og den svært gode mottakelsen blant profesjonelle bakere kan tilskrives utviklingen av en brukervennlig automat for håndverksbakere og forbrukere. Pålitelige og robuste, har maBaguette-automatene...
... kan brukes til ulike produkter: -Brød: for alle kornsorter, mel- og kornbrød -Baguette, Ciabatta: Optimal for hvete- og speltmeltyper, men også fullkorn -Rundstykker: for alle kornsorter, optimal for fullkorn, men også meltyper -Fine bakverk: for alle lette hvete- og speltbakverk -Snittbrød...
Frankrike, Saint Vt
... behov når det gjelder vekt, størrelser, råvarer...? Krever du alltid mer kvalitet, nyhet, sikkerhet og service? PLANETE PAIN vet hvordan vi kan imøtekomme dine forventninger: halvbaguette, halvbaguette med malt, halvbaguette med flere kornsorter, halvbaguette fullkorn, bouchon, fullkorn bouchon, bouchon med flere kornsorter, malt rundstykke, brød, baguette, fullkorn baguette, baguette med flere kornsorter, økologisk halvbaguette, fiber halvbaguette, økologisk rundstykke, croissant, maxi croissant, pain au chocolat, maxi pain au chocolat.
Frankrike, Noyal Sur Vilaine
... bakeren! Siden den gang har MERAND kontinuerlig utvidet sitt maskinproduksjonssortiment, både halvindustrielle og industrielle linjer, og for alle typer brød. Og i mer enn 60 år har vårt selskap nå designet og produsert moderne, utvidbare arbeidsverktøy som er enkle å bruke. Eksporten genererer i dag 60 % av omsetningen til MERAND. Vår motto: "Innovasjon i tjeneste for bakeren og respekt for baketradisjonen". Ring oss eller skriv til oss, vi svarer gjerne på alle spørsmålene dine!
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play