Salami Milano/Napoli
Milano eller Napoli salami 100% italiensk svinekjøtt AGGRESSIV PRIS...
Next
Iberisk Eiken Salami - Kjøttprodukter
9,00 €
Produktet er laget med en blanding av hakket eller kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og krydder, eltet og fylt i naturlig svinekjøtt tarmer i en per...
Nduja - Kalabresk Salami
6,90 €
‘Nduja er den kalabresiske pølsen par excellence, og den fremstår med en dyp rød farge, har en myk konsistens og en spesielt krydret smak. Den lages a...
Next
Iberisk Eikenøtt Chorizo
Eikefôret iberisk chorizo er et produkt som tradisjonelt er laget med de beste krydderne og utvalgte kjøtttyper. Ingrediensene og kontrollert modning ...
Iberisk eik-lår - Kuret og fylt iberisk eik-lår
Iberisk eikenakke. Pølsebiter som veier mellom 1 til 1,2 kg, modnet i omtrent 90 dager. De serveres vakuumpakket hele eller i halvdeler.
Next
Prosciutto, Salami, Finocchiona, Pancetta - Toskansk Delikatesse
SALAME TOSCANO, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, middels grovmalte og terninger av spekk, blir fylt i kollagen tarmer og modnet. PROSCIUTTO - svine...
Ekte 300g vakuumpakket salami
Ekte 300g vakuumpakket salami...
Iberisk Rød Cular Chorizo Utvalg
Laget med utvalgte magre stykker og marmorert kjøtt fra iberisk svin. Krydret med utvalgte krydder (paprika for den røde iberiske chorizoen) og modnet...
Iberisk Bellota Skinke 100% - Hel Vakuumpakket
Et av de mest edle kuttene av våre eksemplarer, klart til å åpnes og konsumeres. 100% Ibérico Bellota Presa fra Castro y González er en fryd for ganen...
Iberisk Skinke
Spansk prosciutto, oppdrettet i vill tilstand og matet med eikenøtter.
Chistorra Oreada
Vi velger det beste kjøttet for å lage dette deilige produktet til forskjellige oppskrifter.
Landsbypølse
Saucisson paysan fra Île de Beauté er laget av svinekjøtt som modnes i minimum 1 måned. Hver enhet veier omtrent 300g, med en lengde på 27cm. Forpakn...
Next
Tørr Pølse - Pølse uten nitritt
16,45 €
Vår misjon: å gi tilbake sin ære til pølsen, et symbol på fransk gastronomi! Denne håndlagde pølsen er laget i vårt slakteri i Laissac, i Aveyron.
Tørrpølse med urter fra Provence - Pølser
8,90 €
Sausage med urter fra Provence, et produkt godt kjent her hjemme. En smak rik på aromaer. Denne blandingen av aromatiske urter, timian, rosmarin … vil...
Next
Kreolsk pølse
Creole-pølse er en unik portugisisk pølse som Monte Safira har perfeksjonert med sin dedikasjon til kvalitet og tradisjon. Laget av de fineste nasjona...
Tørr pølse
7,00 €
Svinepølse 100% hjemmelaget Ingredienser: svinekjøtt, naturlig tarm, salt, pepper, dextrose, stabilisator E450, natriumdifosfat, antioksidant E316, na...
Next
Tørrsaltet Svinepølse - Økologisk Charcuteri
6,65 €
Alle våre svin er sertifisert i Økologisk Landbruk. De blir fôret med sertifiserte AB-korn fra vår gård. Vår tørre svinepølse er vakuumpakket. Garanti...
Tørkede Pølser
Håndverksproduksjon hjemme, fra Pyreneene, på gammeldags måte. Uten kjemiske konserveringsmidler (E ...), og uten allergener (uten laktose, uten glute...
Pincho Moruno
INGREDIENSER: Svinnekjøtt, kantareller (17%), vann, salt, maisstivelse, krydder, dekstrose, konserveringsmiddel (natriumsulfitt), antioksidanter (E301...
Halal charcuteri
Halal spekemat...
Next
Iberisk Cebo Lår 50% Iberisk Rase - LÅR OG PØLSER
Porsjon fra iberiske griser, fôret med korn. Laget med muskelpakken bestående av ryggmusklene og semispinalmusklene i brystet, samt de langeste, lumba...
Skinke Ost Bokit
Salat, tomat, løk; kalkunskinke, ost...
Olibanumgummi
Aromatisk harpiks som er mye brukt i røkelse, parfymer og tradisjonelle helbredelsesmetoder.
Villsvin
Tradisjonell villsvin terrine i 90g Jean Brunet...
CHORIZO I OLJE 750GR - BEARBEIDET PRODUKTER
12,00 €
CHORIZO I OLJE 750GR - BEARBEIDETE PRODUKTER Referanse: 4000 VEKT: 750gr...
Hvitløkssalt
Brukes til forberedelse av salater, forretter, supper, andre lunsjretter. Proteiner (g / 100g): 9,5 Fett (g / 100g): 0,0 Karbohydrater (g / 100g):...
Next
Krydderblanding for fin Mettwurst - Krydret blanding for fine, skiverbare råpølsevarianter
Krydderblanding Mettwurst fin. Pikant krydderblanding for produksjon av smakfulle, skjærbare råpølsevarianter. Enten i lite kaliber som snacks eller ...
Geitost med Rosmarinskorpe
Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.
Pasjonsblomst
Pasjonsblomst...
Calabrian Spianata
Spianata Calabra Volum: 150g (±10%)...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play