Tyskland, Salzkotten
...Denne sous vide-kokeren gir presis, skånsom matlaging som bevarer smakene - takket være individuell justering av tid og temperatur, kan stekepunktet defineres nøyaktig. Materiale: Rustfritt stål Kapasitet på beholderen: 16 liter(e) Temperaturområde fra: 25 °C Temperaturområde til: 90 °C...
Portefølje (82)
Tyskland, Wasserburg
... påføres det ingen trykkforskjeller på matvarene under vakuumprosessen. Matvarer med høyt væskeinnhold og til og med hele væsker (supper, sauser, osv.) kan behandles på denne måten. Når de er forseglet aromaer, næringsstoffer, vitaminer samt cellestrukturen og næringssaftene forblir uendret matvarene er optimalt forberedt for sous-vide matlagingsmetoder den effektive absorpsjonen av krydret aroma er garantert med sous-vide matlaging i vannbad eller dampkoker ingredienser forblir ferske opptil tre ganger lengre når de er i...
Portefølje (12)
...Dette deilige sous-vide tilberedte grillede andelåret må ikke mangle på noe fest. På bare noen minutter kan du få et saftig og smakfullt andelår. Det kan også tilberedes i panne eller ovn.
Portefølje (1)
Tyskland, Steinenbronn
NITTO KOHKI Europe GmbH er en verdensberømt japansk designer og produsent av pumper og kompressorer, hurtigkoblinger og verktøy. Luftkompressorer, vakuumpumper og væskepumper er for eksempel godt egnet for analytikk, medisinsk teknologi og måleteknikk. Våre patenterte beluftningskompressorer brukes i små avløpsanlegg og biogassanlegg. Hurtigkoblingene for middels trykk, lavtrykk og høytrykk, sa...
Portefølje (329)
Tyskland, Waltenhofen
... er egnet for temperaturapplikasjoner av lengre varighet, som Sous-Vide matlaging. Klassiske bruksområder for denne typen film er emballering av tofu, rødbeter, poteter og ferdigretter. PA/PP medium barriere høytemperatur komposittfilmer tåler 121°C På grunn av sin allsidighet under varme, har våre PA/PP medium barriere høytemperatur komposittfilmer etablert sin tradisjonelle plass i kantinekjøkken, men i økende grad også i private husholdninger. Forberedt mat og ferdigretter får sin ideelle emballasje. Deres fordeler har ført til en uventet spredning: de er raskt...
Portefølje (20)
...Pastrami, kokt, stykkevekt ca. 2 kg, et røkt og krydret kjøttstykke, sous-vide kokt, vanligvis "rødt" kjøtt (ofte skulderstykke av storfe, i USA vanligvis bryst av storfe) det spises i tynne skiver som pålegg til brød eller sandwich Artikkelnummer: 061447 Basis VPE: kg Varegruppe: 05 - TK-kjøtt / 100 - TK-storfe Gjennomsnittlige næringsverdier per: 100 g Nettovekt: 1 kg Bruttovekt: 1 kg Dybde/Bredde/Høyde: 0/0/0 mm Restholdbarhet (dager): 119...
Portefølje (9)
Tyskland, Ballrechten-Dottingen
ystral er et raskt voksende, eierstyrt selskap innen maskin- og anleggsbygging. Vårt fokus ligger på konseptutvikling og bygging av tilpassede blandings-, dispergerings- og pulverbeleggsmaskiner, samt spesielle blandings-, dispergerings- og pulverbeleggssystemer for strømningsmekanisk prosess teknologi. I tillegg inkluderer våre prosess teknikker emulsjonering, homogenisering og blandingsdisperger...
Portefølje (84)
Tyskland, Klein Meckelsen
... hovedsakelig kald- og varm-røkt, stekt, Sous Vide og konfitert produkter. I tillegg finnes det et aktivt sortiment for råforbruk/sashimi, økologiske varer og sesongprodukter for grillsesongen som smørmakrell, laksesteker, grillspyd og laksepølse. Bedriftslokasjonen ligger mellom Hamburg og Bremen, hvor det i tillegg til produksjonen også drives et eget logistikksenter. Gjennom den anvendte...
Tyskland, Ostfildern
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play