Tyskland, Bad Bentheim
... maksimalt 150 kg røkes. Dette kan gjøres 2 til 3 ganger. Deretter må hele anlegget demonteres og rengjøres, slik at alle avleiringer som tjære og sot kan fjernes og ikke komme i saltet. Dette er veldig viktig for å forhindre at disse partiklene finnes i sluttproduktet. Smak og bruk. En blanding av gran- og bøketrær gir den intense røykaromaen.
Portefølje (549)
...Tilgjengelig i standardene hele egg / eggehvite og eggeplomme, samt som spesialprodukter med sukker eller salt Flytende egg - den klare til bruk-alternativet til skall-egg. Også tilgjengelig som salt-eggeplomme for majonesproduksjon i ulike dyrevelferdsformer. Emballasje: 10 kg BiB / 16 kg bøtte / 1000 l Pallecon / tankbil BiB: 10 l Rustfritt stålcontainer: 1000 l Pallecon: 1000 l Tankbil: 20.000 l...
Portefølje (17)
Tyskland, Marl
... kornblandingen til salaten i oliventre-skåler med de små krydder-skjeene på bordet! Eller la barna leke butikk med dem... Design Krydder-skjeen i oliventre kan enkelt greppes med pekefinger og tommel på det runde håndtaket. Åpningen er halvrund og smalner litt foran, slik at saltet eller krydderne kan doseres godt.
Portefølje (9)
Tyskland, Berlin
... over bøk. I tillegg blir saltet snudd hver time under røykeprosessen. Resultatet av dette arbeidet er vårt Smoky Salt med sin unike, intense smak. Smoky Salt - ikke vanlig røyksalt: Smoky Salt er typen røyksalt som er svært vanskelig å få tak i på markedet. Årsaken til dette er den svært lange røykeprosessen og ingrediensene som kun består av havsalt og bøk-røyk. Hos de mest solgte røyksaltene brukes imidlertid kunstige aromaer for å etterligne smaken av røkt. Det er også vanlig å blande inn paprika, sukker, pepper, curry og andre krydder.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play