Vi er et handelsfirma som jobber med markedsføring og eksport av matvarer til alle deler av verden, i tillegg til vår tilsyn og oppfølging av produksjonsprosesser.
...Ved å bruke vårt utstyr for sjokoladeproduksjon kan du;
- Produsere et bredt spekter av sjokoladetyper på én produksjonslinje,
- Sjokoladeproduksjon i forskjellige farger og former,
- Bytte raskt fra ett produkt til et annet,
- Utvide mangfoldet av massene med hverandre og med vaffel, kjeks og andre kombinasjoner ved å øke variasjonen av former, lage fyll og konfekt. Hver masse kan brukes: sjokolade, karamell, praline-masser, nougat, halva, marsipan, tørkede frukter, fondant, soufflé, marmelade osv.
- Nesten helt fri for manuelt arbeid.
...Kjøletunnel
– Vår kjøletunnel brukes til å kjøle ned sjokoladebelagte kjeks, gelé, nougat, fondant og lignende produkter.
– Bredder på beltene: 400, 600, 800, 1000, 1200 mm
– Kjøleenheten er plassert i midten av tunnelen. To vifter sørger for nødvendig luftstrøm.
– Tunnelens temperatur styres av en digital termostat.
– Tunnelens temperatur kan være ned til 0°C.
– Beltehastigheten styres av elektronisk frekvensomformer.
– Dekslene er isolerte.
– Tunnelen kan rengjøres ved å åpne toppdekslene.
– Tunnelen har et automatisk beltejusteringssystem.
– Skarpkantet innmatning.
– Tunnelen har skrapere.
...Unn deg den uimotståelige søtheten av Mars Chocolate. Som en ledende grossistleverandør tilbyr vi et bredt utvalg av populære Mars-merker, inkludert:
M&M's: Fargerike, sprø sjokoladekonfekter i forskjellige smaker.
Snickers: En klassisk kombinasjon av peanøtter, nougat, karamell og sjokolade.
Milky Way: En myk, seig sjokoladebar med en karamellfylling.
Twix: En sprø småkakebar dekket med melk...