... servering ved bordene i restauranter, barer, te-salonger osv.) eller i elegante pakker for utstilling på hyller eller i hjørner.
Ingredienser:
Sicilianske mandler, sukker,
Honning fra Etna (appelsinblomst)
egg hvite (naturlige, ikke frysetørkede)
Pistasj, sjokolade / Vanilje...
Søtsaker. Produksjon av sjokolade. Sjokoladeegg. Hos oss blir sjokoladebehandlingen utført med kjærlighet og omtanke, i respekt for tradisjon og kvalitet, og retter seg mot alle typer sjokolade, fra melk til mørk, samt hvit eller med hasselnøtt. Gambarotta srl utfører også sine behandlinger på vegne av tredjeparter: kakaopulver, mørk sjokolade, gianduiotti, sjokoladenougat, sjokolade, sjokoladekonfetti, hasselnøttsjokolade, smørbar sjokolade, søtsaker og sukker, sjokoladeplater og sjokoladeegg.
...påskekyllinger og sjokoladeegg, mandelkonfekt, sjokoladekonfekt, Avola-konfekt, nougat med hasselnøtter, håndlagde panettoner, nougat og nougatbiter, aromeller. Produktene lages i det interne laboratoriet som, ved å følge gamle oppskrifter, opprettholder håndverkskvaliteten og smaken av høy kvalitet. Konfektbutikken tilbyr følgende tjenester: tilpassede pakker, leveranser til private fester og restauranter, konfekt til enhver anledning og hjemlevering.
... respekterer den italienske tradisjonen og er fri for gluten, palmeolje og herdet fett for å garantere høyeste kvalitet. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter: deilig nougat og sjokolade i alle former, samt et bredt utvalg av håndlagde iskrem. Våre produkter er tilgjengelige både under vårt eget merke og for tredjepart. Våre produkter finnes både i restauranter og små butikker, samt i GDO. Kvalitet, innovasjon og fleksibilitet preger vår produksjon.
...rom, limoncello, gianduja, nougat osv.) dekket med ekstra mørk sjokolade med minimum 62% kakao. - Holdbarhet: 12 måneder.
- TRØFLER: laget av mørk sjokolade og hasselnøtter, drysset med kakao. - Holdbarhet: 12 måneder.
- MELIGA PAIE: deilig kake laget med maismel, som er sprø og myk, fylt med syltetøy. - Holdbarhet: 5 måneder.
- MELIGA KAKER: utsøkte småkaker fra Cuneo-tradisjonen, laget med smør...