Italia, San Pietro Clarenza
... servering ved bordene i restauranter, barer, te-salonger osv.) eller i elegante pakker for utstilling på hyller eller i hjørner. Ingredienser: Sicilianske mandler, sukker, Honning fra Etna (appelsinblomst) egg hvite (naturlige, ikke frysetørkede) Pistasj, sjokolade / Vanilje...
Portefølje (8)
Italia, Torino
Italia, Novi Ligure
Søtsaker. Produksjon av sjokolade. Sjokoladeegg. Hos oss blir sjokoladebehandlingen utført med kjærlighet og omtanke, i respekt for tradisjon og kvalitet, og retter seg mot alle typer sjokolade, fra melk til mørk, samt hvit eller med hasselnøtt. Gambarotta srl utfører også sine behandlinger på vegne av tredjeparter: kakaopulver, mørk sjokolade, gianduiotti, sjokolade nougat, sjokolade, sjokoladekonfetti, hasselnøttsjokolade, smørbar sjokolade, søtsaker og sukker, sjokoladeplater og sjokoladeegg.
Italia, Palagonia
...-dressing, sopp i olje, svarte oliven, grønne oliven, asparges, kapers, soltørket tomat, artisjokker. Granite og sicilianske iskrem: Granite i alle smaker, sitron, mandel, pistasj, morbær, sjokolade, appelsiner, granateple, fikener, hasselnøtt, jordbær osv.
Portefølje (55)
Italia, Itri
Håndverksproduksjon og bearbeiding av nougat, sjokolade, sprøtt, figurer og sjokoladeegg, praliner, trøffelsjokolade med tilpasningsmuligheter.
...påskekyllinger og sjokoladeegg, mandelkonfekt, sjokoladekonfekt, Avola-konfekt, nougat med hasselnøtter, håndlagde panettoner, nougat og nougatbiter, aromeller. Produktene lages i det interne laboratoriet som, ved å følge gamle oppskrifter, opprettholder håndverkskvaliteten og smaken av høy kvalitet. Konfektbutikken tilbyr følgende tjenester: tilpassede pakker, leveranser til private fester og restauranter, konfekt til enhver anledning og hjemlevering.
Italia, Basciano
... respekterer den italienske tradisjonen og er fri for gluten, palmeolje og herdet fett for å garantere høyeste kvalitet. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter: deilig nougat og sjokolade i alle former, samt et bredt utvalg av håndlagde iskrem. Våre produkter er tilgjengelige både under vårt eget merke og for tredjepart. Våre produkter finnes både i restauranter og små butikker, samt i GDO. Kvalitet, innovasjon og fleksibilitet preger vår produksjon.
Konditori iskrembutikk nougat Engros salg...
...rom, limoncello, gianduja, nougat osv.) dekket med ekstra mørk sjokolade med minimum 62% kakao. - Holdbarhet: 12 måneder. - TRØFLER: laget av mørk sjokolade og hasselnøtter, drysset med kakao. - Holdbarhet: 12 måneder. - MELIGA PAIE: deilig kake laget med maismel, som er sprø og myk, fylt med syltetøy. - Holdbarhet: 5 måneder. - MELIGA KAKER: utsøkte småkaker fra Cuneo-tradisjonen, laget med smør...
Italia, Novi Ligure
Sjokoladeproduksjon - Halvfabrikata nougat for iskrembutikker og konditorier, påskeegg...
Populære land for denne søkefrasen