...ISO22000:2005-standarden er utgitt som "Mattrygghetssystemer – Krav for alle organisasjoner i matkjeden", og TS 13001 HACCP-standarden er opphevet.
ISO22000 er en internasjonal standard som er utgitt for å fjerne kompleksiteten i ledelsessystemstandarder for organisasjoner i matkjeden. Matbårne utbrudd, forgiftninger, forringelse osv., som påvirker alle ledd fra produsent til forbruker...
...ble grunnlagt i 1987 av Berkan Dağ. Vårt selskap begynte med eksport av tørkede aprikoser i 2004. Landene vi eksporterer til inkluderer; Tyskland, Nederland, Den russiske føderasjonen, Brasil, Egypt, USA, Litauen, Ukraina. Våre produkter har ISO 9001 og ISO22000 kvalitetssertifikater. Vårt selskap vil oppfylle alle dine krav til mattrygghet. Vi garanterer at du ikke vil bli skuffet når det gjelder kvalitet når du velger oss. Vi ønsket å ta kontakt siden produktene dine vil inkludere aprikoser.
... kvalitetsprogrammet for oliven og olivenolje. Vårt laboratorium er anerkjent av den internasjonale olivenrådet. Vi produserer i samsvar med nasjonale og internasjonale standarder, samtidig som vi har oppnådd følgende sertifikater: TS EN ISO 9001 Kvalitetsstyringssystemer Sertifikat, TS EN ISO22000 Mattrygghetsstyringssystemer Sertifikat, BRC Global Standard for Mattrygghet Sertifikat, Halal Mat og Kosher Sertifikat. Økologiske produkter er sertifisert av ECOCERT.
... inkluderer vårt produktsortiment en rekke andre artikler som brukes sammen med beholderne i matbehandling eller matserveringsapplikasjoner. Vårt produktportefølje: Konvensjonelle aluminiumsfoliebeholdere, Foliebrettlokk, Aluminiumsfolie ruller, Stretch (Cling) filmruller. Arbeidslisens og matregistreringsdokument for selskaper som produserer materiale som er i kontakt med mat: Registreringsnummer: G34-7978-G -00002, Registrerings- og produksjonslisensnummer: G34-7978-G-00001, ISO 9001:2008 Kvalitet, ISO22000Mattrygghet og BRC IOP Emballasjestyringssystemer brukes i SINANLI.
Vårt selskap, etablert i 1991, kjøper 500 tonn med skallkastanjer årlig og produserer ferdig kastanjesukker. Selskapet vårt, som har en åpen plass på 10 000 m² og 6 000 m² med lukket produksjonsareal, har for første gang i bransjen mottatt ISO22000 sertifikatet for mattrygghet og kvalitet. I tillegg til kastanjesukker produserer vi også kastanjepuré, kastanje-paste, knust kastanjesukker til kaker og vakuumpakkede kokte kastanjer.