Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...Tradisjonell regional metode: semikarbonsk macerasjon. Vinen lagres deretter i rustfrie ståltanker for å bevare all friskheten og sprøheten i Beaujolais-frukten. SMAKSNOTATER Dyp granatrød farge med purpurreflekser. Nesen er delikat vaniljeaktig og avslører vakre dufter av røde frukter. Angrepet i munnen er rund og tilbyr silkeaktige tanniner, typisk for appellasjonen. Ettersmaken er lang og...
Portefølje (60)
Italia, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Så kalt for sin form som ligner et oliventreblad, er denne pastaen typisk for Puglia, men er også mye utbredt i mange andre områder av Italia.
Portefølje (4)
Ligger i hjertet av Sørvest-Frankrike, i Albigeois-regionen, dedikerer vi all vår virksomhet til produksjon av høykvalitetsprodukter som foie gras, confit og cassoulet, blant mange andre. I 4 generasjoner har vi tilbudt ferske produkter hele året, i tillegg til våre serier av hermetikk og gourmetpakker. Oppdag uten videre våre magret og confit av gås eller and fra Sørvest-Frankrike.
Portefølje (4)
Italia, Gaiole In Chianti
...toskanske oljer eller lokal regional mat. Rocca di Castagnoli er en historisk bolig med rom, leiligheter, privat svømmebasseng, kvalitetsservice og en misunnelsesverdig beliggenhet omgitt av det grønne i åsene.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play