...Masseria Fontana Ramata er et landbruks- og zootechnics selskap (bøffelfarm) som ligger i Sør-Italia med nesten 100 års historie. Selskapet produserer "mozzarella", "ricotta", "stracchino" og "scamorza" utelukkende fra bøffelmelk som kommer fra egen gård. Produktene fra Masseria Fontana Ramata er oster av svært høy kvalitet. Hele produksjonsprosessen er kontrollert; fra urtedyrking, oppdrett av bøfler, til produksjon av bøffelmelk for å oppnå den ferske og deilige mozzarellaen.
Andre produkter
Bøffelmozzarella
Bøffelmozzarella
Portefølje (1)
Italia, Ancona
...FERSKPASTA, RIS, KAFFE, SKIVER AV OST, REVET OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAKER, NØTTER, BRIOCHE, CROISSANT, GODTERI, KRYDDER, URTER, KJØTT, TØRKEDE FRUKTER, PÅSKEEGG, JULEKURVER, KJEMIKALIER, DYREFOR, ANTI-GRITTEGAMER, BYGGEPRODUKTER, VASKEMIDLER, OSV.
Spania, Granada
...respekterer tradisjonen og tar vare på alle trinnene i livet til våre oster, fra produksjon til de når bordet til våre kunder. Oster laget av sau, geit og ku, ferske oster, myke oster, modnede oster, ricotta. Vi har osten som passer til ditt bord, til din virksomhet.
Produksjon og salg av mozzarella for pizzeriaer, bocconcini, røkt ost og scamorza, ricotta, smør og preziosella.
Italia, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produserer de tradisjonelle tortellini fra Valeggio sul Mincio. Den ferske pastaen fra Pastificio al Ponte brukes til å produsere en serie produkter som henter inspirasjon fra den kulinariske tradisjonen i Verona og Mantova: Klassiske kjøtttortellini, Tortellini med lokal gresskar, Tortellini med ricotta og spinat, Tortellini med ricotta og rød radicchio IGP.
Produserer mozzarella, ricotta, provolone...
...Da Ferdinando Bagarani startet osteproduksjonen Mamma Maremma, var det lite mer enn et verksted hvor det hovedsakelig ble produsert ricotta og et par varianter av caciotte. I løpet av et halvt århundre har utvalget blitt beriket med smaker og konsistenser forankret i tradisjonen og typisiteten til området. Den Maremma som ble feiret i maleriene til Macchiaioli, og som Giosué Carducci beskrev som "det søte landet".
Italia, San Valentino Torio
... produksjonslinjen er de frosne kakene: ricotta og pære, caprese, pastiera di grano, babà, cappuccino, sacher, nutellosa, profitteroles, cubana, brasiliana og mange andre delikatesser som bare venter på å bli smakt.... Prøv for å tro!
Italia, Bagnarola di Budrio
... med våre egne merker, og i noen tilfeller garanterer vi også eksklusivitet for området; naturligvis jobber vi med private label på forespørsel, med konkurransedyktige priser og leveringstider. Vi har standardformater: Tortellini med spekeskinke, med kjøtt, Tortelloni med kjøtt, ricotta og spinat, med oster - Ravioli, sopp, oster, ricotta og spinat. Vi har også "SPESIALITETER"; Saccottini med trøffel, spekeskinke og ruccola, tomat mozzarella basilikum. I tillegg produserer vi Halal-pasta og sertifisert Kosher.
Produksjon og direkte salg samt engros av mozzarella, ricotta og ost...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play