Spania, Majadahonda-Madrid
Aceites Heraldo er et familieeid selskap som ligger i Jaén, regionen som er ledende innen produksjon av olivenolje, med mer enn 15 års erfaring. Vi produserer økologisk og gourmet ekstra jomfruolivenolje (AOVE), og holder olivenolje-tradisjonen i live samtidig som vi forplikter oss til bærekraft. Vi dyrker våre egne hundre år gamle olivenlunder, noe som garanterer et 100% naturlig og sunt produkt.
Portefølje (16)
... jomfruolivenoljen vi produserer, har lave syrenivåer, er rik på polyfenoler og har en dyp grønn farge. Den har en mild, fruktig aroma og kjennetegnes av sin lett bitre smak og sin krydrede ettersmak. Den kan brukes til matlaging, i friske salater, som en del av en dressing, og den er ideell for direkte konsum. Det er en olivenolje med høy næringsverdi og gunstige egenskaper for kroppen, primært på grunn av det økte antallet polyfenoler, som bekjemper kolesterol.
Portefølje (10)
...Princeps er en tidlig høstet, robust, intens, ufiltrert, høy Bioaktiv Biophenol EVOO med en sterk, frisk smak av ville urter og en lys grønn farge som minner oss om det rike lokale biologiske mangfoldet. Den kommer fra ville oliventrær som ble podet med Amfissis olivensort rundt år 1700 og har over århundrene utviklet seg til den lokale Pteleos Olea. Naturvennlige dyrkingsmetoder, det lokale mikroklimaet i et semi-fjellaktig kystområde, det høye biologiske mangfoldet i området og vitenskapelige anvendelser er grunnlaget for denne utmerkede kvaliteten EVOO med globalt unike egenskaper.
Portefølje (2)
Spania, Muro De Alcoy
...Olivenolje Extra Virgin Premium ORODELOLIVO. 100% Blanqueta-varietet. Blanqueta-oliven er opprinnelig fra valencianske områder. Beskrivelse Varietet: 100% Blanqueta Produksjonsområde: Muro de Alcoy, Alicante Høyde: 550 meter Klima: Kontinentalt-middelhavsklima med kalde vintre og milde somre Høstemetode: Ved mekaniske metoder og har ikke hatt annen behandling enn avskilling, sentrifugering og...
Portefølje (8)
Vår historie begynte i 2016 i Ayvalık med en olivenlund, etter mange år i informasjonssystembransjen, drevet av vårt ønske om å være nær naturen og leve sunt. Som Nova Vera har vi som mål å skille oss ut ved å bruke rene, bærekraftige metoder som ikke skader naturen og setter helse som vår høyeste prioritet, både i olivenproduksjon og i produksjon av olivenolje. Siden vi kjøpte alle våre hager, ha...
Portefølje (6)
Tyrkia, Izmir
Spania, Córdoba
Spania, Madrid
... naturlige komponenter. Syreinnhold: <0,12º Denne oljen er et produkt av innhøstingen fra de første dagene av sesongen i hjertet av naturparken Sierra de Cazorla, Segura og Las Villas. PROTOKOLL FOR TIDLIG OLJE Tidlig innhøsting kommer fra oliven av sorten Picual med en modenhetsindeks fra FN på mindre enn to. Det dreier seg om sunne frukter, fri for angrep fra fluer eller andre patogene agenter i riktig hydreringstilstand. Organoleptisk vurdering Fruktighet > 4 Median Defekt = 0 Sensorisk klassifisering: EKSTRA JOMFRU...
Portefølje (7)
Hellas, Monemvasia
... kommer etter å ha svelget produktet — indikerer tilstedeværelsen av polyfenoler, som er ekstremt sunne naturlige antioksidanter med betennelsesdempende forbindelser. Faktisk, jo sterkere brennende følelse av bitterhet og krydret noter, jo bedre indikasjon på fenolisk dominans (selv om mange foretrekker de fruktigere EVOOene til baking). Vår Premium Early Harvest er en spesielt høy fenolisk EVOO, med over 480 polyfenoler per 20 gram olivenolje. Det er godt dokumentert av EFSA at den minimale mengden polyfenolinnhold må overstige 250 polyfenoler per 20g produkt.
Portefølje (3)
Tyrkia, Adana
...Vi har produsert Aegean olivenolje siden 1915, og vi er nå stolte av å presentere et utvalg av Early Harvest-oljer hvert år i deres estetisk tiltalende, gyldne flasker. Dette livseliksiret, som naturen har gitt oss for tusenvis av år siden, ble historisk kalt den Gyldne Væsken. Med ankomsten av høsten og den første dråpen dugg som faller på olivenbladene, bringer Early Harvest-utvalget anatoliske bønder stoltheten av å samle belønningene for sitt harde arbeid. Vi ønsker å dele stoltheten til våre bønder med deg. Vi sees på Early Harvest hvert år fra nå av...
Portefølje (10)
...Våre oliven, nøye plukket fra olivenlundene i Ağacık Burhaniye, Balıkesir (Edremit-bukten), ble kaldpresset i november 2020 og pakket i 1 liters og 5 liters metallbeholdere. Det kreves omtrent 7 kilo grønne oliven for å produsere 1 kg olivenolje. Syregraden er omtrent 0,5 %.
Portefølje (1)
Tyrkia, Canakkale
... varmebehandling. Alle faser av våre Dardanos Fine Food Extra Virgin Olivenolje-merkevarer, fra hagearbeid til forbrukerbruk, er rapportert og sporbare. Syreverdi: maks. 0,6% Tettingprosessen skjer ved maksimalt 77 °F. (25 °C) Ferdiglagde produkter lagres ved maksimalt 64,4 °F - 68 °F i spesialtilpassede klimaanlegg. (18 °C - 20 °C) Høstede oliven presses innen maksimalt 8 timer. Ingen fargestoffer, tilsetningsstoffer eller søtningsmidler er inkludert.
Portefølje (5)
Hellas, Athens
...Økologisk olivenolje med høye polyfenoler i luksusforpakning - Økologisk olivenolje med høye polyfenoler i luksusforpakning. Kaldpresset tidlig høst.
Portefølje (2)
... TIDLIG HØST, KALDPRESSET GRATIS SYREINNHOLD MAKS:0,5\"18000 ml","6. EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE 250 ml GLASS KALDPRESSET GRATIS SYREINNHOLD MAKS:0,8\"250 ml","7. EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE 500 ml GLASS KALDPRESSET GRATIS SYREINNHOLD MAKS:0,8\"500 ml","8. EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE 750 ml GLASS KALDPRESSET GRATIS SYREINNHOLD MAKS:0,8\"750 ml","9. EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE 5000 ml BOKS KALDPRESSET GRATIS SYREINNHOLD MAKS:0,8\"5000 ml","10. EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE 18000 ml BOKS KALDPRESSET GRATIS SYREINNHOLD MAKS:0,8\"18000 ml"]...
Portefølje (3)
... 0,12%. 100% Arbequina, fra tidlig innhøsting og fra samme gård. Vi bruker de mest moderne innhøstingssystemene for å sikre minimal forringelse av olivenen før pressing. Vår olje produseres på mindre enn 8 timer etter innhøsting. Den kombinerer de karakteristiske smakene av Arbequina-varieteten som eple og banan, men i sitt maksimale prakt. De første grønne olivenene fra hver høst skaper vår mest verdifulle ekstra jomfruolje. Utseende: intens grønn farge. Nese: aroma av fersk frukt. Smak: intens, balansert og med fylde.
Populære land for denne søkefrasen